Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw met souterrain? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw met souterrain. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw met souterrain

Aanbouw dijkhuis

Aanbouw aan achterzijde van oud dijkhuis Afmetingen van de aanbouw (binnenmaat): - 7,87 meter breed, breedte van de woning - 3 meter diep, t.o.v. huidige buitenwand De aanbouw heeft 2 verdiepingen, het souterrain en de opkamer. Deze hebben de volgende hoogtes: - Souterrain hoogte van 2.13 meter - Opkamer hoogte van 2.17 meter Algemene aspecten: - Woning op staal gefundeerd, waken voor scheurvorming en extreme zetting van aanbouw - Lichte constructie ivm op staal funderen - Nieuwbouw isolatiewaarden (2019) o Voor gevels: 4,5 m2. K/W. O Voor daken: 6,0 m2. K/W. O Voor vloeren: 3,5 m2. K/W. Uiterlijk (buiten): - Souterrain: wit geschilderde bakstenen uiterlijk (hoeven geen echte bakstenen te zijn) - Opkamer: donkerblauw rabat Afwerking: - OG zal vloeren leggen en binnen schilderen - ON zal overige werkzaamheden verrichten Souterrain: - Slaapkamer met enkele deur - In stand houden van huidige buitenwand. Doorbraak ter plaatse van het middelste raam, constructief mogelijk aanpassingen nodig. - Overige ramen afdekken, gipsplaten - Ventilatie volgens bouwbesluit voor 2 personen middels ventilatieroosters - Verwarming middels simpele conventionele wandradiatoren, voldoende vermogen obv laag temperatuur verwarming - 2x dubbele WCD, plaatsing ntb - 2 lichtpunten in plafond, plaatsing ntb - Bijzonderheden: o Doorvoer van luchtafvoer vanuit badkamer naar zijgevel - Optie: o Hergebruik van boerenramen uit bestaande bouw, wel te openen maken Opkamer: - Open ruimte - Verwijdering van huidige buitenwand. Hiermee wordt de huidige opkamer de gewenste open ruimte. - Veel glas richting het noorden, 6x of 4x vloer-plafond ramen, waarvan twee te openen (kantelen) tenzij er gebruik gemaakt wordt van de optie. - Ventilatie middels ventilatieroosters - Verwarming middels lage convectoren/radiatoren zoals Jaga Mini, voldoende vermogen obv laag temperatuur verwarming. - 4x dubbele WCD, plaatsing ntb - 3 lichtpunten in plafond, plaatsing ntb - Opties

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Graag ik mijn souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 188 cm, maar moet 220 cm hoog worden zodat er een volledige (onder)verdieping ontstaat onder het huis. Inclusief een betonnen vloer met vloerverwarming. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 6 meter (minus ong. 12 m2) volledig onder het huis grenzend aan de tuin. De huidige hoogte tussen de vloer van het souterrain met de tuin is ongeveer 120 cm. Daarnaast wil ik ook gelijk het souterrain uitbouwen met 3 meter de tuin in (plus nog 1 extra meter uitgraven zodat er een volledige gevel ontstaat voor het souterrain). Echter niet over de volledige breedte van het huis maar met 4 meter breedte. Op de uitbouw van het souterrain wordt vervolgens nog de woonkamer uitgebouwd met 2 meter over de volledige breedte van het huis a 6 meter. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain incl alle afwerkingen, de uitbouw van het souterrain en de uitbouw van de woonkamer op de souterrain uitbouw. Vergunning nodig? Nee. Ciomplete oplevering? Ja Fundering? Ja. Er moet wel een nieuwe vloer het souterrain Materiaal? Luchtbeton

Aanbouw met souterrain

Ik wil een aanbouw met souterrain laten maken in mijn tuin. Ik heb hier al wat tekeningen van gemaakt die ik eventueel zou kunnen opsturen. De afmetingen zullen 4 x 5 x 2,5 meter worden. De achterkant van mijn huis is alleen via de voorkant te bereiken. Dus met een prefab-bak zal het moeilijk gaan. Mijn beide buren hebben een aanbouw van 2,5 meter. Ik heb al een conceptaanvraag gedaan bij de gemeente en die is goedgekeurd. De slaapkamer moet prefab zijn en de woonkamer moet houtskelet worden. De afwerking mag in overleg.

Souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen

Graag zouden wij ons bestaande souterrain verdiepen met een halve meter. Stahoogte is nu 200 cm, maar zouden we graag richting 250 cm zien, zodat er een drietal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd zouden kunnen worden. Het gaat om een ruimte van 10 meter bij 7 meter grenzend aan de tuin. Daarnaast zouden wij gelijk op de begane grond een aanbouw van 3 a 4 meter bij 7 meter willen doen. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitgraven van het souterrain/bouwen diepere kelder en een offerte voor de uitbouw.

Aanbouw en kelder graven en bouwen

Wij hebben een beneden woning in Amsterdam in De Pijp. Het is nu 54 m2 groot en we willen een souterrain plus aanbouw maken. De aanbouw is 16 m2 en de souterrain moet een zo groot mogelijk oppervlakte zijn onder de woning. Dit is geen kleine klus maar ook niet onmogelijk aangezien het in de straat vaker gebeurd. Graag zouden we het gesprek aangaan om te kijken naar de mogelijkheden.

Fundering voor een aanbouw verwijderen

In onze woning willen wij aan de achterzijde van het huis de tuin inruilen voor een aanbouw van 250 cm lang en 389 cm breed. Echter is de tuin zeker een halve meter hoger gelegen dan de keuken (de keuken is de onderste verdieping van het huis en ligt onder het straat niveau, soort van souterrain) dit komt doordat er een fundering ligt die zorgt voor deze verhoging. Door deze fundering indien mogelijk te verwijderen hebben wij minder problemen met het wegvallen van het licht door de eventuele aanbouw voor de buren doordat de hoogte van de aanbouw dan beperkt blijft. Ik wil graag in contact worden gebracht met specialisten op dit gebied. De klus zou dan zijn; fundering weghalen en een uitbouw met goed geïsoleerde muren eromheen met in het dak luchtkoepels.

Aanbouw in de tuin maken

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het aanbouwen van mijn woning. Het idee is om mijn tuin om te bouwen naar 2 slaapkamers en een mini tuintje. Uiteraard wil ik zoveel mogelijk het daglicht behouden. Denk hierbij aan een glazen dak. De oppervlakte van de uitbouw zal 30 m2 worden en dan blijft er 6 m2 over voor de tuin. Er is een omgevingsvergunning nodig maar nog niet aangevraagd. De buren gaan hiermee wel akkoord. Het gaat om een souterrain woning aan de grachten van Amsterdam. Op de eerste etage is er een klein balkon van ongeveer 3 meter breed en 1,5 meter diep. De uitbouw zal casco opgeleverd moeten worden.

Grote aanbouw over meerdere lagen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die de plannen en tekeningen van ons samen met een architect wilt uitvoeren. Het zal gaan om een aanbouw aan de achterzijde van de woning van circa 20-25 m2, casco opleveren. Daaronder komt een souterrain van 30 m2, ook casco opleveren. Op de aanbouw komt een opbouw van 20-25 m2, casco opgeleverd. Aan de zijkant van de woning dient er een garage gebouwd te worden van 3 bij 7 meter en 2.50 meter hoog. De vergunningen moeten nog worden aangevraagd.

Onderkelderde aanbouw bouwen

Wij hebben een begane grond woning met souterrain. We willen heel graag onze woning aan de achterkant ongeveer vier meter uitbreiden, waarbij we deze uitbouw ook willen laten onderkelderen. De nieuwe kelder zal een doorgang moeten hebben naar de bestaande. We willen de kelderbouw en uitbouw laten uitvoeren in het volgend voorjaar. Het wordt een flinke verbouwing, omdat we ook de plattegrond van de bestaande woning ingrijpend willen wijzigen. We komen graag in contact met een aannemer die veel ervaring heeft met het bouwen van kelders en die dit uit kan voeren. De kelder wordt ongeveer 4 bij 8 meter. De architect is dit plan aan het uitwerken en we gaan dan de vergunning aanvragen.

Renovatie dijkwoning

Vrijstaande dijkwoning ong 6,5 x 8 meter, souterrain, begane grond, (zolder)verdieping: steensmuur isoleren, zachtboord- en kunststofplafonds vervangen + vloerisolatie, dakisolatie, aanbouw van houten balkon van 2,5 x 3 meter met vaste trap + kozijn met deur (van hout) in gevel maken, keuken inbouwen, opnieuw voegen van 2 schoorstenen, CV-installatie aanleggen, badkamer (douche + toilet + wastafel, eenvoudig) op verdieping, verplaatsen diverse binnenmuren. Toilet in souterrain aanleggen (gemakkelijk op riool aan te sluiten), vernieuwen achterdeur (hout), diverse ramen dubbelglas, diverse binnendeuren vervangen, trap renoveren. Tevens de hele elektrische bedrading vernieuwen.