Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936

Volledige uitbouw aan achterzijde pand

Wij zijn geïnteresseerd om een aanbouw te laten realiseren van ongeveer 9 mtr bij 9 mtr. De uitbouw moet een houten constructie hebben en een fundering. Zie plattegrond in de bijlage.

Volledige renovatie van een woning

Hoi, ik heb een woning gekocht en wil deze compleet laten strippen en renoveren. - Alle elektra opnieuw aanleggen, verwarmingen opnieuw leggen (pijpen liggen nu overal), stucen, verven, etc. - Ik wil de aanbouw ophogen tot dezelfde hoogte van het plafond in de woonkamer (houd rekening met de aanbouw erboven) en ik wil deze wat inkorten (kleiner maken) - De "garage" bij de woning trekken en alle muren in de woonkamer zoveel mogelijk weghalen. - Badkamer en keuken laten we doen door een specialist maar de aansluitingen e.d moeten er wel komen. - Ramen voor op 1e verdieping moeten ook omgezet worden naar dubbelglas. Ik ben nu op zoek naar een schatting van de kosten (op 10.000 nauwkeurig zeg maar), hoef nog niet een precies bedrag want daar moet ik nog veel keuzes voor maken, maar wel graag een opsplitsing per onderdeel. Bijgevoegd een aantal afbeeldingen.

Uitbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een offerte willen voor een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Het gaat hier om een aanbouw van 6,90m (over de volledige achterzijde van de woning) x 2,6m diep. De aanbouw komt aan 2 zijde vrij te staan en 1 zijde zal aansluiten aan de garage. Dak gewoon dicht. De vrijstaande zijkanten willen we dichtmaken dmv glazen/ kozijnen ( korte zijde mag vast zijn lange zijde moet open kunnen) om zo een zo vrij mogelijk beeld naar de tuin te creëren. Voorkeur voor casco oplevering met een stalen constructie.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936

Graag zou ik vrijblijvend een grove schatting willen aanvragen om een huis volledig te moderniseren naar de eisen van deze tijd. We zijn voornemens een luxe uitbouw van 4x4 te realiseren en daarnaast een nieuwe CV ketel, ga/waterleidingen, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe trap, isolatie, schilder en onderhoudswerk. Ik ben benieuwd naar uw inschatting. Ik begrijp dat dit een grote klus is maar hoop dat u me verder kunt helpen. Alvast bedankt.

Landelijke serre 5x4 meter

Ik overweeg om een landelijke serre aan mijn huis te laten bouwen. Deze kan in hout of aluminium gemaakt worden mits het maar een landelijk karakter heeft. Deze serre moet als een aanbouw fungeren maw deze moet het gehele jaar bruikbaar zijn als woonruimte. De serre krijgt een plat dak en een paar openslaande deuren in de lange wand. Verder bestaan de wanden uit glas. Op bijgevoegde tekening is te zien waar de serre moet komen (in beige aangegeven). Het wordt zoals u kunt zien in een hoek gebouwd en heeft 2 volledige wanden en een opvulstuk waar de daken verspringen. De afmetingen zijn ongeveer 5x4 meter en 3 meter hoog. Kunt u mij een prijsopgave geven voor een dergelijke serre in landelijke stijl? Kunt u hierbij ook opgeven wat de kosten zijn voor het leggen van een fundering, het maken van een doorgang naar de serre waar nu een groot raam is, en de bouw van de serre? Ik hoor graag van u wanneer u aanvullende vragen heeft.

Uitbouw achterkant en zijkant met mogelijkheid tot eerste verdieping

Wij willen graag een bestaande woning uitbouwen met 3 mtr aan de zijkant van de woning en 3,72 mtr aan de achterkant. de volledige breedte van de uitbouw word dan 6.61 mtr en indien mogelijk willen we dan ook de eerste verdieping erbij gaan betrekken. hierom graag de begaande grond en eerste verdieping uit gespecificeerd. Het bestaande huis staat een staalfundering, huis is niet verzakt of vertoont scheuren. Daardoor zou volgens de constructeur de fundering van de aanbouw niet gepulst kunnen worden, maar moet er geboord worden en palen geplaatst. Een vergunning is nodig, wie dit regelt maakt me niet uit. Graag alle onderdelen apart specificeren op de offerte. We willen graag het verschil van prijs weten tussen compleet en casco. Ook graag elektra en stucwerk apart vermelden. De constructie maakt ons niet veel uit, hout mag. De buitenkant willen we wel gemetseld. De tekeningen worden gemaakt.

Uitbouw aan achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van de woning 3 bij 6 meter. Het betreft een hoekwoning. De buren hebben al een uitbouw staan. Voorzijde moet glas tot op de grond zijn met openslaande deuren en een zijde moet geheel glas worden. De volledige achtergebleven willen we weg hebben zodat we 1 grote woonkamer krijgen. Ondergrond waar op gebouwd moet worden is zand grond.

Serre aanbouw

Wij willen in onze tuin een serre aanbouwen. Van 5 x 2,5 meter. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof materiaal en een hormonica deur. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor een verdere volledige afwerking.

Uitbouw achterzijde (bijkeuken)

Wij willen graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor een uitbouw. We hebben reeds een stenen muur van 2,05 meter, maar deze is niet op hoogte (1,80 m). Idee is in eerste instantie een soort bijkeuken van ongeveer 2,5 meter breed te realiseren, maar mogelijk ook over volledige gevel. Dus de aanbouw zou dan 2,5 bij 2,05 meter worden. Ik weet niet of de muur eerst doorgebroken wordt, idee is om een soort tussenruimte te maken, dus de huidige muur kan blijven staan. Geen idee of hier iets als vergunningen voor nodig is, erfgrens et cetera. Momenteel zitten er kunststof kozijnen/deur in. Ik weet niet welke fundering er nodig is en of deze ook nodig is. Ik denk dat ik de oplevering compleet wil, dus met water en stroom. Graag advies.

Partners

Partners van Casius