Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw aan de zijkant van een woning plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw aan de zijkant van een woning plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw aan de zijkant van een woning plaatsen

Uitbouw zijkant huis

In april aanstaande gaan wij verhuizen naar een twee-onder-één kap woning in Berkel en Rodenrijs. Graag zou ik meer informatie ontvangen over de mogelijkheden (en kostenindicatie) van een uitbouw. Het gaat om een bestaande woning uit 2011 en een uitbouw op de oprit aan de zijkant. Breedte van het pad is 2,75m, de lengte van de uitbouw zou ongeveer 7m betreffen (6m langs het huis en 1m uitstekend in de achtertuin). Om de aanbouw aan te laten sluiten moet een deel van de buitenmuur door worden gebroken (ongeveer 2,5m). Onze wensen voor de buitenkant: voorzijde (oprit) groot raam/kantelraam/evt deur. Aan de achterkant (tuin) een schuifdeur of openslaande deur. Onze wensen voor de binnenkant: vloerverwarming (heeft de rest van het huis ook), spotjes in plafond, elektra en stucwerk. In de bijlage stuur ik een plattegrond van het huis mee.

Aanbouw zijkant woning

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van de woning van ongeveer 4 bij 8 meter. Daar is geen vergunning voor nodig. Fundering zal nodig zijn, maar welk soort heb ik geen idee van. Graag compleet en casco oplevering vermelde op de offerte. We willen metselwerk. Tekeningen zouden ook nog gemaakt moeten worden.

Uitbouw zijkant woning

Zijkant van de woning heeft al een uitbouw vanuit de nieuwbouw, deze willen we met 2 meter verbreden. Extra oppervlakte zal ongeveer 4 m2 meter betreffen. (aanbouw 2x2). De afwerking aan de binnenkant doen we zelf, er moet wel een fundering in komen en de buitenmuren moeten gemetseld zijn. Hier is een vergunning voor nodig. Deze gaan we nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Houten uitbouw realiseren

Wij gaan in juli 2020 verhuizen. Wij willen graag weten hoeveel een houten uitbouw van 2,5, 3 of 4 meter zou gaan kosten. De breedte is circa 5 meter. We weten nog niet of er een vergunning nodig is, dit zouden wij nog moeten navragen. Het huis is aan de zijkant uitgebouwd, oude bewoners hebben daar een badkamer en slaapkamer in gerealiseerd. Een deel van de aanbouw staat dus al aan de achterkant. Of er een fundering gemaakt moet worden weten wij niet. Het is de bedoeling dat de muur van de woning wordt doorbroken. De oplevering graag casco, wel wind- en waterdicht. 7 juli zouden wij willen beginnen.

Aanbouw zijkant huis realiseren

Uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren van 5 m diep en +/- 3,5 breed m. De complete woning moet voorzien worden met vloerverwarming en de wanden krijgen een structuur/spac spuitwerk laag. Wat betreft de uitbouw mogen er 2 ramen in komen met hardhouten kozijnen en een plat dak waarin eventueel een raam geplaatst kan worden. Vergunning is nodig, die is makkelijk te krijgen, dit laat ik graag aan u over. Graag de aanbouw van steen. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Graag een complete oplevering, inclusief elektra. De aanbouw moet doorlopen naar huidige woning. We willen in maart beginnen. Via mail zijn we beter te bereiken.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een aanbouw in de tuin, van ongeveer 5,80 bij 3,5 meter diep. Er staan aan de zijkant al 2 muren van de buren. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word zonder elektra en stucwerk, en dat de buitenkant van steen gemaakt word. Het is een koophuis dus we hoeven geen vergunning aan te vragen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Tuinkamer zijkant huis met aansluitende overkapping

Betreft een houten aanbouw / tuinkamer en overkapping, maten zie foto’s. Het is de bedoeling dat dit 1 geheel wordt. De overkapping zal doorlopen naar de tuinkamer. Alles van hout, de tuinkamer met veel glas en het moet goed geïsoleerd zijn. Ook de vloer wat hier komt vloerverwarming in. Het stuk grond waar de aanbouw komt is landbouwgrond. We zijn bezig om dit bouwgrond te maken, dit proces is nog bezig. het is als het goed is wel vergunningsvrij bouwen. Er hoeft niet geheid te worden. De oplevering weten wij nog niet, dit ligt aan de prijs. Graag een prijs van de casco- en complete oplevering.

Funderingsherstel van een vrijstaand pand uit 1905

Het gaat over een vrijstaand pand met bouwjaar 1905. Uit funderingsonderzoek kwam uit: Op basis van de bevindingen bij de gravingen. De gevel bij graving aan de zijkant van het pand ter hoogte van scheurvorming voorzien van een nieuwe paalfundering. Het word geadviseerd om een constructeur in te schakelen, een constructeur bepaald de juiste funderingstechniek voor de linkergevel bij graving 1. De overige fundaties, van binnenmuren/ buitenmuren rechts en achter, ga ik uit van stabiliseren om eventuele verzakking tegen te gaan. Graving 2 De plaatfundering (lees aanname plaatfundering) van de aanbouw (bijkeuken/kantoor/slaapkamer) aan de achtergevel is verzakt. Om de plaatfundering naar zijn oorspronkelijke niveau te brengen kan men met injecteren van de ondergrond de plaatfundering liften indien technisch uitvoerbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een uitbouw aan de zijkant bij een 2 onder 1 kap woning grenzend aan doorgaande weg. Wens: Afzinkkelder, daarboven op de aanbouw en doorgang (2,5 meter). Vergunning en plannen nog niet aanwezig. Afmetingen ongeveer 6,5 x 3,5 meter. (Eventuele afzinkkelder kan 9 x 3,5 meter zijn, is nog ruimte aanwezig onder tuin/oprit...). Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet alleen elektra aangelegd worden, stucwerk regel ik zelf. Verder moet er nog een fundering in komen en moet de buitenkant van steen zijn.