Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw grote verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw grote verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw grote verbouwing

Aanbouw zijkant van hoekwoning

Het project betreft een prefab aanbouw langs onze hoekwoning van ongeveer 8-8,5 m lang en 3,5 m breed. Aan de voorkant van de aanbouw komt een tuindeur met glas en een raam, aan de achterkant, tuinkant, een aluminium schuifpui. Het kan eventueel casco opgeleverd worden wel met elektrische bedrading, water en afvoer en aansluiting van elektrische vloerverwarming. Er is wel een schets van het plan maar nog geen bouwtekeningen en de vergunning moet nog aangevraagd worden. Maar grote kans dat die vergunning er wel komt. De zijkant van 8-8,5 m heeft geen raam en kan afgewerkt worden met bijv Trespa oid, want niemand zal dat zien. De buitenmuur graag zo dun mogelijk. Tussen de buitenmuur en het huis van de buren zal een pad komen van 1 m. De totale ruimte tussen de 2 huizen is 4,5 m. Op het platte dak willen wij sedum beplanting.

Garage aan huis

Ik zou graag een garage willen bouwen aan ons huis. Het gaat hier over een geisoleerde garage met grote dubbele duur aan de voorkant en een enkele deur aan de achterzijde. Ook zou ik graag aan de voorkant het dak ongeveer 0.75 meter willen uit laten steken en eventueel ook aan de linkerkant. daar graag 1 meter. voor deze garage hebben we al heipalen en funderingsbalken laten leggen. de garage mag kaal opgeleverd worden. Het is een garage die tegen de huidige aanbouw aankomt. Het is de bedoeling dat de dakbedekking met dakleer wordt afgewerkt.

Uitbouw achterzijde realiseren en een lichtstraat en lichtkoepel plaatsen

Het gaat om het creëren van 35 m2 extra aanbouw. De pui en achterdeur zijn uit 2015, deze kunnen in de nieuwe aanbouw geplaatst worden. In de grote eetkamer willen we een lichtstraat van ongeveer 3 meter en in de speelkamer van de kinderen willen we een lichtkoepel. De afmeting maakt niet uit, het gaat om een gesloten lichtkoepel. Voor de aanbouw is geen vergunning nodig. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. We hebben nu tegels liggen, deze halen we zelf weg. Wat voor fundering nodig is zou beoordeeld moeten worden.

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 bij 5 m. De Keuken is nu gedeeltelijk uitgebouwd van 2.5-2.5 m, deze willen we doorgetrokken hebben naar 5 m breed. Links hebben de buren ook een uitbouw van 2 m, daarop graag de onze aansluiten. De aanbouw van steen met schuifpui met 2 grote ramen aan beide zijden, links en rechts een klein stuk muur overlaten. Er ligt een paal in de grond op 2 meter, we weent niet of daarop aangesloten kan worden. Geen vergunning nodig. Wij denken aan een complete oplevering, inclusief elektra, stuc- en leidingwerk. Graag ook een lichtstraat in het dak. We willen voor de zomer klaar zijn.

Grote renovatie van woning en een uitbouw realiseren

Wij willen onze woning geheel aanpakken. Aan de woning is ongeveer 60 jaar niets gedaan. Ook willen we een aanbouw. Wij hebben een gaskachel verwijderd, maar hiervoor zouden de gaten van de ventilatie en gasleidingen weggehaald moeten worden en gedicht. Alleen een gasleiding moet blijven en daar moet sfeer kachel komen. Verder zijn de muren van het toilet en de badkamer verwijdert, deze moeten weer worden opgebouwd. Ik heb plattegronden van de huidige situatie en hoe het zou moeten worden. Het gaat om de frame opbouw, Osb platen 12 mm en stucplaten van 12 mm. Qua elektra werkzaamheden moet het volgende gedaan worden: 63 elektra punten moeten vervangen worden, er moeten 2 rookmelders komen en de groepenkast moet vernieuwd worden. Loodgieterswerkzaamheden in keuken en badkamer. Er moet een buitenkraan in de achtergevel komen. We willen vloerverwarming & isolatie: * we willen een dryfloor systeem of natbouw vloerverwarming regelsysteem Dan willen we een aanbouw van 2 x 5,60 m: De aanbouw moet worden goedgekeurd door de VvE. Hierdoor hebben wij deze in een aparte post onderverdeeld. Vergunning is niet nodig. Heien is nodig. We willen een casco oplevering. Ook graag elektra. Een muur willen we gemetseld en twee zijdes willen we met open klapbare glazen wanden. Verder graag vloerverwarming (aangesloten op de groep voor het woongedeelte) en het stucadoren van 1 wand & plafond. Buitendeur & ramen graag verwijderen. Verder zijn er VvE werkzaamheden (graag apart offreren wordt betaald door vve): Gietijzeren rioolbuis vervangen, standleiding in huidige keuken repareren, renovatie van de vloer (aantal vloerbalken zijn verzakt in de woonkamer - niet aangetast door zwam of houtrot) Optie 1 vloerbalken: Vloerbalken opkrikken Optie 2: Alle vloerbalken, vloerdelen, muren en ensuite verwijderen. Vervolgens kruipruimte volstorten met schuimbeton. *: Afhankelijk van de gekozen vloerrenovatie optie

Complete uitbouw realiseren aan achterzijde van de woning

We willen een complete uitbouw aan het huis realiseren van 11 m breed bij 4 m diep (dus 1 lange zijde vast aan het bestaande huis). De korte kanten zijn muren en de lange kant moet een schuifpui worden. De uitbouw heeft een plat dak met 2 lichtstraten (grote nader te bepalen). De gevel waartegen de aanbouw komt moet deels open gebroken worden (de uitbouw komt aan de huidige keuken en woonkamer). Ik ben nieuwsgierig naar zowel een prefab model als metselwerk voor de constructie. De werkzaamheden zouden, indien mogelijk, in februari moeten beginnen. Ik zie uw offerte graag tegemoet. Indien u nog vragen heeft hoor ik het graag.

Aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936

Graag zou ik vrijblijvend een grove schatting willen aanvragen om een huis volledig te moderniseren naar de eisen van deze tijd. We zijn voornemens een luxe uitbouw van 4x4 te realiseren en daarnaast een nieuwe CV ketel, ga/waterleidingen, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe trap, isolatie, schilder en onderhoudswerk. Ik ben benieuwd naar uw inschatting. Ik begrijp dat dit een grote klus is maar hoop dat u me verder kunt helpen. Alvast bedankt.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een aanbouw achter van ongeveer 6 x 3 meter. Met een grote kunststof pui aan voorzijde met openslaande deuren. Tevens moeten de zijkanten van kunststof zijn. Ivm op eigen erf willen blijven dus onderhoudsvrij. De binnen afwerking en stroom doe ik graag zelf. Wel cement dekvloer. De bestaande kozijnen in gevel eruit en dat gewoon aftimmeren. Midden dammetje moet blijven staan. Cv doe ik ook zelf.

Verbouwing huis

Het dak moet vernieuwd worden. Dakgoten ook. De 2 dakkapellen worden 1 grote dakkapel. De vloer tussen de woonkamer en souterrain moet verstevigd of vernieuwd worden. De elektriciteit moet nagekeken worden, er is geen aardlekschakelaar. Buitenmuur aan de zijkant zitten wat scheurtjes en opnieuw stuccen. Het dak van de aanbouw nieuw dak /isolatie en boeiborden. ramen en kozijnen vernieuwen. Bij de aanbouw de tuindeur dichtmaken en een tuindeur maken aan de achterzijde naar de tuin toe.