Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren

Een aantal bouw en verbouwklussen bij een woning realiseren

Ik ben op zoek naar een goede aannemer die een aantal verbouwklussen kan realiseren in en aan mijn woning conform bouwtekeningen. Een uitbouw van 35m2 aan de begane grond. Palen van 5m zijn waarschijnlijk nodig. Vloerverwarming wordt gedeeltelijk doorgetrokken en woonkamer wand wordt gedeeltelijk opgevangen met bredere kolommen. Kozijnen worden wellicht geleverd door direct kontact van ons De huidige keuken wordt gesloopt en het de wand tussen keuken en woonkamer wordt verwijderd. De garage wordt kantoor. een nieuwe deur zal komen van hal naar kantoor. Kozijnen worden geleverd door bestaande contact Bovenste verdieping moet een nieuwe badkamer komen en plafonds gedeeltelijk verwijderd worden. Een dakkapel aan de noord kant wordt geleverd en geplaatst door een dakkapel specialist Buiten komen 2 bijgebouwen. Een schuur van 21 m2 en een tuinhuis van 19m2. Er dient een betonnen fundering geplaatst worden (geen palen nodig) , waarbij naar het tuinhuis ook een afvoer en waterleiding nodig is. De bijgebouwen worden opgebouwd uit hout (redcedar wood grijs) en kozijnen voor tuinhuis worden geleverd. Tijdens het storten van het beton moet ook een betonnen vloer worden gestort voor een zwembad van 7x3.5 Verder: woning buitenkant stucen, dak van boeidelen voorzien.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Uitbouw op plat dak achterzijds

Wij willen een stenen uitbouw op het platte dak realiseren. De maten zijn ongeveer 6000 mm (5700 mm van binnen), 2500 mm met de hoogte 2500 mm. Op de achter wand willen we drie ramen. Zie de foto. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, een aantal huizen hebben een opbouw, maar dit was direct met de bouw van de huizen meegenomen. Het dak moet dicht met bitumen. Een trap hoeft niet gemaakt te worden. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd op de offerte.

Kelder in de achter in de tuin bouwen (storten of in kleine delen opbouwen)

Ik wil een kelder achter in de tuin aanleggen van 6 x 3 meter en 2,3 tot 2,5 meter hoog met trap toegang vanuit de tuin, voorkeur voor verzonken trap met toegang klep/deur naar de kelder. Vergunning zou aangevraagd moeten worden waarbij ik graag ondersteuning krijg. Electra in de kelder alsmede beperkt daglicht door middel van koekoek. Veel afwerking zal ik zelf doen, maar dit graag in overleg houden. Waterleidingen zijn misschien nodig, maar ik denk van niet. De tuin is 10 meter diep en hij moet achter in de tuin, er is geen achterom en er staan achter een aantal garages. De woning met bovenburen bestaat uit 4 woonlagen met puntdak/zolder. Eventuele prefab wanden dienen over de woning heen te gaan of klein genoeg te zijn om door de hal te kunnen. Ik denk dus aan een de opties: storten van een betonnen kelder door middel van skelet bouw, of opbouwen met delen die via de hal kunnen. Hoor graag wat de mogelijkheden en kosten raming zou zijn.

Bungalow bouwen

Ik heb een goedgekeurde bouwaanvraag voor een nieuwe woning in Drunen. De woning wordt een bungalow, plat dak, van 200 m2 binnenmaat. De bouw is smal en lang, ongeveer 7,5/6,5 m1 bij 34 m1. Waarschijnlijk begint de bouw pas eind 2020. De isolatie wordt optimaal, trippel glas rondom, vloerverwarming. Er komen 3 badkamers, 2 voor incidenteel gebruik. Daarnaast 3 tappunten voor warmwater. Er komt een optimaal aantal zonnepanelen op het platte dak. Naast het verwarmen van de woning is dus warmwater nodig voor 3 douches en 6 wastafels/gootstenen. Meeste tijd wordt de woning door 2 mensen bewoond, incidenteel door 4 of 6 (bed&breakfast). Rechts (oost) naast de woning staat al een nieuwbouw woonhuis met warmtepomp grond-water. Links (west) en voor (zuid) zijn en komen geen woningen. Voorkeur voor een casco oplevering met een metsel constructie.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een extra verdieping laten plaatsen op een plat dak. 6 x 8 meter ongeveer 40-60m2. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk wel een aantal leidingen worden getrokken en elektriciteit. Wij zijn er nog niet over uit of dit een prefab of skeletbouw wordt. Graag gaan wij dan ook in gesprek met een aannemer om te kijken of de huidige bouw dit aankan.

Eigen huis bouwen

Wij hebben een optie op een bouwkavel en zijn zoekende naar de kosten om een huis te laten bouwen. Wij hebben een groot gezin (4 kinderen) en willen daarom een woning met twee verdiepingen en een zolder en een garage vast aan het huis. De woning mag bebouwd worden 6,6 m breed en 12m lang (eventueel nog verdere uitbreiding aan de achterzijde van de begane grond). Kunt u op basis hiervan een indicatie geven van de kosten (houtskeletbouw vs stenen bouw)? Wellicht nog met opties en zonder zoals dakkapellen, veranda's, aantal ramen etc. Alvast bedankt en ik hoor graag van u. In de bijlage treft u het kavelpaspoort aan waarin nog een aantal eisen zijn benoemd.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben voornemen om uit te gaan bouwen aan de achterkant 2 m diep en 4,74 m breed we hebben het huis nog niet in bezit maar zijn wel aan het oriënteren, de financiering hiervan rond. Graag heb ik hier de kosten van en wat ik eventueel zelf kan doen. Er is geen vergunning nodig. De constructie zou ik graag van steen, het dak mag van een balken laag met isolatie en dakbedekking. Mogelijk kan ik ondersteunen met de bouwen, ik heb een aantal jaren in de bouw gewerkt. We willen een betonnen fundering. Elektra en loodgieters werk doe ik zelf, dus ik denk in eerste instantie een casco opbouw dat forst en regen dicht is.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.

Woning verbouwen

Half augustus krijgen wij onze nieuwe woning waar wij een aantal dingen aan zouden willen verbouwen. Wij weten dat het in de bouw top drukte is en wij zijn dan ook naar iemand opzoek die ons in deze periode kan helpen. Ook weten wij dat het bouwvak is tot de 3de week van augustus maar wie niet waagt wie niet wint toch? In de bijlage vind u een kort overzicht van de voor genomen plannen. Begeleidende tekst : Hierop staan aangegeven: 1. Rechttrekken entree met een nieuwe voordeur die naar binnen opengaat en ook op vloerniveau van woning komt. 2. Het maken van een kast waarin mogelijk de wasmachine en droger op elkaar kunnen staan en/of een voorraadkast. ( wasmachine en droger kunnen ook naar 1e verdieping verplaatst worden. 3. Glazen pui (deur) naar hal in het verlengde van wand walk-in closet en huidige slaapkamer met mogelijke afsluiting naar deze kast 4. Vergroten van doorbraak naar aanbouw (keuken). 5. Het liften van het dak van de aanbouw zodat onderkant plafond even hoog wordt als plafond in woning. Eventueel isolatie aanpassen aan huidige normen. Dit in combinatie met verhogen van vloer tot vloerpeil woning. 6. Uitbouw realiseren van ca. 2 meter met overzetten van huidige schuifpui. Ook hierbij is onderkant plafond even hoog als in woning en ook die van gelift dak aanbouw. De voormalige werkkamer wordt dan slaapkamer en blijft op bestaand niveau. Ter plaatse van de aansluiting met de tuinkamer moet nog bekeken worden hoe daar het hoogteverschil wordt opgelost. Prioriteiten lijst voor ons: 1. Draagmuur 2. Uitbouw 3. Dak en vloer verhogen keuken deel 4. Voordeur en gang

Partners

Partners van Casius