Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw plaatsen (75 m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw plaatsen (75 m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw plaatsen (75 m2)

Zij aanbouw

Wij willen een zij-aanbouw (prefab-casco) van 2 meter x 7 meter laten plaatsen aan een reeds aangekochte vrijstaande woning. Medio juni 2020 ontvangen wij de sleutel.

Uitbouw realiseren

Ik zou willen weten hoeveel het kost om een uitbouw van 10 x 4 meter te laten plaatsen met laagste afwerkingsniveau (goedkoopste optie). Materiaal is een beetje afhankelijk van de kosten, maar onze voorkeur gaat uit naar metselwerk. We zouden ook graag de prijs voor hout willen weten. Aan de linkerkant zouden twee slaapkamers doorgetrokken worden en aan de rechterkant een open ruimte en wordt bij de keuken en woonkamer bij betrokken. Vergunning is niet vereist. Er zullen voor de fundering waarschijnlijk palen nodig zijn. We willen 2 ramen en 2 openslaande deuren. Kozijnen van hout. We willen een aantal daklichten, maar dit in overleg met de bovenburen hoeveel. Er moeten 3 gevels gebouwd worden. We denken ook na over de mogelijkheid om maar de helft van de aanbouw te maken dus: 5 x 4 meter, daarin zou dan 1 raam komen met openslaande deur en 2 ramen aan de zijkant. Voor de rest zijn de wensen hetzelfde. Zou voor beide mogelijkheden een offerte opgemaakt kunnen worden?

Aanbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw van +- 7 m x 2 m laten plaatsen. Hierbij zou het gaan om een aanbouw van houtskelet met een gemetselde plint van +- 0.5 m en kunststof aan de buitenzijde. Schuifpui zal worden geplaatst door extern bedrijf. Verder mag de binnenkant casco. Verder zal de aanbouw op pulspalen moeten komen staan. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie en hetgeen we voor ogen hebben. Er is geen vergunning nodig. Daarnaast wil ik 2 stalen balken plaatsen 1 voor de achtergevel en 1 tussen woonkamer en keuken. De muur tussen de woonkamer en de keuken is een dragende muur, hiervoor moet ik een vergunning aanvragen bij de gemeente. Kan dit apart op de offerte benoemd worden? Rond de normale bouwvak zou ik willen beginnen, als dit mogelijk is.

Aankoop nieuw huis - gehele verbouwing + aanbouw

Goedemiddag, Wij zijn bezig met het aankopen van een huis in Geldermalsen waar een gehele verbouwing nodig is. Plattegronden zijn bijgevoegd. Hierbij een omschrijving van de werkzaamheden: Benedenverdieping • Uitbouw 6x2m2 met glazen pui/deuren • Alle muren stucen • Muur eruit. Draagbalk erin • Nieuwe keuken • Toilet geheel vervangen • Nieuwe deur(en) • Trap bekleden • Als budget toelaat: vloerverwarming of radiatoren vervangen 1e verdieping • Alle muren stucen • Badkamer slopen. Nieuwe erin • Nieuwe vloeren overal • Radiatoren spuiten / vervangen • Deur slaapkamer vervangen (zolder) • Nieuw toilet • Airco weg/ vervangen Zolder • Muren stucen • Berging gipsplaten en stucen • Nieuwe vloer Buiten: • Muur tussen berging en garage dichtmaken (berging wordt gesloopt) • Nieuwe garagedeur plaatsen

Erker plaatsen voorzijde woning

Wij willen een erker plaatsen aan de voorzijde van ons huis. De erker mag 1 meter diep worden en 3 of 3,80 m breed. Wij hebben het huis gekocht en krijgen 20 juli de sleutel. Wij willen een erker laten plaatsen in de woonkamer. Wij hebben op internet onderzoek gedaan, daar zagen wij prijzen die voor ons haalbaar zijn. Wij hebben ook iemand benaderd, maar die vroeg €20.000,- voor een erker en dit vonden wij wel veel, hiervoor kunnen wij ook een mooie aanbouw achter het huis plaatsen. Nu weten wij dus niet goed waar we aan moeten denken qua kosten. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u regelen. Op internet hebben wij gekeken voor materiaal, maar wij komen er niet uit wat precies het beste is, ook gezien de kosten. Wij zijn weten er niet veel van, dus of een fundering nodig is durven wij niet te zeggen. Graag zouden wij een prijs voor een casco oplevering willen hebben en voor compleet. Wij zouden graag vanaf 20 juli zo snel mogelijk willen beginnen.

Aanbouw plaatsen (75 m2)

Realiseren van een aanbouw links naast de bestaande woning. Ca. 15 meter lang, tussen de 3,5 en 5 meter breed en 2,6 meter hoog met plat dak. Zie PDF tekening bijlage.

Kleine fundering aan achterzijde huis

Wij willen een kleine aanbouw realiseren van ong 1,5m x 2,5 m. Hiervoor moet een stukje fundering geplaatst worden. Deze kan verankerd worden aan de bestaande funding (muren / hoek). Het gaat hierom alleen om het plaatsen van fundering. Zie foto voor het idee (rood gemarkeerd)

Aanbouw plaatsen

Graag een 'eenvoudige aanbouw' van 2.5 bij 10 meter. Met 1 deur, 1 door aan en 2 dakramen. Graag casco.

Stempelen en plaatsen stalen constructie

Ik wil een aanbouw doen en daarvoor moeten 2 draagmuren eruit en ondersteund worden door een portaal constructie. Bouwtekeningen, detail constructie en berekeningen staan in de bijlage. Graag ontvang ik een offerte voor het stempelen van de draagmuren, het verwijderen hiervan en het plaatsen van de stalen constructie.

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.