Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw opvijzelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw opvijzelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw opvijzelen

Verzakkende aanbouw opvijzelen

Ik ben op zoek naar een die mijn verzakte aanbouw - grootte 1,50 bij 2,60 meter - kan herstellen en de fundering kan verbeteren. Bovendien moeten scheuren aan de muur en gevel hersteld worden. Ondergrond op dit moment is beton.

Aanbouw opvijzelen

De bijkeuken was oorspronkelijk 4 m2 groot en op betonnen heipalen gefundeerd, net als de woning en de garage. Enkele jaren later werd de bijkeuken uitgebouwd met 6 m2 en werd hier een kleine kantoorruimte van 2,5 m2 aangebouwd. Deze aanbouwen rusten op een vorstrand van 70 cm. De vloerplaat van de aangebouwde bijkeuken breekt echter af waar deze tegen de bestaande vloerplaat van de oorspronkelijke bijkeuken is gestort. De vloerplaat van de kleine kantoorruimte is niet verzakt, maar in de buitenmuur is wel een scheur zichtbaar. Zowel de aangebouwde bijkeuken als de kantoorruimte moeten worden gestabiliseerd en daarna opgevijzeld.

Scheefgezakte fundering herstellen

Dijkwoning met fundering op staal is aan het scheefzakken. Deze woning heeft een aanbouw, die wel onderheid is. Wij zouden het gedeelte, dat aan het zakken is, willen funderen op palen. Misschien is opvijzelen en dieper maken van de keldervloer ook een optie. Het betreft ongeveer 40 m2 dat aangepakt moet worden.

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Ik zou graag palen laten heijen en een betonvloer laten storten van 10 breed bij 5 meter diep om daar een schuur op te plaatsen. De palen moeten naar de 2e zandplaat denk ik, dat is voor ons huis circa 13 á 15 meter. Het betreft een hoekwoning met een vrije achtertuin. Wat zijn daar de kosten van?

Opvijzelen van de aanbouw

Wij hebben een huis op het oog waarvan de uitbouw verzakt is. Op Funda staat een aantal foto's van de aanbouw. De aanbouw is ca. 4,6 x 7 m. Kunt u een indicatie geven voor de kosten om het op te vijzelen? Een richtprijs is voldoende.

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Mijn uitbouw van 2 x 3 meter is verzakt, aan de buitenkant is niets te zien, in de uitbouw is onze keuken geplaatst, de kastdeuren en laden gaan scheef hangen, de deur klemt, de plavuizen gaan scheuren in de binnenmuur zit scheuren. Graag zou ik van u de oorzaak van deze verzakking willen weten en een vrijblijvende offerte van de herstelkosten. 

Aanbouw laten opvijzelen

Ik wil de aanbouw van 7 meter breed en 3 meter lang laten opvijzelen en een steunbalk plaatsen, zodat de paal in huis weg kan.

Woning laten opvijzelen

De woning is vrijstaand en met de aanbouw in totaal ongeveer 12 meter lang en heeft een scheefstand van 20 tot 30 cm. De aanbouw heeft een eigen fundering. De woning is 8.5 x 4.5 meter en de aanbouw 4 x 2.5 meter.

Aanbouw opvijzelen

Onze aanbouw is flink verzakt. Nu willen wij dit laten opvijzelen. Het is een aanbouw van 2.5 bij 3 meter en niet onderheid. Ik wil graag weten wat de herstel mogelijkheden zijn en wat dit ongeveer zou gaan kosten.

Aanbouw opvijzelen

Aanbouw met een grootte van 5,5 bij 3 m, is door nabij gelegen bouwwerkzaamheden, aan een zijde ca 2,5 cm scheef getrokken. Aanbouw staat op onderheide betonplaat. Waarschijnlijk dient deze middels vijzeltechniek recht gezet te worden en het betonwerk aangevuld.