Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw realiseren

Aanbouw achterzijde huis

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren met als basis een gemetselde constructie. Er hoeft geen vergunning hiervoor te worden verleend. 5 mtr breed en 3 mtr diep. Met een bitumen dak, betonnen vloer en kunststof openslaande deuren. Gemetseld.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936

Graag zou ik vrijblijvend een grove schatting willen aanvragen om een huis volledig te moderniseren naar de eisen van deze tijd. We zijn voornemens een luxe uitbouw van 4x4 te realiseren en daarnaast een nieuwe CV ketel, ga/waterleidingen, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe trap, isolatie, schilder en onderhoudswerk. Ik ben benieuwd naar uw inschatting. Ik begrijp dat dit een grote klus is maar hoop dat u me verder kunt helpen. Alvast bedankt.

Uitbouw woning 2 lagen

Wij willen graag een aanbouw (3,5 m *10) met 2 lagen realiseren. Ee.a met veel glas in de (nieuwe) achtergevels. Zie document. De gedachten voor de constructie gaan uit naar een portaalconstructie van staal . De uitbouw op de eerste verdieping is een lichte constructie. Ik verwacht dat de huidige woning op staal is gefundeerd , dus fundering en aansluiting en zetting( verschil) verdient bijzondere aandacht. Hoge isolatiewaarde. De hele woning wordt energieneutraal gemaakt.

Uitbouw achterzijde realiseren

Mijn vrouw en ik hebben recent een nieuwe woning gekocht. We overwegen om de woonkamer iets uit te bouwen. Dit is bij de buren wel gedaan, maar onze woning niet. Het betreft een woning van ongeveer 5 a 6 jaar oud. De uitbouw zal ongeveer 5 meter breed zijn en 2 meter lang. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zouden zijn (inschatting). Heeft u beschikbaarheid en hoe lang zal het ongeveer duren? En als laatste, aangezien de woning relatief jong is, hergebruiken we graag het glaswerk en de kozijnen. Deze zijn immers nog prima. Is dat mogelijk? Vergunning is waarschijnlijk niet nodig, volgens de makelaar hoeft het niet. De fundering zou de vakman moeten beoordelen. Misschien dat er al wat ligt, maar dat durf ik niet te zeggen. Ik wil graag de aanbouw gemetseld hebben. Ik wil een complete oplevering, met stucwerk en elektra. Schilderen hoeft niet. Tekeningen van het huis moeten er zijn, maar tekeningen van de aanbouw zijn nog niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Complete prefab uitbouw aan de achterzijde van de tuin realiseren

Wij willen een complete (prefab) uitbouw laten realiseren aan de achterkant van de woning. De binnen maat is 500 cm breed. En kijken of we 250 cm diep of 300 cm diep kunnen gaan. De vergunning wil ik laten aanvragen door de aannemer. Over de hele breedte willen we een hefschuif pui. Er moet geheid worden. Buren links en rechts hebben geen aanbouw. Afwerking binnen: 2 stopcontacten aan beide kanten. Plafond elektra voor verlichting. Wanden stuc klaar. Graag willen we kijken of een lichtstraal ook mogelijk is. Ik wil daar graag een aparte offerte voor.

Aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen een prefab aanbouw van 4 meter breed. 3.5 meter diep en 3 meter hoog. Alles steen met kunststof deur en klapraam naast de deur gelijke hoogte. Graag houtnerf in het kunststof. Ook een extra raam. Er is geen vergunning nodig. De oplevering ligt aan de prijs, deze wel graag inclusief ruiten, elektra kunnen wij eventueel zelf doen. Wij hebben zandgrond, dus ik denk dat er beton gestort moet worden voor de fundering. Er zijn nog geen tekeningen gemaakt.

Serre realiseren

Aanbouw achterzijde (ook wel serre genoemd) met lichtkoepel/ lichtstraat, 6 bij 3,5 meter. Compleet/casco is in overleg. Er moet wel elektra in komen, en een fundering. Stucwerk is ook in overleg. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Uitbouw badkamer bovenop aanbouw

Graag wensen wij in onze woning de bestaande badkamer aan de achterzijde uit te bouwen. Het is naar verwachting mogelijk dit te realiseren op de bestaande uitbouw van de begane grond met een plat dak. De uitbouw zal naar verwachting maximaal 4-8 m2 zijn. Hiervoor gaan we graag nog even met u in gesprek. We zijn benieuwd.

Aanbouw begane grond achterzijde huis realiseren

Graag uw offerte voor een de aanbouw aan de achterzijde van ons huis. Betreft 63 vierkante meter, ongeveer 7 x 9 meter. ik durf niet met zekerheid te zeggen of een vergunning nodig is, mocht dit zo zijn regel ik het zelf. Voor de fundering moet er waarschijnlijk geheid worden. Ik wil graag een complete oplevering met schilderen, stucen en elektra. Ik wil graag steen hebben. Of het een prefab constructie of gemetseld wordt maakt mijn niet veel uit. De tekeningen zijn er. Het gaat om een schoenendoos model, met een plat dak en bitumen dakbedekking. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en er is makkelijk bij te komen.

Partners

Partners van Casius