Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw onderkelderen

Onderkelderen van onze bestaande aanbouw

Aan ons huis is een aanbouw waar nu de keuken en een deel van de woonkamer is. Het is vrijwel 1 ruimte met 1 draag muur op de helft. De hele keuken en vloer mag eruit zodat alleen de wanden nog staan. We willen deze ruimte laten uitgraven om er een kelder onder te maken. Op de nieuw gestorte vloer komt daarna onze nieuwe keuken. Oppervlakte van de ruimte is ongeveer 60 m2. Hoe kunnen we tot een vrijblijvend gesprek/offerte komen?

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Aanbouw met onderkeldering plaatsen

Wij willen een aanbouw van 7 x 3 meter aan ons bestaande huis. Deze willen we onderkelderen. Wat kost dit ongeveer? Aanbouw staat er dus nog niet. Het gaat om een casco bouw, ramen en deuren zijn aanwezig. Onderkelderen is geen must.

Onderkelderde aanbouw bouwen

Wij hebben een begane grond woning met souterrain. We willen heel graag onze woning aan de achterkant ongeveer vier meter uitbreiden, waarbij we deze uitbouw ook willen laten onderkelderen. De nieuwe kelder zal een doorgang moeten hebben naar de bestaande. We willen de kelderbouw en uitbouw laten uitvoeren in het volgend voorjaar. Het wordt een flinke verbouwing, omdat we ook de plattegrond van de bestaande woning ingrijpend willen wijzigen. We komen graag in contact met een aannemer die veel ervaring heeft met het bouwen van kelders en die dit uit kan voeren. De kelder wordt ongeveer 4 bij 8 meter. De architect is dit plan aan het uitwerken en we gaan dan de vergunning aanvragen.

Onderkelderde aanbouw maken

Wij willen een aanbouw aan onze hoekwoning en deze tevens onderkelderen. Maat van de aanbouw is 6 x 2.40 meter en kelder daar onder wat groter. Ik hoor graag de mogelijkheden.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Ik wil graag een aanbouw laten bouwen aan de zijkant van ons huis. Afmetingen 5.5 x 6 meter. Aan een zijde openslaande deuren en aan de andere zijkant een toegangsdeur. Ramen aan de derde zijde van 40 centimeter hoog en 4 meter breed. Schoon metselwerk met een plat dak met oversteek van de dakgoot (jaren '30 stijl). Gedeeltelijk onderkelderen met een prefab kelder van 5.5 x 3.5 meter. Het dak steekt gedeeltelijk over, wordt in totaal 8.5 x 6 meter, zodat daaronder een carport ontstaat. Binnenhoogte 2.6 meter. Totale hoogte 3.1 meter.

Aanbouw, opbouw en kelder bouwen

Aan de achterzijde van de woning het plaatsen van: - een uitbouw, afmetingen: 6,50 x 4,00 - onderkelderen van de uitbouw, afmetingen: 6,50 x 4,00 - een opbouw op de uitbouw, afmetingen: 6,50 x 4,00

Onderkelderen van de woning

Het onderkelderen van een huis met aanbouw, de kelder wordt dan ongeveer 10,60 x 6 m, gewenste stahoogte is min. 2,20 m. Alsmede een ontsluiting door de (aflopende) tuin van ca 6 m. Vergunning is nog niet aangevraagd en een constructietekening is hiervoor eerst nodig.

het gaat om een aanbouw aan de ...

het gaat om een aanbouw aan de achterkant van het huis. maten zijn 3.90 m. bij 7.25 m. kozijn, schuifpui en deur hebben we al.(kozijn=2.10m pui=4.00m) het kozijn moet verplaatst worden en de muur onder dat kozijn moet verwijderd worden. 2 hemelwater afvoeren zijn aanwezig moeten alleen verlegd worden. de ruimte is bedoeld als uitbreiding van de huidige woonkamer. dichtbij is reeds een wasmachine aansluiting aanwezig maar is niet in gebruik. deze groep zou ik graag voor in de aanbouw willen gebruiken. 1 radiator moet verplaatst worden en er komt er 1 bij. er komt een tocht portaal in de aanbouw. er komt een plat dak op. graag willen we ook weten wat de extra kosten zullen zijn als we het laten onderkelderen.

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - ...

betreft uitbreiding nieuwbouw woning: - voorzijde woning: carport van ca. 20 m2 - achterzijde woning: - isoleren buitenmuur garage - verlenging garage met ca. 2-3 mtr - aanbouw achter bijkeuken ca. 8 m2 - in achtergevel woonkamer vervangen deur door metselwerk + raam Totale uitbouw onderkelderen en indien mogelijk onder terras ook onderkelderen. Aanvang werkzaamheden: juni/juli (evt. uit te stellen tot september)