Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aangetaste houten vloerbalken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aangetaste houten vloerbalken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aangetaste houten vloerbalken vervangen

Kruipruimte renoveren

Kruipruimte - Beperkte ventilatie, schimmelvorming Begane gondvloer - hout - Houtrotaantasting - Lokaal herstel balk inclusief vloerbeschot Door optrekkend vocht in de opgaande wanden en beperkte ventilatie (zie "Kruipruimte") is er sprake van houtrotaantasting en schimmelvorming op de houten vloerconstructie. Wanden - dragend - De wanden zijn (plaatselijk) aangetast door optrekkend vocht- injecteren. Zichtbare Gasleidingen - Het leidingwerk in de kruipruimte is aangetast door corrosie. Geadviseerd wordt de aangetaste leiding te vervangen voor koper met kunststof ommanteling.

Aangetaste houten vloerbalken vervangen

De houten balken zijn aangetast door houtrot, zwam. Wij willen graag een betonnen vloer. De houten vloer halen wij er zelf uit. Ook willen we de betonnen vloer goed isoleren. Graag zouden wij een indicatie krijgen van wat dit ons gaat kosten.

Houten begane grondvloer inclusief balklaag deels vervangen

Betreft de begane grondvloer van een appartement, met nog 2 bovenliggende woningen. Namens de VvE wil ik graag offertes van de werkzaamheden. Er is geconstateerd dat er aantasting is door bruinrot veroorzakende schimmels in diverse balken inclusief ravelingen. En actieve aantasting door de gewone houtwormkever in diverse balken en vloerdelen. Omdat pas goed te beoordelen is wat er exact vervagen moet worden als de oude vloer verwijderd is wil ik nu graag een offerte voor het verwijderen van de volledige bestaande begane grond vloer, de balken en vloerdelen, en de plaatsing van een nieuwe vloer inclusief balken, hout of beton. Totaal 73 m2. Als het mogelijk is wordt er wellicht voor gekozen om alleen de aangetaste delen te vervagen. Ook moet de bestaande eiken parketvloer, terug geplaatst worden. Hierdoor zal ook 80 meter plint verwijderd en opnieuw geplaatst moeten worden. In de ruimte staat een keukenblok en inbouwkasten Indien het nodig is om het keukenblok en inbouwkasten tijdelijk te verwijderen, dan moet deze zaken ook weer teruggeplaatst worden, de kosten hiervoor moeten ook in de offerte opgenomen worden. Ik wil graag een offerte om deze voor te kunnen leggen in de vve vergadering op 13 september, dan kan ook bekeken worden, door welk bedrijf we een gespecificeerde offerte kunnen laten opmaken.

Vervangen van houten balken

De vloer is geconstrueerd middels een houten balklaag. Sterk aangetaste vloerbalken ter plaatse van kruipluikopening voordeur. Deze willen we graag laten vervangen. Daarnaast willen we graag een nadere controle gesteldheid overige houten vloerdelen. Vanaf 7 september kan er gestart worden.

Draagbalken vervangen

- Stalen draagbalk direct rechts van de kruipruimte vervangen - Houten draagbalk 1 meter aanbeide kanten vervangen - De eerstvolgende houten draagbalk na de stalen draagbalk 1 meter aan beide kanten vervangen - Vloerdelen boven de stalen draagbalk. Aangetaste delen vervangen een meter bij een meter.

Houtrot in de vloer herstellen

Onze woning wordt verkocht en tijdens de bouwkundige keuring (28 maart) kwamen er problemen met de fundering en mogelijk de riolering aan het licht. De afwerkvloer in de trapkast bleek rot en aangetast. Onder deze afwerkvloer werden vervolgens aangetaste en rotte begane grond vloerbalken getroffen. Daarnaast werd onder de afwerkvloer in de gang ernstige houtrot en houtaantasting geconstateerd. Er is sprake van kelderzwam. De aantasting is ook geconstateerd op de wand (trapkast). Ofwel, een specialist zal alle houten onderdelen goed moeten controleren, alsmede de vloerbalken die onder de afwerkvloer in de woonkamer liggen. Daarnaast moeten de riolering en de installatie/leidingen gecontroleerd worden op eventuele lekkages en zullen deze waar nodig hersteld/ verbeterd moeten worden. Het gaat om een woning uit 1926. Onder de gehele woning hebben we een kruipkelder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 36 m2.

Balkkoppen vervangen en bruinrot bestrijden

In de kruipruimte met houten balken is sprake van bruinrot en aangetaste balkkoppen. Dit is naar voren gekomen via een inspectierapport. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen van in het verleden foutief aangebrachte isolatie en verwijderen van (beperkt) afval uit de kruipruimte. - Vervanging van 7 balkkoppen. - Behandelen van grondslag en funderingsmuren tegen zwam. - Behandelen van de vloeroppervlakte onderzijde en vloerbalken van de begane grond tegen houtworm en zwam. - Indien nodig ventilatiekanaal openen om de balken de kruipruimte in te krijgen. - Het eventueel aanbrengen van isolerend en vocht regulerend materiaal op de bodem van de kruipruimte (ongeveer 80 m2). De offerte die overlegd te worden met de VVE van het appartementencomplex.

Houten vloer vervangen door betonvloer

In verband met aangetaste vloerbalken moet de vloer vervangen worden voor een betonvloer.

Onderhoud van houtwerk aan buitenzijde van de woning

Ik wil aan de buitenzijde van mijn woning onderhoud laten verzorgen aan het houtwerk van ramen, deuren, houten panelen en aan een dakkapel. Het gaat om zowel de begane grond als de 1e verdieping. Aangetaste delen moeten worden gerepareerd of vervangen en moeten daarna worden afgewerkt. Graag overleg ik met een vakman over de mogelijkheden en ontvang vooraf een prijsopgave.

PS-renovatievloer aanbrengen

De aangetaste houten vloer op de begane grond, moet vervangen worden door een PS-renovatievloer droog systeem, of een ander droog systeem renovatievloer. De afmetingen zijn als volgt. De ruimte is 8 meter lang. Het eerste deel is over een lengte van +/- 440 cm en een breedte van +/- 343 cm, het tweede deel heeft een lengte van +/- 360 cm en een overspanning van 475 cm.