Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een op en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een op en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een op en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Uitbouw realiseren (vergunning verleend, bouwtekeningen gereed)

Voor een tweelaags casco aanbouw ben ik op zoek naar een aannemer om deze te realiseren. De afmeting is 5x6 meter. Kunt u hiervoor een offerte geven? Ik ben in bezit van een vergunning en tekening.

Een uitbouw en erker realiseren bij een woning

Ik zoek een ervaren aannemer voor het realiseren van een aanbouw- en erker bij mijn woning. De erker graag aan de voorzijde (100 bij 250 cm) en de uitbouw aan de achterzijde (250 bij 500cm). Beide graag gemetselde constructie, woon-klaar opleveren en voorzien van kunststof kozijnen. Het is een tussenwoning. De erker is niet vergunningsvrij.

Een uitbouw realiseren aan de achterzijde van een tussenwoning

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde. 2,5 bij 5 m. Een pui van hout in 4 delen, 2 openslaande deuren in het midden. En zoveel mogelijk raam van links naar rechts en boven naar beneden. We hebben eventueel ook nog foto’s van de uitbouw van de buren voor een indicatie. De buren aan de andere kant hebben geen uitbouw. Breedte van de poortdeur is 1 meter. Is te bereiken via een poort. Graag een offerte voor volledige afwerking, muren eventueel ook gestuct, en vloerverwarming in de uitbouw. De vloerverwarming mag worden aangesloten op de stadsverwarming.

Uitbouw aan de zijkant realiseren

Wij willen aan de zijkant een aanbouw van ongeveer: 2,3 m bij 6 m. Een dubbele raam aan de voorzijde en 4 muren. Plat dak. De bedoeling is uitbreiding van de woonkamer. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Het is vergunningvrij.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de bouwtekeningen een opbouw kan realiseren en bestaande bouw kan uitbouwen. Het gaat om hout skelet bouw met aluminium kozijnen en graag voorzien van rock-panel gevelplaten. Daarnaast graag woon-klaar opleveren. Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebouwd worden. Daarnaast graag de badkamer voorzien van een lichtstraat of solar-tube. Overige specificaties staan beschreven in de bouwtekeningen.

Een woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik wil graag een uitbouw laten realiseren van 400 m breed en ik hoop 250 m diep. Dit graag gemetseld met een dak waar een lichtstraat in zit. Het gaat om een stuk aanbouw van 400 bij 250 cm en een stuk van 200 bij 400 cm. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag aluminium kozijnen, maar dit is geen must. Het betreft een tussenwoning.

Aanbouw achterzijde uitbreiden en aanbouw voorzijde realiseren

Wij willen kijken naar de mogelijkheden om onze bestaande aanbouw te vergroten en te verhogen. Dit betreft het uitbreiden van de uitbouw over de gehele breedte met ongeveer 100 cm. Daarnaast dient het dak van de bestaande uitbouw recht getrokken te worden op een hoogte van 270 cm. Graag jullie expertise. Tevens willen wij aan de voorzijde van onze woning de hal iets uitbreiden door er een kleine aanbouw te plaatsen van ongeveer 2 bij 1. Graag nodig ik u uit te komen kijken naar de situatie. De bouw mag gemetseld zijn.

Ruimte onder bestaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die onder mijn tussenwoning extra leefruimte kan creëren. Woning plus aanbouw is circa 12x4,5, hier willen we een extra leef ruimte onder creëren. Woning komt uit 2014. Afmeting van de kelder globaal is 12x4,5x2,2; - materialen, geen idee (graag advies vanuit de expert); - 1 ruimte; - geen foto’s, nu een kruipruimte van circa 70 cm hoog. Gaat om een woning uit 2004 (bouwjaar), niet zoal eerder vermeld 2014. Graag als ruwbouw voorzien van ventilatie opleveren.

Een uitbouw conform de bouwtekeningen realiseren

We willen graag uitbouwen. We hebben een bestaande aanbouw aan de zijkant van het huis welke aansluit op de woonkamer onder een hoek. Deze hoek willen we weg en de lijn van de uitbouw doortrekken naar de bijkeuken. Dit helemaal van glas met een schuifpui. We hebben al een tekening van een architect en een bouwberekening. Een stuk fundering en een poer om een draagbalk op te vangen zijn hoogstwaarschijnlijk nodig. Eventueel nieuwe vloer met vloerverwarming die erop moet worden aangesloten. Afhankelijk van het budget, nieuwe kozijnen in de rest van de woonkamer, mochten jullie dit erbij kunnen doen.

Partners

Partners van Casius