Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw aan de benedenwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw aan de benedenwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw aan de benedenwoning bouwen

Aanbouw aan de benedenwoning bouwen

Graag wens ik een offerte voor een aanbouw van een benedenwoning van 4 meter breed X 3.50 meter diep. De achtergevel hoeft niet doorbroken te worden want het betreft een groot kozijn. De bovenburen willen een zwevend balkon erop plaatsen, het dak moet plat zijn en bitumineus.

VBI PS renovatievloer leggen

Ik ontvang graag vrijblijvende offertes voor het vervangen van een houten grondvloer (benedenwoning uit 1924) door een VBI PS renovatievloer. Een deel van de woning is aanbouw en heeft al een betonnen vloer. Het te vervangen oppervlak is circa 40 m2. De sleuteloverdracht van deze woning is open ik laat de vloer graag spoedig daarop vervangen, zodat ik daarna met de overige werkzaamheden verder kan.

Woning onderkelderen of aanbouw met kelder bouwen

momenteel ben ik me aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn tot verbouw van mijn huidige benedenwoning in Amsterdam. Ik heb een diepe kruipruimte die ik evt misschien tot kelder zou kunnen laten ombouwen afhankelijk van het kostenplaatje. Ik hoor graag van u,

Uitbouw aan de benedenwoning bouwen

Ik zou graag voor een benedenwoning een aanbouw willen plaatsen van 5 x 2.50 meter. Het dak moet geschikt zijn voor een eventuele uitbreiding balkon van de bovenburen. De achtergevel zal worden voorzien van de oude openslaande deuren die nu in de achtergevel zit. Verder dient de aanbouw casco opgeleverd te worden.

Kelder bouwen

Ik wil graag een kelder onder onze benedenwoning, want we willen meer ruimte. Ik denk 5 meter breed en 12 meter lang en onder de nieuw te realiseren aanbouw van 5.20 meter breed en 3 meter diep. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier nogal hoog staat en de grond vooral blauwe klei betreft. Graag zou ik in contact komen met serieuze aannemers waarmee ik de mogelijkheden kan doornemen en op basis daarvan kan besluiten verder te gaan met de financiering en dit binnen nu en 5 jaar te realiseren.

Fundering met heipalen maken voor aanbouw

Ik wil binnenkort een aanbouw achter onze benedenwoning laten maken. Daarvoor moet er een fundering worden geplaatst met 3 heipalen die 13,5 meter diep moeten. Daarnaast moet er een fundering worden gestort met wapening, in totaal met een oppervlakte van 25 m². Er zijn constructieberekeningen bijgevoegd. Onze achtertuin is beperkt toegankelijk via de tuin van de buren met een kleine heimachine. Wij laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Uitbouw aan de benedenwoning bouwen

Wij zijn aan het kijken naar een koopwoning en hebben een benedenwoning op het oog maar deze zouden wij dan graag willen uitbouwen aan de achterzijde (glazen aanbouw, verwarmd). Deze zou 6.11 meter naar achter kunnen (kan ook iets korter) en 3.09 meter breed (kan ook iets minder breed). De verkoopprijs van deze woning is bespreekbaar. Maar om te weten of dit interessant is wil ik graag een indicatie. Zodat we weten of we misschien een bod kunnen doen of niet.

Renovatievloer in een benedenwoning aanbrengen

Wij zijn een grote renovatie aan het voorbereiden van onze benedenwoning van 80 m². We hebben al een aannemer gevonden die de huidige vloer en wanden zal gaan slopen en een aanbouw zal gaan maken. Ook hebben we een partij gevonden die de zwambestrijding zal verzorgen in onze kruipruimte van 75 cm hoog. Hiervoor moesten we offertes hebben voor de VvE. We zoeken nu een aannemer die bekend is met het maken van een renovatievloer. De woning is 6 meter breed, en gelet op deze breedte moeten er ook 2 onderslagbalken geplaatst worden. We overwegen ook vloerverwarming. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte met aparte posten voor de vloer en de vloerverwarming. Naar verwachting kan het werk eind maart worden uitgevoerd.

Aanbouw maken aan een benedenwoning

Wij willen aan onze benedenwoning graag een uitbouw laten maken van 7 meter breed en 2,5 meter diep. In de achtergevel zitten nu 2 kozijnen met openslaande deuren met daartussen nog een stukje muur van 120 cm. Wij willen de kozijnen en tussenmuur laten verwijderen en daar een draagbalk laten plaatsen. We willen hierover graag met aannemers in gesprek. We hebben nog geen tekening. Onze woning heeft een kelder, en we willen ook bekijken of er onder de aanbouw een stukje kelder kan worden gemaakt. Het is onze wens om dit in het voorjaar of de zomer van 2017 te laten uitvoeren.

Grote verbouwing in de woning

Woning betreft een benedenwoning, waarbij ik diverse grotere verbouwingen wil laten uitvoeren. 1. Plaatsen aanbouw achterzijde woning, 2,5 meter diep. Zijwanden steen, glazen schuifwand voorzijde, deel dicht dak, rest glas. Incl elektra, fundatie, doorbraak naar woning, waarschijnlijk nieuwe steunbalk etc. 2. Verwijderen bestaande keuken, niet dragende muur verwijderen, omleggen elektra, gas, water en plaatsen nieuwe keuken 3. Gehele woning (muv badkamer, wc) vloeren verwijderen, bestaande radioatoren en leidingen verwijderen, plaatsen vloerverwarming, plaatsen tegelvloer 4. Woonkamer muren en plafond incl uitbouw stucen (en schilderen) 5. Verwijderen schuttingen en bestrating, plaatsen nieuwe schuttingen en bestrating Diverse kleinere klussen, zoals herstellen muren (gaten nav radiatoren), schilderen, incl. plafonds. Diverse kitwerkzaamheden. Hergebruik oude keuken (waar mogelijk) om in washok een nette kasten wand met werkblad te maken. Plaatsen kastenwand in slaapkamer (deel al aanwezig). Lijst wensen is grotendeels opgesteld en bij opname door te nemen.