Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw of prefab garage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw of prefab garage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw of prefab garage

Prefab uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 5.75 bij 2 meter om zo de woonkamer uit te breiden. 1 augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. Een vergunning is niet nodig. Er zit nu een vrij nieuwe kunststoffen schuifpui in de huidige gevel, als het kan zouden we deze willen verplaatsen in de aanbouw. Heipalen zullen waarschijnlijk nodig zijn (zandgrond). Ik wil graag een prefab constructie, met een gemetselde afwerking. Als de schuifpui gebruikt kan worden, dan hebben we geen ramen nodig waarschijnlijk. We willen graag een complete oplevering, stucwerk is niet nodig, maar elektra en verplaatsen van convectorput wel. Het dak willen we dicht. We zouden het liefst in augustus beginnen, in september of oktober kan ook nog, maar het einde van het jaar wordt te laat.

Zij aanbouw

Wij willen een zij-aanbouw (prefab-casco) van 2 meter x 7 meter laten plaatsen aan een reeds aangekochte vrijstaande woning. Medio juni 2020 ontvangen wij de sleutel.

Aanbouw van 5 m x 2 m, Stucwerk, Nwe. Radiatoren en Parketvloer

We willen een aanbouw realiseren aan het huis dat we 1 juli kopen. Graag zouden we dit dan direct willen laten doen. Prefab is geen probleem. Verder zouden we graag een lichtbalk willen hebben in deze aanbouw. Tevens willen we vrijwel de gehele woning laten stucen, dienen er aan aantal radiatoren vervangen te worden (5 a 6) en willen we 2 nieuwe radiatoren in de aanbouw. Ook willen we op de BG, 1e verd en gedeeltelijk 2e verd. een parketvloer laten leggen. Graag een Aannemer die al deze werkzaamheden kan (laten) uitvoeren.

Aanbouw of prefab-garage

Glastuinbouwbedrijf verkocht en afgebroken. Bedrijfsschuur moet er nog af. Dit alles voor woningbouw. Bij woonhuis komt ruimte vrij voor bouw schuur. Prefab? Er moet plaats zijn voor 2 auto’s en een sloep, ruimte voor gereedschap en klussen en ruimte voor 2 à 3 fietsen. Maximaal te mogen bouwen schuur: 80 m2

Dakkapellen en prefab-uitbouw achtergevel

Wij hebben een huis gekocht en zijn op zoek naar een aannemer die voor ons 2 dakkapellen en een (prefab) aanbouw kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 2 x 5 meter over de hele gevel van het huis. De nieuwe achtergevel mag bestaan uit muurtje 0,60 m-raam-2 openslaande deuren- raam- muurtje 0,60 m. De kozijnen en deuren mogen kunststof zijn en hr++glas. De geveldoorbraak willen wij over de gehele breedte hebben. De binnenkant mag afgewerkt worden tot stucklaar. Het stucen doen wij zelf.

Prefab uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2,5 meter diep en 5,30-5,50 meter breed, over de volle breedte van de woning. Aan de rechterkant hebben de buren al een aanbouw, gedeeltelijk gemetseld. We hebben een tussenwoning. Vergunning zal waarschijnlijk niet nodig zijn, wel moet ik controleren of er verplichtingen zijn wat betreft materiaal. Als materiaalkeuze vanuit de gemeente niet uitmaakt, denken wij aan een prefab constructie afgewerkt met trespa. We hebben een bestaande pui van 4 meter breed van grond tot dak 2,40 meter, kunststof kozijnen met twee openslaande deuren en deze zouden we hergebruiken. We zouden dan het liefst nog 1 of 2 daklichten willen hebben. We willen een casco oplevering. Voor de fundering was bij de buren als het goed is palen tot 8 meter diep nodig. Wij hebben een soort overkapping aan de achterzijde waardoor grote machines niet naar binnen kunnen (hoogte: 2,20 -2,30 meter), pulsen zou wel kunnen.

Uitbouw achterzijde

Onze buren hebben een aanbouw, graag zouden wij een aanbouw realiseren met lichtkoepel om weer iets van licht in de woning terug te krijgen. Het gaat om een aanbouw van 1.5 meter als dit voldoende is voor een lichtkoepel. Hij is ongeveer 5.5 meter. Prefab compleet opgeleverd. Wij hebben nog geen vergunning, maar denk dat dit vergunningsvrije bouw kan zijn.

Aanbouw plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen over hele breedte, 6m bij 2 m. Graag de pui eruit en volledig afgewerkt. Geen lichtstraat. Gemetseld of prefab. Schuifdeuren (die je open kan vouwen). Het betreft een tussenwoning met achterom. Ik zal zelf een tekening maken.

Aanbouw of zijbouw houtskelet 250x510 cm

Wij willen graag onze woning uitbouwen, of aan de achterkant of aan de zijkant. Achterkant: Houtskelet/prefab. Geïsoleerde wanden en betonvloer/afdekvloer, electra, afgetimmerd afgewerkt zodat de wanden en plafond stuc klaar zijn. (zie plattegrond) Of Zijkant van huis uitbouwen 90x300 cm met betonplaat. Geïsoleerde wanden, electra (om apparaten kast van keuken in te laten integreren laten ondersteunen met metalen U balk) aftimmeren met hout (zie plattegrond).

Serre/aanbouw achterkant huis

Uitbouw/serre achterkant huis. 2.49 m diep. 5.77 m breed. Tussen de slaapkamer beneden en het muurtje met de buren in. Dus zijkanten dicht. Achterkant veel glas met kozijnen. Dak ook wat glas. We hebben een bestaande schuifpui 2.22 m hoog en 2.11 meter breed en openslaande deuren 2.22 m hoog en 1.97 m breed. Indien mogelijk willen we deze of een van deze hergebruiken. Geen fundering in de tuin. Graag zien wij een casco oplevering met een houten skeletbouw. Als u ook een indicatie kan geven voor dezelfde afmetingen maar dan in een prefab serre optie graag ook opnemen.