Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw grote verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw grote verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw grote verbouwing

Uitbouw achterzijde en zijkant

L-vormige uitbouw. Kleine kant aan de zijkant van het huis voor een badkamer en de achterkant vergroting woonkamer. Grote zijde 6 bij 3,5m en kleine zijde 3 bij 2 m. Of is het voordeliger om 2 losse aanbouwen te doen? Kan ik een offerte krijgen voor een houten aanbouw en stenen. Ik zou graag het prijsverschil willen zien. En dan afgewerkt. (niet casco) Ik heb een tekening gemaakt van hoe ongeveer. Het zou gaan om een vrijstaande woning. Waarschijnlijk wordt de bouw in hout skelet.

Indicatie kosten aanbouw

Wij willen een uitbouw realiseren van ongeveer 3 x 3.5 tussen de aanbouw van de buren en de huidige bijkeuken. Het liefst als een grote aanbouw (dus bijkeuken samengevoegd met de te bouwen aanbouw) zodat er een grote woonkeuken ontstaat. Momenteel zijn wij bezig met de financiering en willen hiervoor een bouwdepot meenemen. Echter totaal geen idee waar rekening mee gehouden moet worden. In de bijlage een plattegrond van de huidige woning met daarop in rood wat er bij moet komen. Ik ben erg benieuwd. Alvast bedankt!

Grote aanbouw zij- en achterzijde vrijstaande woning

Bij vrijstaande woning willen wij een aanbouw aan de zijkant van 4,40 meter breed x 10,00 meter lang die vervolgens aan de achterzijde nog de hoek omgaat en achter de woning nog 6,65 meter doorloopt en dan inspringt tot 2,10 meter. Hiermee wordt een reeds bestaande uitbouw omsloten die hierin moet worden opgenomen, aangepast en afgewerkt.

Losstaande aanbouw (circa 46 m2) met gang verbonden aan nieuwbouwwoning

Wij willen achter onze nieuwbouwwoning in Vught een losstaande aanbouw (alleen BG) (gefundeeerd en geisoleerd) van circa 5,50 meter breed en circa 8,00 meter diep welke alleen middels een nieuwe gang (circa 2,00 meter lang) (zie schets) met de woning wordt verbonden. In deze aanbouw moeten een grote schuur, een toilet en een tuinkamer worden opgenomen. Graag een prijs-indicatie. Qua afwerking buitenzijde aanbouw denken wij aan red cedar.

Aanbouw aan woning

We willen graag weten wat de kosten zijn voor een aanbouw. Het gaat om een berging/garage die naast het huis moet komen. Maten ca 2,80 bij 5,30.Alleen het gebouw/muren en dak is noodzakelijk, uiteraard ook de fundering. Electra en verdere (binnen) afwerking is niet nodig.Voor een achterzijde graag met grote garage+loop deur. En aan de zijkant alleen hoog smalle ramen, dit omdat een normaal raam op de oprit van de buren uitkomt.

Oude garage slopen en nieuwe garage aanbouwen aan huis

We willen onze losstaande garage in de tuin slopen en een nieuwe garage, gemetseld en met puntdak, afgewerkt, gestuct en met CV, afmeting: 6 (l) x 3 (b) meter. De wordt aan de zijkant van ons huis gebouwd. Wij hebben contact gehad met de gemeente, de garage past in het bestemmingsplan. met de bank hebben wij ook contact gehad en met de financiering zit het goed. Wat er qua fundering nodig is, weten wij niet goed, wij hoopten daarvoor op uw expertise. Er zouden elektra punten in de garage moeten komen en het liefste ook water, de keuken zit aan de andere kant van de muur waartegen de garage komt, dus dat moet goed komen. Wij willen aan de voorzijde van de garage 2 grote dubbele deuren hebben, iets breder dan standaard deuren. Er moet een deur van de garage naar de woning komen en een deur aan de achterzijde van de garage naar de tuin (een standaard deur). Wij hebben nu een aanbouw aan het huis, deze loopt naar de kant van waar de garage moet komen met een rond houtkozijn. Dit moet aangepast worden. Het dak moet ondersteund worden, het kozijn moet eruit, verlengde van het huis moet opgemetseld worden, de aanbouw moet recht worden ipv halfrond. Diepte va dit stuk is 2,5 m. Daarnaast willen wij de keuken er ook direct uit laten halen. Graag inclusief bouwtekeningen, vergunningaanvraag etc. Rond het najaar zouden wij waarschijnlijk willen beginnen.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Uitbouw achterzijde woning van hout realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren in het huis dat we nieuw hebben aangekocht en waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. De maten zijn circa 5-5,5 meter breed en 2 meter diep. We hebben een schetsje voor onszelf gemaakt met wat we zouden willen hebben. De uitbouw dient afgewerkt te worden. We willen graag een houten uitbouw met een brede, zwarte (hout of staal) schuifpui en ook houten afwerking met verticale houten planken. Fundering zal wel nodig zijn, ik denk dat heipalen niet nodig zijn, maar beton wel. Nu ligt er een terras. Vergunning is nog niet helemaal duidelijk of dit nodig is. We hebben nu een overkapping staan, deze moet gesloopt worden en daar is meldingsplicht bij nodig. We willen graag alles van A tot Z laten regelen: doorbraak, overkapping slopen, complete oplevering van uitbouw enzovoort. Elektra en leidingwerk is nodig, stucwerk graag apart op de offerte vermelden. De woonkamer en keuken zouden we dan waarschijnlijk ook gelijk willen laten stucen, in totaal met uitbouw erbij zal het ongeveer 10 x 10 x 2,5 meter hoog zijn. Aanbouw komt tegen de schuur, daar zit nu een deur in, deze moet verwijdert worden en dichtgemetseld (komt te vervallen). We willen zoveel mogelijk glas, dus grote raampartijen naast de schuifpui van grond tot plafond.

Dakopbouw op aanbouw begane grond

Jaren 20 huis met grote aanbouw uit jaren 70. Op de houten aanbouw aan de achterkant zouden wij graag een dakopbouw plaatsen. De dakopbouw moet niet voorbij het jaren 20 huisje uitkomen en in dezelfde vorm. Totale afmeting circa 5 x 6.5 m. Wij willen graag advies over de mogelijkheden.

Prefab uitbouw achterzijde

Uitbouw van 2,5 meter diep en 5,30-5,50 meter breed, over de volle breedte van de woning. Aan de rechterkant hebben de buren al een aanbouw, gedeeltelijk gemetseld. We hebben een tussenwoning. Vergunning zal waarschijnlijk niet nodig zijn, wel moet ik controleren of er verplichtingen zijn wat betreft materiaal. Als materiaalkeuze vanuit de gemeente niet uitmaakt, denken wij aan een prefab constructie afgewerkt met trespa. We hebben een bestaande pui van 4 meter breed van grond tot dak 2,40 meter, kunststof kozijnen met twee openslaande deuren en deze zouden we hergebruiken. We zouden dan het liefst nog 1 of 2 daklichten willen hebben. We willen een casco oplevering. Voor de fundering was bij de buren als het goed is palen tot 8 meter diep nodig. Wij hebben een soort overkapping aan de achterzijde waardoor grote machines niet naar binnen kunnen (hoogte: 2,20 -2,30 meter), pulsen zou wel kunnen.

Partners

Partners van Casius