Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw realiseren

Aluminium veranda laten plaatsen

Welke stijl had u in gedachten? Landelijk. Van welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 4,5 breed bij 6 m diep en 2,5 m hoog. Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat. Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Met de koop van een nieuwe woning willen wij ons oriënteren op de prijs van de aanbouw. Het betreft een vrijstaande woning waar we aan de achterzijde een serre/aanbouw willen laten realiseren. De aanbouw zal in de hoek van de L-vormige woning geplaatst moeten worden. Graag onderste delen uitvoeren met dichte panelen tegen spatvuil.

Uitbouwen aan achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde. Linkerkant staat een gargae rechterkant de aanbouw van de buren. Achtergevel dient uitgebroken te worden. Achterkant aanbouw komt schuifpui. Grove maten van de aanbouw breedte 5. 5m diepte 2 m

Fundering voor uitbouw

Wij zijn opzoek naar iemand die voor ons een fundering kan realiseren voor een L-vorimig aanbouw. De afmetingen staan in de bijlage. (8,75*2. 8 en 2,9*3,2) De aanbouw zal dmv sip(Structural Insulated Panel) of houtskeletbouw worden gebouwt en afgewerkt met metselwerk. Helaas heb ik nog geen berekeningen gemaakt, in de bijlage vind je ook de bouwtekeningen die ik heb opgevraagd bij de gemeente.

Aanbouw voor gymzalen

Voor ons profielwerkstuk proberen wij een sportvoorziening op school te realiseren. De grootte hiervan zal ongeveer 100 vierkante meter zijn.

Aanbouw met lichtkoepel

Wij willen een een aanbouw realiseren met de maten van 2 meter x 5,02 meter of 2,50 meter x 5,02 meter. De aanbouw willen we graag met een licht koepel(s) in het plafond en kunststof kozijnen. Kozijn voorzien van een losse deur en schuifpui of een losse deur en de rest invouwbare pui. Eventueel mag alles afgewerkt worden tegen een goede prijs. Alles moet kunststof zijn en de zijkanten gemetseld.

Aanbouw tussen woonhuis en schuur maken

Wij willen een generatie woning realiseren. Er is inmiddels goedkeuring van de gemeente. Het moet woonhuis met de bestaande schuur verbonden worden. Het moet namelijk 1 woning worden. De verbinding is 18 x 4 meter. Goed bereikbaar, materialen in overleg.

Aanbouw aan de bijkeuken bouwen

Wij willen een aanbouw in de bijkeuken realiseren met een deur naar de keuken en een deur naar buiten (moet waarschijnlijk in een draagmuur geplaatst worden). De aanbouw is nu nog een schuur en deze schuur willen wij ook laten isoleren. Afmetingen bij elkaar wordt ongeveer 2 x 4 meter. Er staat nu een omheining van de schuur met prima materiaal, ik denk dat wij dit materiaal verder willen gebruiken als dat kan.

Aanbouw / uitbouw aan koopwoning bouwen

Aanbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Wij willen een badkamer en slaapkamer op de begane grond realiseren. Aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant van het huis (waar nu de garage staat). Het slopen van de garage doen wij zelf. Wij hebben nog geen vergunning voor deze werkzaamheden aangevraagd.

Uitbouw van de woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren van 4 meter bij ongeveer 3,5 meter. Lastig aan de uitbouw is dat er aan een zijde al een buitenmuur loopt die niet recht loopt en daarnaast zit er een klein balkonnetje boven een gedeelte van de uitbouw. Wij willen graag de keuken verplaatsen van de huidige plek naar de uitbouw en inde ruimte waar nu de keuken staat een extra slaapkamer creëren. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en elektra en verwarming doorgetrokken. Verder zal er een tussenwand met deurkozijn geplaatst moeten worden naar de nieuwe slaapkamer. Door een gedeelte van de uitbouw lager te maken kan hierdoor bovenin een raam komen. Onze buren hebben een soortgelijke aanbouw, dus daar kan ik eventueel foto's van meesturen. In de nieuwe achtergevel zouden wij graag openslaande deuren willen laten plaatsen en de uitbouw mag vergunningsvrij worden uitgevoerd.

Uitbouw aan achterzijde bovenwoning

Ik wil een uitbouw realiseren aan de achterzijde van mijn woning. Ik woon op de tweede verdieping. Het dak, aan de achterzijde, van de 2e verdieping is bijna helemaal dakterras. Dat wil ik gebruiken en op de derde verdieping een dakterras maken. De tweede verdieping en het achterste deel van de derde verdieping is van mij. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Of er een vergunning voor nodig is, zal moeten worden nagekeken. Buren verderop in de straat hebben van hout of kunststof een aanbouw met dakterras gemaakt. Mogelijk kunnen we die als voorbeeld nemen.