Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw plaatsen

Uitbouw achterzijde

Wij willen de keuken openbreken en hieraan de aanbouw plaatsen. Het gaat dan om het stuk terras wat met stoeptegels betegeld is dat je op de foto's kan zien. Dit is ongeveer een oppervlakte van 390 bij 300. Hierbij met een zwarte kunststof schuifpui. Aan de andere zijde zouden wij een horizontaal raam geplaatst zien ongeveer in het midden van de aanbouw op ongeveer 120 cm hoog vanaf de grond. Het raam zal dan ongeveer 90 bij 145 worden maar dit zal nog goed gemeten moeten worden. Deze hoeft niet open te kunnen. We laten ons verder graag adviseren.

Aanbouw laten plaatsen

Wij willen een aanbouw realiseren. Een ruimte van 18 m2. Bestaat uit een slaapkamer en een badkamer. Zie plattegrond. De uitbouw moet casco opgeleverd worden met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden, dat is nog in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw of woonserre plaatsen

Wij willen een aanbouw of woonserre realiseren van 5.75 breed bij 3 meter. Er zal vermoedelijk geheid moeten worden. Verder vloerverwarming met twee extra aansluitingen. Voor een aanbouw kan de huidige pui gebruikt worden. Voor een woonserre graag een offerte incl. spotjes.

Uitbouw aan achterzijde huis

Wij willen een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van het huis van +/-4,5 bij 5 meter, i.p.v. de huidige serre. Deze komt dan gelijk met de achterzijde van de garage en de aanbouw van de buren, voor het nieuwe kozijn zou ik graag zo veel mogelijk glas hr++ hebben met 2 openslaande deuren de huidige achter gevel zou ik ook graag laten slopen zodat het een geheel word, de huidige keuken en serre sloop ik voor die tijd in eigen beheer.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij krijgen 01 juli 2020 de sleutels van ons huis. Het gaat om een 2-onder-1 kap woning waar de vorige eigenaar ooit een aanbouw aan de achterzijde heeft laten plaatsen. Er zit daarom een draagbalk in de achtergevel. Ik wil nu graag de muur tussen de keuken en de woonkamer openbreken om een open keuken te krijgen. Dit blijkt een draagmuur te zijn dus moet hier ook een draagbalk komen die haaks op de bestaande draagbalk van de achtergevel komt te staan. De keukenmuur die weg moet is circa 4,50 meter lang.

Dakopbouw plaatsen

Op 2e etage platdak een dakopbouw plaatsen. Dak is al voorzien van een gedeelte om trap te plaatsen, hier is bij de aanbouw al rekening mee gehouden. Bij de buren zowel links als rechts is vanuit de oorspronkelijke bouw een 3e etage geplaatst. Gaat om een vrijstaand huis. Ik wil het iets laten afwijken van wat de buren hebben. Het zou fijn zijn als er iemand ook z.s.m langs kom komen om de situatie te bekijken.

Fundering plaatsen voor een aanbouw

Ik ga de garage (4 bij 7 meter) 2,5 meter laten uitbouwen. Garage wordt omgebouwd tot werkruimte. Zou graag de fundering willen laten maken en misschien bij juiste prijs nog wat zaken.

Aanbouw zijkant casco

Aan de zijkant van ons hoekhuis willen we een casco-aanbouw laten plaatsen met een doorgang naar de woonkamer door de dragende zij-muur. In de aanbouw willen we een slaapkamer met badkamer realiseren. De afmeting van de aanbouw wordt 11,00 meter lang en 4,00 meter breed.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Serre vervangen

We hebben een reeds bestaande serre aanbouw welke zo'n 25 jaar geleden is geplaatst, hierin bevindt zich de keuken. We hebben zelf de woning 1 jaar in ons bezit en willen graag de serre deur (schuifpui) en serre dak vervangen. Momenteel is dit de enige plek in het huis waar we nog enkel glas hebben, en graag zouden we dubbel glas willen en het dak (nu polycarbonaat) met zonwerend glas laten plaatsen. Qua constructie denken we aan aluminium, waarschijnlijk zwart. De deur is 286 cm breed en 273 cm hoog. Het dak is 286 cm breed en 215 cm diep (schuin). Graag vragen wij hierbij een offerte op, het gaat dus om het vervangen van een schuifdeur en dak in een reeds bestaande serre aanbouw. Bij voorbaat dank! In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig

Partners

Partners van Casius