Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouwen en uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouwen en uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouwen en uitbouwen

Uitbouw aan de achterzijde van de woning aanbouwen

Breed 5 meter en diep 2,5 met. Openslaande deuren plat dak met licht straat. Het moet gebouwd worden tussen 2 uitbouwen.

Uitbouw aan de voorzijde aanbouwen

Wij willen de woonkamer aan de voorzijde uitbouwen. 3m bij 2m ongeveer. We willen meer licht in huis

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen de achterkant uitbouwen, 2,5-3 meter diep (afhankelijk van vergunning) over +/-5,50 meter breed. De keuken zit aan de achterzijde en deze willen we naar voren verplaatsen (nu woonkamer). Voor de uitbouw is een fundering nodig. Verder willen we graag de uitbouw van steen met een plat dak en lichtkoepel en de pui met openslaande deuren.

Uitbouw aan de achterkant aanbouwen

Wij zouden graag aan de achterzijde van de woning willen uitbouwen. De uitbouw zal ongeveer 4 meter diep en 3.50 meter breed moeten gaan worden. De elektra dient te worden doorgetrokken en verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er is geen vergunning nodig hebben wij begrepen.

Uitbouw aan de achterzijde en/of zijkant aanbouwen

Wij willen een aanbouw realiseren en hebben een drietal opties in gedachten: 1. Uitbouwen zijkant huis, maten 5,35 x 1,41 meter. Plafonds zijn ongeveer 3 meter hoog. Mogelijkheid tot het doortrekken van het schuine dak. 2. Uitbouwen aan achterkant huis, 6,40 x 4 x 3 meter 3. Uitbouwen aan achterkant van het huis 8 x 4 x 3 meter. 4. Uitbouwen van de zijkant 5.35 bij 1.40 plus aan de achterzijde van 8 bij 2.50 meter Voor alle mogelijkheden geld dat wij vergunningsvrij mogen uitbouwen. De ruimtes dienen casco te worden opgeleverd. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen voor onze wensen.

Uitbouw aanbouwen en verdieping opbouwen

Wij willen graag de achterzijde laten uitbouwen tot 1.50 meter over gehele breedte van 5 meter. Daarnaast willen wij een opbouw om een extra woonlaag te creëren van 7 meter lang, 5 meter breed en 2.45 meter hoog. Het gaat hierom om het realiseren van een 2e verdieping. Het is een plat dak en dat moet het ook blijven.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Graag ontvang ik een richtprijs voor het realiseren van een uitbouw van 4.80 breed en 2.50 diep en 245 hoog (dit is de hoogte van de binnenzijde woonkamer). De heipalen zijn al in aanwezig, er is nog geen H bint, wel een latei. De uitbouw komt tegen 2 bestaande uitbouwen van de buren. De uitbouw hoeft alleen voorzien te worden van de ruwbouw dus eigenlijk alleen de constructie en fundering, buitenmuur, lichtstraat en schuifpui.

Vakantiehuisje uitbouwen

Wij willen bij ons vakantiehuisje een extra slaapkamer aanbouwen van ongeveer 12 m2.

Uitbouw achter over de gehele breedte aanbouwen

We willen onze woning over de gehele breedte (10 meter) laten uitbouwen met 3 meter. De uitbouw bevat 2 buitenmuren, en 2 tussenmuren. In de uitbouw komt een verlenging van de keuken, een verlenging van de slaapkamer en een nieuwe badkamer. Breedte van de badkamer is 2. 80 meter, van de slaapkamer ook. Van de keuken is de breedte 3. 90 meter. In alle kamers leidingen aanbrengen. Via de kruipruimte zijn meterkast et cetera goed bereikbaar. De keuken dient een pui te krijgen met schuifdeuren van onder tot boven. Verwachte hoogte 2. 70 meter. De badkamer en slaapkamer voorzien van een groot raam. Alle beglazing HR++ Dak en muren goed geïsoleerd. We wonen in de woning en dat moet mogelijk blijven. Doorbraak naar het bestaande deel van de woning dient zo min mogelijk verstoring met zich mee te brengen. De huidige badkamer verwijderen en onderdeel maken van de keuken. De deur van de slaapkamer verplaatsen naar het midden van de kopse kant van de slaapkamer. In de garage een extra toilet aanbrengen, een wasmachine en wasdroger aansluiten, een daklicht. Tevens de garage deur vervangen door een pui met deur. Een extra wand met deur zodat aan de voorzijde van de garage een praktijkruimte ontstaat.

Draagmuur slopen en ondersteunen en aanbouw maken

We willen het huis uitbouwen aan de achterzijde: drie meter aanbouwen. Een achtergevel van 6 meter slopen en ondersteunen. En een muur van 1.80 meter tussen woonkamer en keuken moet ook weg, ik weet niet of dit een dragende muur is. Zie plattegrond.

Partners

Partners van Casius