Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw en verbouw dubbele garage tot enkele garage en gastenverblijf? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw en verbouw dubbele garage tot enkele garage en gastenverblijf. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw en verbouw dubbele garage tot enkele garage en gastenverblijf

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Manege uitbouwen en verbouwen

De stichting is de mogelijkheden aan het uitzoeken om de paarden te huisvesten in boxen in plaats van stands. In de huidige stal is het niet mogelijk om de 13 stands om te bouwen naar boxen, 3 x 3,5 meter. Er zijn bedrijven benaderd voor een apart stallencomplex. We willen prijzen voor verbouw en aanbouw van het huidige pand inclusief betonvloer, grondwerk en fundering. De aanbouw zal minimaal 75 m2 worden. We willen op locatie de mogelijkheden bespreken. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Bouw en verbouw van een nieuwbouwhuis

Wij willen in ons nieuwe huis in Barendrecht een aantal zaken laten doen na oplevering. Aanbouw met lichtstraat 5 1/5 m. breed en 4 m. diep. Dakkapel plaatsen, zolder indeling maken (2 slaapkamers), badkamer herinrichten, keuken laten plaatsen. De details verder in overleg. Het liefst willen we alle klussen onderbrengen bij 1 aannemer/bedrijf.

Balkon aanbouwen

Mijn bovenbuurman en ik zouden aan de achterzijde van ons pand balkons willen laten aanbouwen, het zou om 3 bouwlagen gaan (1ste, 2de en 3de verdieping). Achter ons pand staat een loods (welke behoort tot de VvE) waarop het balkon van de eerste verdieping zou komen. Dit onderste balkon zouden wij liefst 2x zo breed zien als laag 2 en 3 (de loods is 2x zo breed als het pand zelf). Diepte zou idealiter tot 2,3 meter zijn, dit is de afstand tussen de achtergevel en de eerste spant van de loods. Het pand zelf is ca. 4,7 meter breed. Bij deze verbouw-/aanbouw moet worden meegenomen dat er ook wat aanpassingen aan het dak van de loods zullen moeten plaatsvinden. Ik ben benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen en zou zeer geïnteresseerd zijn in een offerte.

Verbouw en aanbouw pand

Wij willen een kantoor/uitbouw (houtskelet) op betonnen fundering op buispalen geheid van 3,6 x 5,5 m (schets beschikbaar), houtskelet binnen, kunststof buiten, platdak met bitumen, drietal kozijnen tot aan de grond met akoestisch glas, buitendeur, electrawerk nen1010, radiatoren en binnendeur. Een dakkapel op de eerste etage van ongeveer 2 m breed, met 1 of 2 draaiende delen. Daarbinnen een eenvoudige badkamerrenovatie van 2 bij 1,5 (leidingwerk aanwezig). Het huis staat op funda. Daar zijn 2 vergelijkbare dakkapellen zien (nu 3e). Geen prefab. Een eerdere uitbouw aan de voorkant, het kantoor, willen we waar nu de garage is, dezelfde stijl alleen smaller en met veel ramen. Een carport van 3,5 bij 5 m incl. heiwerk tbv kolommen. Uitvoering maart of april 2014.

Sportschool uitbreiden

Uitbreiding/aanbouw aan sportinstituut van 2 multifunctionele sportzalen elk voorzien van nooduitgang en twee raamkozijnen, ieder 110m2 ( 20 x 11 m) sandwichpanelen, entree met 2 deuren, loopgang van 11 meter, einde deur naar bestaande locatie, twee toiletten. Daarnaast een ander gezicht ( smoel) geven aan het huidig gebouw dus ook verbouw/renovatie bestaande gebouw. Nu een traditionele ouderwetse sportzaal. Architect gaat de tekeningen maken.

Uitbouw/opbouw en verbouw

Ons huis is te klein geworden en graag zouden we een uitbouw met serre laten aanbouwen over een oppervlakte van ongeveer 10 bij 5 meter. Hierdoor wordt onder andere de keuken vergroot. We willen op de uitbouw ook gedeeltelijk een opbouw zodat de slaapkamers boven vergroot worden. Ook zouden we een dakkappel willen boven en de badkamer van de begane grond naar de eerste verdieping verplaatsen. Gemetselde aanbouw, veel glas en de binnenzijde ook afwerken. Dus gaat om het complete plaatje. Zoeken een aannemer voor advies, mogelijkheden, offerte en uitvoering.

Verbouw/aanbouw garage

Er moet een bestaande vrijstaande garage aan het huis gebouwd worden en dit moet omgebouwd worden tot een slaapkamer en badkamer. Garage staat dus los van de woning. Andere optie zou eventueel een aanbouw aan de woning zijn. De afstand tussen de garage en de woning is 1,5 meter. Volledig geïsoleerde garage. Muren eruit en draagbalk plaatsen. Nieuwe muren plaatsen. Vervolgens aanleg van badkamer en slaapkamer: vloeren, tegelwerk, loodgieterswerk etc. Graag komen we in contact met een aannemer die kan meedenken en ons ook kan adviseren.

Aanbouw en verbouw

De oude garage moet gesloopt worden en opnieuw opgebouwd worden waarbij er nog en stuk aan het huis wordt aangebouwd. Uitbouw aan de garage en aan woning van ongeveer 2,5 bij 4 meter. Garage met een plat dak. Fundering en gemetselde muren voor garage en uitbouw. Binnezijde ook afwerken. In de bestaande woning moet de badkamer vernieuwd worden - tegelwerk, sanitair plus nieuw installatiewerk ( elektra, waterleiding etc). Aantal kozijnen in de woning moeten worden vervangen. Wellicht andere werkzaamheden. De vergunning hebben we al en tekening van de architect is binnen.

Serre of uitbouw plaatsen plus verbouwen keuken

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze verbouwing kan verzorgen bij een rijtjeswoning; - aanbouw/serre van 5,5 meter breed bij 2,5 meter diep. We willen graag een glazen dak en glazen wand. Beide buren hebben al een uitbouw, uitbouw ook afwerken aan de binnenzijde. - vloerverwarming in deze aanbouw, en bestaande woonkamer en keuken. Keuken is 3 meter bij 2.40 meter. Woonkamer is ongeveer 3 bij 8 meter. - sloop en verbouw keuken, in principe op dezelfde bestaande plaats. Inclusief enkele bijkomende klussen