Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw realiseren

Draagmuur verwijderen

Ik wil een draagmuur van 5,5 meter breed aan de achterkant van mijn woning verwijderen. Bedoeling is een woon keuken te realiseren, en de aanbouw er bij te betrekken.

Aanbouw achterzijde woning

We willen het liefst een prefab aanbouw aan de achterzijde van onze woning 5.40 bij 2.50m. 2 heipalen. 3 delige schuifpui met 1 open gaande deur. Het realiseren van een deuropening in de bestaande garage. Ik zoek iemand die ons met het gehele traject kan helpen.

Aanbouw realiseren van 3x6 meter

Graag ontvang ik een offerte voor een aanbouw van 3 x 6 mtr met een start datum van begin september. Graag stuur ik u de tekeningen door van huidige situatie en hoe ik het wil hebben. De fundering wordt nog geplaatst, hier moet nog voor geheid worden ongeveer 4-5 palen. Constructietekening en vergunning is aanwezig. Het gaat om een woning met een binnentuin.

Aanbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw aan de achterzijde van onze tussenwoning realiseren, van 3 meter breed en 6 meter diep. De korte zijde komt dus tegen de achtergevel. De achtertuin is langer dan 12 meter dus vergunning lijkt niet nodig. Er is een achterom. Uitvoering uitbouw in houtskelet of stenen constructie in overleg met de Aannemer. Wij dachten zelf aan 2 buitenramen en 1 buitendeur. In de uitbouw komt o.a. een toilet met douchegelegenheid en uiteraard uitbreiding van de elektra, eventueel ook een buitenstopcontact. Huidige buitenkraan moet verlegd worden.

Aanbouw woning achtertuin

Graag willen wij zsm een aanbouw realiseren. Bouwdepot bij de bank is rond. Er dient een fundering te komen en het liefst een prefab aanbouw. Het gaat om 6 breed en 4 meter diepte. We willen graag zijkant bakstenen, voorkant liefst zoveel mogelijk raam, met zwarte kozijnen. Verder recht toe recht aan. Verder willen we ook graag openslaande deuren in deze aanbouw.

Aanbouw bijkeuken aan zijkant woning maken

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 1805 bij 5700 mm groot en hout skelet bouw zijn. (hal en bijkeuken op tekening). Ik bespreek graag overige specificaties met de aannemer.

Een uitbouw ontwerpen en realiseren

Ik zoek een specialist die een aanbouw kan realiseren. Daar moeten ook tekeningen voor gemaakt worden. Maten bespreek ik graag met de vakman.

Aanbouw laten plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren. Een ruimte van 18 m2. Bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. Zie plattegrond. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Indicatie kosten aanbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 3 x 3.5 tussen de aanbouw van de buren en de huidige bijkeuken. Het liefst als een grote aanbouw (dus bijkeuken samengevoegd met de te bouwen aanbouw) zodat er een grote woonkeuken ontstaat. Momenteel zijn wij bezig met de financiering en willen hiervoor een bouwdepot meenemen. Echter totaal geen idee waar rekening mee gehouden moet worden. In de bijlage een plattegrond van de huidige woning met daarop in rood wat er bij moet komen. Ik ben erg benieuwd. Alvast bedankt!