Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw en lagen opbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw en lagen opbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw en lagen opbouwen

Uitbouw woning 2 lagen

Wij willen graag een aanbouw (3,5 m *10) met 2 lagen realiseren. Ee.a met veel glas in de (nieuwe) achtergevels. Zie document. De gedachten voor de constructie gaan uit naar een portaalconstructie van staal . De uitbouw op de eerste verdieping is een lichte constructie. Ik verwacht dat de huidige woning op staal is gefundeerd , dus fundering en aansluiting en zetting( verschil) verdient bijzondere aandacht. Hoge isolatiewaarde. De hele woning wordt energieneutraal gemaakt.

Aanbouw en twee lagen opbouwen

Ik wil graag: 2 lagen aanbouw 6 x 3 meter Zijaanbouw 5 x 5 meter En dak helling correctie Casco ruwbouw

Grote aanbouw over meerdere lagen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die de plannen en tekeningen van ons samen met een architect wilt uitvoeren. Het zal gaan om een aanbouw aan de achterzijde van de woning van circa 20-25 m2, casco opleveren. Daaronder komt een souterrain van 30 m2, ook casco opleveren. Op de aanbouw komt een opbouw van 20-25 m2, casco opgeleverd. Aan de zijkant van de woning dient er een garage gebouwd te worden van 3 bij 7 meter en 2.50 meter hoog. De vergunningen moeten nog worden aangevraagd.

Aanbouw aan een berging maken

Ik wil graag info over het plaatsen van een houten uitbouw. Er staat een kleine berging, die willen we uitbouwen om er een slaapkamer en badkamer te maken. Deels met donker hout en de onderste lagen van rode stenen. Een uitbouw van circa 8 bij 4 meter. Alleen onder de berging is er fundering. Casco opleveren. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Aanbouw naast de woning plaatsen

Kunt u een richtprijs geven voor een uitbouw lans de zijkant van de woning. Het gaat om deze woning: kethelweg-102/ Het gaat specifiek om een uitbouw aan de linkerkant van de woning (op de oprit) over de gehele lengte van het huis en over de hele breedte van de oprit (ca. 2,5x7,5m). Het idee is om 2 lagen te bouwen, waarvan de 2e laag in punt voor (zelfde vorm als het dak). Ik hoor graag van u.

Woonhuis verlenging 2 lagen

Ik wil een woonhuis verlenging op 2 lagen met een mansarde kap. Ik ben zelf erg handig maar heb niet tijd om alles zelf te doen. Ik wil de boel casco laten neerzetten met gebruikmaking van materialen die al uit de woning komen. Zodat het goed aansluit bij de woning. Er hoeft niet geheid te worden. Gemetselde muren. Kozijn met openslaande deuren. Pannendak. Aanbouw 2,5 meter diep en 4 meter breed en dus over twee woonlagen. Graag langskomen om het een en ander te bespreken.

Aanbouw uitbreiden/renoveren

Bestaande aanbouw wordt uitgebreid/gemoderniseerd. Gedeeltelijk nieuwe fundering, bestaand kozijn dichtmetselen. Aanbouw ophogen, nieuw dak inclusief lichtstraat 1m x 3m. Verwijderen oorspronkelijke achtergevel, inbrengen van H-balk, veel nieuw glas in de aanbouw, boeiboorden, wat lagen metselwerk, convectorput etc. Ene helft is momenteel schoonmetselwerk en andere deel is kunstof/metalen serre gedeelte. Totaal gaat het om ongeveer 18 m2. Ook afwerking binnenzijde. Er zal ook een nieuwe keuken in komen. Gedetailleerde tekeningen zijn aanwezig. Uitvoeringsdatum is flexibel, na de bouwvak, dit in overleg.

Het verwijderen van twee oude daklagen ...

Het verwijderen van twee oude daklagen waarin het aanwezige grind vast zit in de butuumlaag te weten, schuur en keuken dak. Het verwijderen of overleggen met nieuwe bedekking van een aanbouw. Betreft ongeveer 30m2 totaal 20m2 grind dak en 10m2 brand rol. Het afvoeren van de oude lagen. Het vernieuwen van alle drie de daken met een nieuwe laag en het evt plaatsen van een licht koker in het keuken dak.(prisma?) Graag een offerte van alles bij elkaar en evt zonder licht koker.

Uitbreiding van bestaande woning met ...

Uitbreiding van bestaande woning met aanbouw, verdeeld over twee lagen. Aanbouw mag niet groter van gem. dan 50 m3. Vervangen van oude schuurtjes door nieuw, goed geisoleerd bijgebouw, van circa 35 m2, met kap, voorzien van elektra en verwarming.

uitbouw aan de voorzijde van de woning ...

uitbouw aan de voorzijde van de woning 6.00 mtr x 2.50mrt plat dak en fundering op zandplaat op 60cm diepte. opmetselen met gevelstenen tot 2.80 hoog. Plat dak, als bestaand, met 2 lagen bitumen. een raam van 1.2mtrX 1.40, + een raam van 2.50 x 230mtr. een voordeur van 93cm aan de zijkant. aanbouw + garage plavond afwerking + wanden stucken.