Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw woonserre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw woonserre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw woonserre

Aanbouw woonserre

Ik wil graag een woonserre van 6 meter bij 2,5 meter. Het moet op veengrond geplaatst worden dus er moet geheid worden. Er moet een betonfundering worden aangelegd. Het materiaal mag in overleg, ik weet niet wat langdurig of goed is en laat mij graag informeren.

Uitbouw maken en gevelvernieuwing

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een uitbouw aan ons huis. Wij willen graag een woonserre over de gehele lengte van ons huis, de tuin in. De afmeting zal zijn: 6 meter breed en 2 meter diep. Er zal wellicht funderen en heien bij komen kijken. Wij willen graag veel glas en staal/aluminium frames. Tevens willen wij tegelijk met dit project de gevelbedekking renoveren boven de gehele aanbouw. Momenteel zitten er houten planken (6 breed x 2,5 meter) tegen de achtergevel. Als er in juli of augustus met de bouw kan worden begonnen, zou dit mooi zijn, echter we zijn flexibel en eerder of later is ook geen probleem.

Woonserre aanbouwen

We willen een serre aanbouwen of een aanbouw gemetseld met een lichtbak met openslaande deuren van hout en houten kozijnen beide 3 bij 3 meter. Er moet geheid worden, waarschijnlijk 2 palen. Er moet een fundering worden gelegd. Het raamkozijn en de buitenmuur moeten verwijdert worden. Deze moet uiteraard goed gedragen worden. We willen veel licht en afhankelijk van de kosten kiezen we voor het een of voor het ander. Het zal verder een ruwe oplevering zijn want het elektra, de vloer en het stucwerk zal in 1 x worden verricht. Mocht het nodig zijn om tekeningen op te maken dan willen we dit ook aan u uitbesteden. We hebben wel een plan.

Woonserre laten plaatsen

Ik zoek een serre (bouwpakket) voor een woonserre van 8 meter lang en 4 meter diep. Enkel dak en voorkant. Zijkanten zijn al voorzien van steen door een aanbouw van beide buren. Achtergevel moet eruit. Liefst een schuifpui van kunststof afhankelijk van de kosten. een en ander moet wel een hoge isolatiewaarde hebben, dus graag advies van de vakman. Vergunning is niet nodig.