Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouwen en uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouwen en uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouwen en uitbouwen

Serre aanbouwen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een geschakelde eengezinswoning uit bouwjaar 1989. De overdracht zal mogelijk begin oktober kunnen plaatsvinden. Wij hebben de wens om de woning aan de achterzijde uit te bouwen met een kunststof serre van 2 meter diep en 5,8 meter breed. Er moet ook een fundering met isolatie worden aangebracht. Het gaat om het deel van de keuken dat wij naar achteren willen uitbouwen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Uitbouw van 2 woonlagen aanbouwen

Het souterrain van 5,84m breed zouden we willen uitbouwen met 3 a 4 meter met veel glas zodat er meer licht inval ontstaat, naast de extra ruimte wat er dan ontstaat. Daarboven op willen we dan de woonkamer / leefkeuken op uitbouwen, dus op de uitbouw van het souterrain. Ook circa 4 meter met veel glas. Zodat we op de eerste verdieping een woon keuken kunnen maken.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen de achterzijde van ons huis uitbouwen met 2.5 m diep x 3 m breed aansluitend op onze bestaande uitbouw van 2. 5x2. 5 dat 8 jaar oud is. Inclusief plaatsen stalen balk 5. 5mtr breed en draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen en plaatsen van stalen balk van 3 meter

Uitbouw achter het huis bouwen

Wij willen onze woning aan de achterzijde uitbouwen over de gehele breedte van het huis en aansluitend op een bestaande aanbouw van 2,5x 2,5mter, totale breedte van huis 5,5 meter dus 3x2,5 aanbouwen. Plaatsen van stalen balk 5,5 meter, en plaatsen van balk 3 mtr om draagmuur tussen keuken en woonkamer te verwijderen.

Uitbouwen achterzijde woning

Ik wil graag een stuk aanbouwen aan de achterzijde van mijn woning, ongeveer 16 m2. De aanbouw zal openslaande deuren krijgen, elektra doorgetrokken en de wanden gestuukt. Daarnaast dient de badkamer 3 a 4 m2 verplaatst worden. De wanden en de vloer dienen te worden betegeld en een douche en wastafel geplaatst. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden, echter dient de VvE er wel mee akkoord te gaan.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen een uitbouw tussen al twee bestaande uitbouwen. Het gaat om 5 meter breed en 1. 80 lang. De deuren/kozijnen willen we opnieuw erin hebben.

Kunststof serre aanbouwen

Ik heb mijn benedenwoning nu voor een jaar verhuurd. Na die huurperiode wil ik er volgend jaar aan de achterzijde over de gehele breedte van de woning een kunststof serre laten aanbouwen. Dit kan vergunningsvrij. Ik wil tot de maximaal toegestane diepte laten uitbouwen. De achterpui en ook een tussenmuur moeten gewijzigd worden. Er is ook een goede fundering nodig. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarbij uw advies en prijsopgave.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij willen graag een huis gaan uitbouwen. Niet naar de achterzijde toe maar naar de zijkant toe. En zijn nu benieuwd naar een ongeveer prijs. De grootte van de uitbouw kan nog afwijken voor nu houden we het op 2.5 meter. Uitbouw betreft begaande grond en de 1e verdieping.

Hal aanbouwen

Aan de voorkant van mijn nieuwe woning zou ik graag de hal uitbouwen. Aan weerszijden staan al muren en er is daarom een fundering, voorwand en dak nodig. Het betreft een aanbouw van 2.08 meter breed, 1.56 meter diep en 2.70 meter hoog.