Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aangepaste aanbouw opbouw en aanpassingen woning ivm invalide? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aangepaste aanbouw opbouw en aanpassingen woning ivm invalide. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aangepaste aanbouw opbouw en aanpassingen woning ivm invalide

Aangepaste aanbouw- opbouw en aanpassingen woning ivm invalide

Ik wil graag meerdere offertes hebben voor een aangepaste uitbouw- opbouw en bepaalde aanpassingen in huis in verband met rolstoelkamer en badkamer voor mijn invalide zoon. Waar het om gaat: Aanbouw boven de aanbouw op benedenverdieping: Op begane grond zit een aanbouw, hierboven zou een aanbouw moeten komen van ongeveer 4.5/5 m bij 5 m worden. Vergunning is nodig, maar een buur van mij heeft ook een aanbouw en wat ik heb begrepen is dat ik kan bouwen op zijn vergunning. Wat er gemaakt moet worden is een badkamer met slaapkamer erin, ertussen een schuifdeur voor mijn zoon in een rolstoel. Ik heb van vorige bewoners begrepen dat het dak geen zwaar gewicht kan dragen, dus de opbouw moet van lichtgewicht materiaal gemaakt worden. De opbouw komt tegen mijn huidige slaapkamer waarin een groot, maar ouder kozijn zit, als dit mogelijk is wil ik deze gebruiken in de aanbouw. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Aanbouw benedenverdieping en aanpassingen binnenshuis: De ruimte waarin aanpassingen moet worden aangebracht voor mijn zoon is de keuken van ongeveer 6 m bij 4,5/5 m. De keuken moet weg, leidingen en afvoer moeten worden doorgetrokken en hier moet een slaapkamer worden gecreëerd met een schuifdeur tussen badkamer en dan de slaapkamer. De aanbouw moet 3 bij 3 m worden, van een materiaal dat 15 tot 20 jaar goed blijft. Er is geen vergunning nodig. Doel is hiervan een badkamer te maken. Er moet in de badkamer een kleiner raam komen. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Ik heb een offerte aangevraagd elders, de gemeente ging niet akkoord met dit bedrag voor de subsidie, zij vonden dit te hoog. De afspraak met de gemeente is dat ik meerdere offertes nodig heb alvorens zij akkoord gaan.

Opbouw maken op een plat dak

Wij wonen in een aangepaste woning waar op de begane grond een aangebouwde slaapkamer met badkamer is van 24 m². Deze aanbouw heeft een plat dak. Wij willen hierop een extra woonlaag van 24 m² laten bouwen in lichte prefab uitvoering. De ruimte moet dan op de bovenverdieping inpandig bereikbaar worden via een kozijn met deur in een aangrenzende slaapkamer. We hebben hiervoor nog geen vergunning. We maken graag een afspraak om de situatie hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Aanbouw maken voor bewoner met handicap

Voor onze gehandicapte dochter willen wij achter ons huis een slaapkamer bouwen met daarachter een aangepaste badkamer. Zie bijlage. Het gaat om aanbouw die gemaakt moet worden. De ruimte die bijgebouwd moet worden is 2.50 meter bij 7 meter. Ik wil graag een gemetselde aanbouw met een raam, er zal ook een deur in moeten komen. Dit gaat in samenwerking met WMO.

Aangepaste woningaanbouw

Een aangepaste aanbouw voor onze dochter aan de achterzijde van de woning. Met een natte cel, wc, kamer en kleine bergig. Alles staat gedetaillerd in de brief vermeld die door de gemeente is goedgekeurd met de bouwkundig adviseur. Grootte van de aanbouw willen we graag in overleg met de aannemers bespreken. In verband met licht eerst een soort van serre gedeelte en dan een dicht gedeelte. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Gaat om fundering(weet niet of er geheid moeten worden), metselwerk, veel glas, plat dak/lichtstraat, aanbouw binnenzijde helemaal afmaken en afwerken en verschillende ruimtes aanleggen. We zoeken een aannemer die ons kan adviseren over de mogelijkheden en vervolgens het hele project uitvoert.

Aangepaste keuken aanbouw plaatsen

Ik woon in een aangepaste huurhuis in Soest samen met mijn gezin dat uit 7 personen bestaat. Ons huis bestaat maar uit 3 slaapkamers, 1 daarvan deel ik met mijn tweelingzusje maar we zijn beiden rolstoelafhankelijk. Mijn broertje en zusje hebben niet eens een eigen slaapkamer. Nu zijn wij al 3 jaar bezig om dit probleem op te lossen. Maar dat is ons niet gelukt. Wij willen een grotere keuken aanbouwen zodat we een extra slaapkamer van de huidige keuken kunnen maken, maar de gemeente en woningbouwvereniging doet moeilijk. Door de omstandigheden zijn we helemaal gestresst en willen graag hulp!

Het betreft een aanbouw van circa 40m2 ...

Het betreft een aanbouw van circa 40m2 aan een hoekwoning voor een rolstoelgebruiker met hierin: - 2 persoons slaapkamer - badkamer met aangepaste voorzieningen - een eigen ingang met electrisch te openen voordeur - doorgang naar bestaande woning - oplaadruimte voor diverse apparaten zoals rolstoel, tillift e.d. - openslaande tuindeuren naar terras Werkzaamheden dienen volledig uit WMO-budget te worden gerealiseerd.

Aanbouw aan achterzijde huis inclusief ...

Aanbouw aan achterzijde huis inclusief erker. Vorige aannemer heeft niet volgens bouwtekening uitgevoerd dus stilgelegd door gemeente. Inmiddels aangepaste constructie berekeningen en tekeningen, maar willen met nieuwe partij door. Fundering is af incl vloerverwarming, metselwerk staat maar moet met kozijnen passend worden gemaakt, leidingen allen al doorgetrokken en op hun plaats, kozijnen aanwezig (grondverf). Met name dak/ dragende constructie moet worden gedaan,en aantal dragende balken verzwaard, dakbedekking en afwatering, kozijnen geplaatst en vervolgens stucwerk, plafond en vloer tegelen binnen (+/- 25 m2). Evt plaatsen keuken en een tussenwandje met deur en een deel parketvloer bijgelegd (6m2)