Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouwen en uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouwen en uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouwen en uitbouwen

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het realiseren van een uitbouw van 4.80 breed en 2.50 diep en 245 hoog (dit is de hoogte van de binnenzijde woonkamer). De heipalen zijn al in aanwezig, er is nog geen H bint, wel een latei. De uitbouw komt tegen 2 bestaande uitbouwen van de buren. De uitbouw hoeft alleen voorzien te worden van de ruwbouw dus eigenlijk alleen de constructie en fundering, buitenmuur, lichtstraat en schuifpui.

Vakantiehuisje uitbouwen

Wij willen bij ons vakantiehuisje een extra slaapkamer aanbouwen van ongeveer 12 m2.

Uitbouw achter over de gehele breedte aanbouwen

We willen onze woning over de gehele breedte (10 meter) laten uitbouwen met 3 meter. De uitbouw bevat 2 buitenmuren, en 2 tussenmuren. In de uitbouw komt een verlenging van de keuken, een verlenging van de slaapkamer en een nieuwe badkamer. Breedte van de badkamer is 2. 80 meter, van de slaapkamer ook. Van de keuken is de breedte 3. 90 meter. In alle kamers leidingen aanbrengen. Via de kruipruimte zijn meterkast et cetera goed bereikbaar. De keuken dient een pui te krijgen met schuifdeuren van onder tot boven. Verwachte hoogte 2. 70 meter. De badkamer en slaapkamer voorzien van een groot raam. Alle beglazing HR++ Dak en muren goed geïsoleerd. We wonen in de woning en dat moet mogelijk blijven. Doorbraak naar het bestaande deel van de woning dient zo min mogelijk verstoring met zich mee te brengen. De huidige badkamer verwijderen en onderdeel maken van de keuken. De deur van de slaapkamer verplaatsen naar het midden van de kopse kant van de slaapkamer. In de garage een extra toilet aanbrengen, een wasmachine en wasdroger aansluiten, een daklicht. Tevens de garage deur vervangen door een pui met deur. Een extra wand met deur zodat aan de voorzijde van de garage een praktijkruimte ontstaat.

Draagmuur slopen en ondersteunen en aanbouw maken

We willen het huis uitbouwen aan de achterzijde: drie meter aanbouwen. Een achtergevel van 6 meter slopen en ondersteunen. En een muur van 1.80 meter tussen woonkamer en keuken moet ook weg, ik weet niet of dit een dragende muur is. Zie plattegrond.

Garage uitbouwen

Wij hebben een garage van ongeveer 35 m2. Wij willen hier een zelfde formaat garage aanbouwen zodat het geheel als mantelwoning ingericht kan gaan worden. Aan welk bedrag moet ik dan denken?

Serre aanbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een geschakelde eengezinswoning uit bouwjaar 1989. De overdracht zal mogelijk begin oktober kunnen plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de achterzijde uit te bouwen met een kunststof serre van 2 meter diep en 5,8 meter breed. Er moet ook een fundering met isolatie worden aangebracht. Het gaat om het deel van de keuken dat wij naar achteren willen uitbouwen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Uitbouw van 2 woonlagen aanbouwen

Het souterrain van 5,84m breed zouden we willen uitbouwen met 3 a 4 meter met veel glas zodat er meer licht inval ontstaat, naast de extra ruimte wat er dan ontstaat. Daarboven op willen we dan de woonkamer / leefkeuken op uitbouwen, dus op de uitbouw van het souterrain. Ook circa 4 meter met veel glas. Zodat we op de eerste verdieping een woon keuken kunnen maken.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen de achterzijde van ons huis uitbouwen met 2.5 m diep x 3 m breed aansluitend op onze bestaande uitbouw van 2. 5x2. 5 dat 8 jaar oud is. Inclusief plaatsen stalen balk 5. 5mtr breed en draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen en plaatsen van stalen balk van 3 meter

Partners

Partners van Casius