Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw plaatsen

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.

Aanbouw maken

Gemetselde aanbouw van ca. 4 x 4 meter bouwen. De bestaande serre uit het jaar 2000 (tekeningen aanwezig). moet gesloopt worden. Fundering moet uitgebreid worden. Schuifpui van 380 x 220 en dakkoepel zijn besteld en zullen geplaatst worden door de leverancier.

Het ontwikkelen van een aanbouw

We zijn voornemens een uitbouw te realiseren. Het gaat om een uitbouw van 6 bij 3. Er is al een constructor geweest die heeft een berekening gemaakt van het h profiel h200a 2x en h220a 1x. Ik bespreek graag met de aannemer hoe we de bouw van de uitbouw gaan invullen.

Een aanbouw maken achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een aanbouw van 300 bij 600 cm kan realiseren achter mijn hoekwoning. De uitbouw moet een gemetselde bouw hebben, voorzien zijn van houten harmonica kozijnen en casco worden opgeleverd. De rest bespreek ik graag met de aannemer.

Semi complete aanbouw metselwerk inclusief fundering

Ik wil kijken hoeveel het kost om een aanbouw te realiseren. Afmeting is ong 3.00 x 3.00. Zijkant van de woning moet dan ook doorgebroken worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Daar komt nml een keuken. Op de aanbouw moet gelopen kunnen worden en moet veel lichtinval komen. Aan de achterkant moeten dan openslaande deuren of schuifpui komen. Kom graag in contact met een aannemer die de situatie kan komen bekijken en kan adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Gehele huis verbouwen

Het gehele huis verbouwen, dak, glas en vloer isolatie uitvoeren. Een aanbouw 8X4 meter voor het creeeren een slaapkamer en badkamer beneden. Vloer verwarming met tegelzetten. Tevens bestaande badkamer en keuken vernieuwen. Het hele huis moet dus opgeknapt.

Een woning aan de achterzijde uitbouwen

We hebben bij een bouwkundig adviseur een berekening laten maken van doorbraak van de achtergevel voor een uitbouw van 12m2. Ik zoek een aannemer die, die aanbouw kan realiseren. De aanbouw moet een gemetseld skelet hebben; zijn voorzien van houten kozijnen en een dicht dak hebben. De woning is niet bereikbaar per achterom. Daarnaast moet er waarschijnlijk ook een fundering gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde bij voorkeur prefab

Voorkeur heeft een prefab aanbouw 2,5 x 5 m Exterieur: Bakstenen rood Met overstek Kozijn openslaande deuren zwart (ook binnen) in kunststof met HR ++ beglazing. Regenpijp PVC links Verlichting links en rechts Interieur: Verlichting punten voor 4 spots Elektra circa 4 stopcontacten Vloerverwarming We krijgen deze week de sleutel. En gaan er snel wonen. Het is de bedoeling dat we zelf de bestaande aanbouw (1994) gaan afbreken. We zijn niet 100% zeker dat de fundering geschikt is. Gaat om casco oplevering. We gaan er van uit dat een meldingsplicht volstaat. Mocht er toch een bouwvergunning nodig zijn dan is dat geen probleem

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren van de woning. De maten moeten worden 6m x 3m of 6m x 4m. Compleet/casco en afwerking aan de binnenkant is nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakopbouw aan de voorzijde van een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen graag een aanbouw van ongeveer 550 cm bij 240cm diep realiseren bij ons op zolder Daar hebben wij nu een balkon. De opbouw komt op een betonnen dak; moet casco worden opgeleverd; zijn voorzien van kunststof kozijnen en er is nog geen vergunning voor aanwezig. De opbouw moet een houtskelet hebben.

Partners

Partners van Casius