Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw voorkant woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw voorkant woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw voorkant woning

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw laten maken, het liefst een soort serre tussen twee gemetselde muren waarvan 1 reeds aanwezig is. Een muur zou gemetseld moeten worden en de voorkant een glazen pui. Palen zijn voor de fundering waarschijnlijk nodig, we hebben veengrond. Breedte 5,47 meter diepte 2,6 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Graag wil ik twee offertes, een voor een glazen dak, en een voor een normaal dak met een lichtstraat. Er zouden aan beiden kanten elektra aansluitingen moeten komen. De vloer doe ik zelf. De sleutel krijgen we 14 april.

Erker voorkant of achterkant realiseren

Het gaat om het realiseren van een erker. We twijfelen of we de erker voor of achter willen. We twijfelen of het achter kan, we hebben namelijk een tussen woning. Aan beide kanten zit een aanbouw, 1 van ons en 1 van de buren. We weten dus niet wat bouwtechnisch mogelijk is. De erker moet 3,5 meter breed worden en 1,5 meter diep worden. We weten niet of een vergunning nodig is, maar we denken dat als een deze nodig is, deze makkelijk aan te vragen is. De fundering zou aangepast moeten worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten zouden zijn hiervoor. Bij voorbaad dank.

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een vrijblijvende offerte op het volgende! We willen een uitbouw realiseren aan de zijkant van ons vrijstaande huis! Vergunningsvrij mogen we tot 80 m2 aan/uitbouwen. Voor de zijkant geldt vergunningsvrij mits 1 m van de voorkant te blijven. Heb zelf de garage al gebouwd van 40 m2 enkel door studie nu minder tijd voor de rest. Ik wil graag als we de uitbouw bespreken kijken wat ik zelf kan doen. Waarschijnlijk zelf fundering/binnenmuren optrekken en opperen met metselwerk of zelf mee metselen indien mogelijk. Het gaat om een uitbouw van 3 m bij 7 m. Onze woning is houtskelet met buitenzijde gemetseld. Dus zal aanbouw vermoedelijk ook in houtskelet terecht komen ivm aansluiting op bestaande gedeelte. Materiaal zal ik zelf verzorgen zodat dit ook de prijs zal drukken. Hoor graag van jullie.

Aanbouw keuken voorkant huis

Ik wil een gemetselde aanbouw van 15 m2 laten plaatsen, inclusief elektra en stucwerk aan de binnenkant, en een fundering. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe woning bouwen

Een woning van 14 meter breed 10 m diep. Tuinkant glas. Voorkant steen met zo min mogelijk raam. Verdeling woning Woonkamer keuken eetgedeelte is 14 x 6 meter De ruimtes naastelkaar zijn. Hal met trap en toilet binnenmaat 3 x 4 meter Slaapkamer binnenmaat 5,14 x 4 Badkamer binnenmaat 5 x 4 meter Kleine dakopbouw met lessenaarsdak 5,5 m bij 10 m hoogte 1,8 m tot schuin 3.m Aanbouw voor slapen etc met doorloop badkamer en doorloop naar woonkamer Binnenmaat 3,50 x 8,2 En eventueel een zelfde aanbouw aan de andere kant of een eenvoudige garage. Samenvatting. Het huis komt op een kavel van 704 m2. We hebben nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning. Verder wil ik dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, 2 slaapkamers, 1 zolder, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en 1 garage/werkkamer. Het moet platbouw worden met een lessenaars ''huisje'' er op.

Opbouw op uitbouw en de gevel hiervan optrekken

Wij willen graag onze gevel optrekken van de aanbouw tot de 1e verdieping. (Op de 2e verdieping hebben we een dakkapel). Het zou 25 m3 groter worden door het optrekken van de gevel. We zouden de 2 zijkanten van steen willen hebben, de voorkant van hout. Graag zouden we van een casco- en een complete oplevering een offerte willen hebben. Er is een vergunning voor nodig en deze vraag ik zelf aan. Ik ben benieuwd hoeveel dit gaat kosten ongeveer. Ik hoor het graag!

Verzakking pand

Naar aanleiding van een verzakking van mijn garagepand doe ik u dit bericht toe. Mogelijke oorzaak van het verzakken van het pand is grondwateronttrekking. Hierdoor zijn flinke scheuren in het pand ontstaan. Ook is de tegenovergelegen woning van mijn moeder aan het verzakken. Hiervoor zijn reeds stempels geplaatst. Blijkt dat de flinke aanbouw aan het verzakken is en hierbij het huis meetrekt. Het garagepand aan de voorkant is 70 m2 en de 4 garageboxen aan de achterkant zijn bij elkaar 75 m2. De woning van mijn moeder is 200 m2. Ik hoor graag van u of u hierin iets zou kunnen betekenen dan wel wat hier de kosten van zijn.

Dakopbouw en serre aanbouw

Ik wil graag een dakopbouw en een serre realiseren. De te realiseren dakopbouw wordt 6 x 9 meter (buitenmaat). Het diept als extra verdieping en moet worden opgebouwd op een plat dak. Ik neem aan dat het dak sterk genoeg is, in de hele straat zijn er meerder dakopbouwen. De vergunning regel ik zelf. Ik wil graag een complete oplevering, inclusief elektra. Tekeningen worden al gemaakt. Aan de voorkant komen 3 raamkozijnen met in het midden een dubbelen openslaande deur naar binnen toe. Aan de achterkant wil ik een gestucte gevel met 3 raamkozijnen. De constructie wil ik graag het goedkoopst. De serre wil ik 2,5 x 6 meter (buitenmaat). Van vloer tot plafond komen kozijnen en en dubbele deur. Vergunning is niet nodig. Elektra wil ik graag hebben. De constructie ook graag de goedkoopste optie. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies over. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw voorkant woning

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben van een betonnen casco aanbouw van mijn woning aan de voorkant van mijn huis. Ik heb een stenen schuur die moet aan mijn huis gekoppeld worden. Grootte is dan 280 cm x 320 cm. Ik heb een foto van een andere uitbouw in onze wijk. Ik hoop graag een bericht van u terug te ontvangen, Alvast vriendelijk bedankt.

Aanbouw realiseren

Aanbouw waarbij de bijkeuken samen wordt gevoegd met de rest van het huis. Hier wordt dan de nieuwe woonkamer gerealiseerd en de keuken gaat naar de voorkant. De buren hebben al een aanbouw gerealiseerd waardoor al een muur aan de zijkant beschikbaar is (zie tekening rode lijn). Uitvoering met centrale leiding, elektra en netjes afgewerkt. De aanbouw moet 3 bij 2.83 meter worden. Ik weet niet welke fundering er nodig is. De vergunning aanvragen is niet nodig.