Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aankoop nieuw huis gehele verbouwing aanbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aankoop nieuw huis gehele verbouwing aanbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aankoop nieuw huis gehele verbouwing aanbouw

Aankoop nieuw huis - gehele verbouwing + aanbouw

Goedemiddag, Wij zijn bezig met het aankopen van een huis in Geldermalsen waar een gehele verbouwing nodig is. Plattegronden zijn bijgevoegd. Hierbij een omschrijving van de werkzaamheden: Benedenverdieping • Uitbouw 6x2m2 met glazen pui/deuren • Alle muren stucen • Muur eruit. Draagbalk erin • Nieuwe keuken • Toilet geheel vervangen • Nieuwe deur(en) • Trap bekleden • Als budget toelaat: vloerverwarming of radiatoren vervangen 1e verdieping • Alle muren stucen • Badkamer slopen. Nieuwe erin • Nieuwe vloeren overal • Radiatoren spuiten / vervangen • Deur slaapkamer vervangen (zolder) • Nieuw toilet • Airco weg/ vervangen Zolder • Muren stucen • Berging gipsplaten en stucen • Nieuwe vloer Buiten: • Muur tussen berging en garage dichtmaken (berging wordt gesloopt) • Nieuwe garagedeur plaatsen

Uitbouw achter huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw van 4,6 meter breed en 3 meter diep realiseren aan de achterkant van ons nieuwe huis. Wij zijn bezig met de aankoop, de overdracht zal volgend jaar maart plaatsvinden, door de bouw van het nieuwe huis van de huidige bewoners van ons nieuwe huis. Wat wij willen voor de uitbouw is: gemetselde muren aan de zijkant, een gesloten dak met lichtkoepel 2x van 90x90 cm en een kunststof schuifpui naar de tuin. Fundering is nodig, graag 2 heipalen. Van anderen hebben wij begrepen dat zij de grond hebben laten uitgraven en een fundering hebben laten storten, maar wij denken dat het beter is om heipalen te laten slaan doordat wij in een gebied zitten waar wel eens aardbevingen voorkomen. Wij hebben al gekeken en heipalen kosten rond de 1500 euro, dit moet te doen zijn. De binnenafwerking hoeft niet perse, wij hebben een kennis die zelf in de bouw zit. Stroom moet er eventueel in, maar dit ligt eraan of onze kennis dit ook kan doen. Buiten zit al een stroompunt waar eventueel stroom van afgetapt kan worden. Er is geen vergunning nodig. Wij hebben onderzoek gedaan naar houtbouw, prefab, opgemetselde muren met epdm dak en schuifpui achter en 2 schuifdeuren. Als wij het invullen op internet hebben wij wel het idee alsof er 5000 euro verschil in zit en eigenlijk zouden wij een iets gespecificeerdere indicatie willen hebben, zodat wij rekening kunnen houden met de kosten. Er hoeft niet perse iemand voor langs te komen.

Schuifpui vervangen voor grotere

Wij willen een ander huis kopen. Ik kan u foto's opsturen, ook de plattegrond. Er zit nu een kleine lage schuifpui, wij zouden graag een iets bredere en tot het plafond willen. De huidige is ongeveer 2 m bij 2 m, deze willen wij ongeveer 3 m bij 2.45 m hebben, eigenlijk zo hoog mogelijk. Er moet dus een stuk muur worden doorbroken, dit is een draagmuur (buitenmuur). Wij vinden een schuifpui van hout mooi. Hiervoor zouden wij graag een prijsindicatie willen hebben. Dan kunnen wij beter beslissen of wij wel of niet kopen en als de koop doorgaat kunt u de schuifpui plaatsen. Wij hebben serieus interesse in het huis en als wij de aankoop doen dan moet de schuifpui er ook in.

Inschatting kosten verzakking en totale renovatie

Ik ben geinteresseerd een huis aan te kopen aan de Raadhuisland 19 in Hoofddorp. Dit huis is verzakt. De vraag is wat is hier aan te doen tegen welke kosten. Aangezien het huis nu te koop staat en er meer gegadigden zijn is er wel haast mee zoals u zich kan voorstellen. Wij zijn serieus met deze aankoop bezig en het is dus niet dat we alleen even snel een inschatting van de kosten willen. Afspraak op locatie mogelijk. Verdere werkzaamheden die moeten gebeuren: - badkamer renovatie - keukenvoorbereiding - verwijderen niet dragende wanden - aanbrengen dakkapel - sparingen dichten - werk aan kozijnen

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen. Echter, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat een vloerbalk rot is (bruinrot), dit gaat dan over de ruimte onder de woonkamer. De kruipruimte onder de woonkamer is slecht toegankelijk (je kan er niet echt in) en het is niet bekend hoe de staat van de andere balken is, maar de inspecteur ging er vanuit dat deze zich in een vergelijkbare staat bevinden als de andere balken. Verder is de kruipruimte niet goed geventileerd, door de aanwezigheid van een uitbouw van beton aan één kant. De keurder gaf als advies de kruipruimte goed te gaan ventileren en bijvoorbeeld luchtpijpen door het beton aan te brengen. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig over de kosten van het vervangen van de balken, de mogelijkheid van ventilatie en het opnieuw leggen van de vloer, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning (totale oppervlak van de vloer mét kruipruimte eronder is 26 m2). Wij willen dit rapport vrijgeven om deze offerte te laten opstellen

Dakopbouw op bestaand terras

Wij willen een dakopbouw realiseren in een huis dat wij gaan aankopen. Dakterras bevindt zich op de tweede verdieping. Casco/compleet en of er gestuct moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en de buitenkant moet van steen zijn. Afmetingen: 21 m2. Graag indien mogelijk, zo snel mogelijk een offerte nu de aankoop en financiëring afhankelijk is van de kosten van de dakopbouw.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij willen een huis aankopen, bij de bouwtechnische keuring is gebleken dat enkele vloerbalken rot zijn, dit gaat dan over de ruimte onder de keuken, gang en wc. De kruipruimte onder de woonkamer is niet toegankelijk en niet bekend met de staat van deze balken, maar de inspecteur ging er van uit dat deze in vergelijkbare staat bevinden dan de andere balken. Nu hebben wij voor de aankoop van het huis een offerte nodig om dit te laten vernieuwen, dit i.v.m. de financiering/prijsovereenkomst van de woning.

Opbouw plat dak

Wij zijn in onderhandeling over de aankoop van een huis in Amstelveen waar bij na de aankoop een dakverdieping moet worden gebouwd. Graag info schatting over de kosten daarvan. Het zou gaan om 40 m inclusief badkamer met trap naar beneden. Mag prefab zijn.

Uitbouw kelder/soutterrain

Wij zijn voornemens een huis in Den Haag te kopen. Aankoop van het huis is wat ons betreft mede afhankelijk van de kosten om de kelder te vergroten/uit te bouwen tot souterrain. Wij willen daarin een muziekstudio maken. Zoals ook uit de foto’s blijkt is de huidige kelder 2,12 meter hoog en ligt deze onder de keuken en veranda. Het huis (en de veranda) liggen ongeveer 1 meter hoger dan de tuin (zie bijlage). Ons idee is om onder het rode vierkant de kelder uit te bouwen en de veranda uit te breiden (bijlage niet toe te voegen, gestuurd per mail). De oppervlakte van het rode vlak is ca 7,1 x 4,6. Kort samengevat lijkt het te gaan om: - het doorbreken van 1 steunmuur onder de keuken - - het doorbreken van overige aanwezige muren, liggend onder de (te verwijderen veranda) en een (indien noodzakelijk te verwijderen) houten berging

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Na de aankoop van een nieuwe woning hebben wij voornemens om de badkamer uit te breiden. Hiervoor willen wij een draagmuur laten verwijderen, een balk laten plaatsen en een nieuwe wand op laten bouwen om zo ruimte te winnen voor de badkamer. De muur heeft een lengte van 2,17 meter. De hoogte moet nog worden opgemeten maar zal een gemiddelde hoogte zijn van een jaren 50 huis (houten vloeren). De opbouw van de nieuwe wand is optioneel. Eveneens de afwerking van de balk. Graag ontvangen wij een offerte waarin verschillende onderdelen gespecificeerd zijn. Voor verdere vragen en/of informatie en foto's zijn wij telefonisch te bereiken.