Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw achterkant boven uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw achterkant boven uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw achterkant boven uitbouw

Erker voorkant of achterkant realiseren

Het gaat om het realiseren van een erker. We twijfelen of we de erker voor of achter willen. We twijfelen of het achter kan, we hebben namelijk een tussen woning. Aan beide kanten zit een aanbouw, 1 van ons en 1 van de buren. We weten dus niet wat bouwtechnisch mogelijk is. De erker moet 3,5 meter breed worden en 1,5 meter diep worden. We weten niet of een vergunning nodig is, maar we denken dat als een deze nodig is, deze makkelijk aan te vragen is. De fundering zou aangepast moeten worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten zouden zijn hiervoor. Bij voorbaad dank.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen aan de achterkant een uitbouw realiseren. Aan de linkerkant staat al een muur van de uitbouw van de buren. De maat die wij graag willen is: breedte 5,20 meter, hoogte 2,50 meter, diepte aanbouw 4 meter. Vergunning is niet nodig. voor de fundering zijn palen nodig hoeveel weet ik niet. We willen een casco oplevering, wel graag de vloer egaliseren. We willen of metselwerk of een prefab constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden, als dat nodig is.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van 6 meter breed bij 4 meter diep (vergunningsvrij). Op welke manier deze wordt gebouwd (traditioneel of prefab) maakt mij niet veel uit. Tekeningen en constructie berekening zijn aanwezig. Portaalspant berekening is ook aanwezig. De 1e verdieping is van hout. Het huis heeft een staalconstructie. Er ligt nu beton op de plek waar de aanbouw komt. Dat haal ik eruit en daar moeten de palen worden geslagen. 4 palen zijn voorde fundering nodig. Graag zo min mogelijk afwerking aan de aanbouw. Wel wind- en waterdicht. De schuifpui kan geplaatst worden, deze is van hout.

Buispalen voor aanbouw laten slaan

Graag laat ik 4 buispalen slaan van 9 m. 168/178 volgens tekening. Het is aan de achterkant van het huis. De poort is 93 cm breed, maar als het breder moet, kan ik een scherm weghalen. Er is veengrond in mijn regio.

Aanbouw achtergevel

Beste heer, mevrouw, Wij willen een aanbouw realiseren aan mijn achtergevel. Het gaat om een souterrain woning. Zie bijlage hoe het ongeveer eruit zal komen te zien. Opmerkingen: - I.p.v. 3.57 m diep zou ik de aanbouw graag 3 m diep willen. Breedte is wel correct. Omdat dit mijn woning is zou ik willen dat bij de start het z.s.m. wordt afgerond. Graag zie ik een offerte tegemoet met de kosten, startdatum, doorlooptijd. Er kan geen hijskraan achterom het huis komen. Aan de achterkant van mijn tuin is een schoolterrein. Er zal dus toestemming aan hen gevraagd moeten worden als we de hijskraan daar mogen plaatsen (dat bijvoorbeeld de werkzaamheden op een schoolvakantie plaatsvinden). Ik zou de aanbouw graag in precies dezelfde stijl als de achtergevel willen hebben. Graag een complete oplevering, inclusief vloerverwarming, stucwerk en elektra. De woning boven mij heeft aan de achtergevel een balkon van 2 m diep en de aanbouw wordt 3 m diep, dus steekt 1 m uit. Om licht te behouden zou ik of een lichtstraat of glas willen hebben, zodat ik genoeg lichtinval heb. Midden februari zou ik graag willen beginnen.

Aanbouw achterkant + boven uitbouw

Wij willen graag een aanbouw, met daarop een opbouw achter ons huis van ongeveer 6 meter breed en 5 meter lang. Compleet opleveren of casco, is nog in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden, maar er hoeft niet gestuct te worden. Ik weet nog niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar dit ga ik nog navragen. Mocht het wel nodig zijn, dan vraag ik de vergunning aan. Wat zijn de kosten zowel een houten aanbouw als stenen aanbouw? Ik hoor het graag.

Uitbouw realiseren

Wij willen naast onze woning een 2e woonkamer aanbouwen met doorloop. Het wordt ongeveer 4.20 bij 6 meter, aan de achterkant zit dan nog een werkruimte van 2.50 waar ik nog een achterliggend paadje ga leggen. Er is geen vergunning nodig. Graag de constructie van metselwerk. Het hoeven geen dure stenen te zijn, want ik laat het schilderen. Er is een fundering nodig. Aan de voorzijde hebben wij 2 ramen gepland, de ramen die ik nu in de woonkamer heb wil ik ook in de aanbouw hebben. Het achtergedeelte wil ik een schuifpui van 4 bij 3 meter hoog. Het moet goed geïsoleerd zijn. Ik denk dat ik de ramen zelf regel, de ramen van de woonkamer wil ik namelijk laten vervangen. Graag oplevering zonder ramen, maar wel aftimmering aan de binnenkant. Er hoeft geen verwarming geïnstalleerd te worden, want ik wil vloerverwarming. Verder wil ik meerde stroompunten. Ik zou graag ongeveer in het voorjaar willen beginnen.

Uitbouw achterkant

Wij willen een aanbouw aan de achterkant van onze woning van 4.20 breed en 2.00 diep. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en de buitenkant moet van kunststof of steen worden. Ook wil ik 45 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan de achterkant van onze jaren 30 woning. De woning is 5,24 m breed. We willen 2,47 m aanbouwen. De linker buren hebben al eerder 2,47 meter uitgebouwd dus een zijde staat al. We willen een lichtstraat laten plaatsen in de aanbouw. Verder moet er elektra en stucwerk gedaan worden, moet er een fundering in komen en moet de aanbouw van steen gemaakt worden.

Aanbouw met opbouw realiseren

Mijn huis wil ik graag vergroten, het liefst met een opbouw op het platte, aangebouwde stukje van 1.57 m bij 6 m en, dit wil ik uitbouwen met 2 m naar voren. Daarboven op wil ik een houtskeletopbouw van 6 bij 2 m uitbouw in totaal. De uitbouw en de opbouw graag van metselwerk en graag isoleren. Zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Vergunning is denk ik niet nodig, maar wellicht wel. Mijn makelaar zei dat er tot helemaal achteren uitgebouwd kan worden. Graag de prijzen voor de casco- en de complete oplevering apart benoemen. Momenteel staat mijn huis te koop, maar wellicht met een vergroting dat ik dan niet hoef te verhuizen. Graag uw advies. Als u foto's nodig heeft stuur ik ze graag toe als u zegt wat u nodig heeft. In de bijlage de brochure van de verkoop, het gaat om de achterkant. Graag een offerte voor de opbouw, zonder de uitbouw; een offerte van de opbouw met uitbouw en een offerte van alleen de uitbouw.

Partners

Partners van Casius