Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw achterkant boven uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw achterkant boven uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw achterkant boven uitbouw

Dubbele aanbouw dijkwoning

Wij willen graag onze woning naar achter uitbreiden. Vooral boven willen wij meer ruimte om een extra slaapkamer te realiseren en de bestaande badkamer uit te breiden. Aan de achterkant staat al een 1-laags aanbouw, maar deze staat niet op palen. Waarschijnlijk zullen we deze aanbouw weg moeten halen en opnieuw moeten beginnen met aanleggen van een fundering om de twee woonlagen te ondersteunen. De afmeting van de benedenverdieping van de aanbouw zijn 6 x 4.5 mtr. En de afmetingen van de bovenverdieping zouden ongeveer 4.5x2.5mtr. worden.

Casco aanbouw van garage en badkamer met plat dak en volledig geisoleerd

Ik ga verhuizen per 1 juli 2020 naar een vrijstaande woning (uit 2007) in Oirschot. De oorspronkelijke garage is door vorige eigenaar recent omgebouwd naar een speelkamer en bijkeuken. Naast deze bestaande bouw wil ik een nieuwe garage realiseren en achter de bestaande bijkeuken (zie tekening) een ruimte voor een toekomstige badkamer. Feitelijk dus aanbouwen van een garage in L-vorm met plat dak. Alles volledig geïsoleerd (bouwbesluit 2016) en hetzelfde metselwerk zoals de woning is uitgevoerd. Fundatie: Plaatfundering ter plaatse storten, is op zand. (De woning staat ook op plaatfundering). De nieuwe garage moet aan voor- en achterkant openslaande deuren krijgen zodat je eventueel door de garage kunt rijden. In de garage moet in spouw een schoorsteen vanaf de grond opgetrokken worden 1,70 meter boven het dak uit. 180 mm RVS met vermiculiet opvulling. Daar ik nog een partij matte glasblokken heb wil ik er een aantal in de lange gevel van de nieuwe garage ingemetseld hebben voor het invallende daglicht. Tevens moeten er PVC-leidingen in de vloer van de nieuwe garage voor luchtaanvoer kachel en het doorvoeren ivm het plaatsen van een aardwarmte installatie naast deze nieuwe schoorsteen. In de toekomstige badkamer moeten alleen riool-voorbereidingen komen met aansluiting op het daar al liggende riool, kozijn met trippel glas en plaatsing van een binnendeurkozijn tussen bestaande bijkeuken en nieuwe badkamerruimte. Maatvoering nieuwe garage 10,85 meter x 4,00 meter en badkamer 2,85 meter x 3,00 meter. Hoogte gelijk aan huidige speelkamer, circa 3,20 meter Dak bitumen op isolatie en balklaag nader te bespreken (wil niet de lichtste variant omdat het dak later van zonnecollectoren zal worden voorzien).

Aanbouw (twee verdiepingen) achterzijde van het huis realiseren

Ik zou graag een aanbouw op twee niveaus willen realiseren aan de achterkant van mijn huis. Woning betreft een drive in woning, waarbij op tuinniveau en op niveau van de woonkamer uitgebouwd wordt. Is dus in totaal twee verdiepingen, hoogte wordt 7 meter. De afmetingen zijn verder: 4 meter diep en zeker 5 tot 7 meter breed. De vergunning is rond en er is al een bouwtekening. We zijn er nog niet helemaal over uit of we de aanbouw casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. De achterzijde is goed bereikbaar.

Aanbouw + nokverhoging laten plaatsen

Graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Er is geen vergunning voor nodig. Daarnaast hoeft er geen dragende muur worden verwijderd. We hebben een schets maar eventueel berekeningen voor nodig nodig. Daarnaast ook nok verhoging bouwen. Aanbouw graag casco opleveren. De afmetingen zijn 3,2m lang/3,6m breed/2,8m hoog. - 4 buispalen - fundering + vloer (isolatie) - stelwerk - metselwerk - onderbreking oud/nieuw metselwerk (spouw) - bestaande schuifpui verplaatsen - nieuwe schuifpui plaatsen: 2,2m hoog/2,4m breed (pui zelf worden aangekocht) - doorgaande loodslabben in metselwerk - dakbalklaag + dakbedekking - 4 stalen lateien waarvan 2 gegalvaniseerd: ongeveer 2,7m lang (boven schuifpuien) - tekeningen + berekeningen + vergunningen (?) Daarnaast graag nokverhogende dakkapellen plaatsen: graag ook casco opleveren. Hier is wel een vergunning voor nodig. - 2 zijden - nieuw geïsoleerd dak - kunststof kozijnen: 1,3m hoog / 6,8m breed (3500/100/3200), waarvan 8 draaikiep en de rest vast glas - kop gevels isolatie met keralit gevelbekleding zwart/donkergrijs - bestaande schoorsteen verwijderen - tekeningen + berekeningen + vergunning.

Aanbouw drive in woning

De woning is een drive-in-woning. De aanbouw komt enkel op de begane grond, aan de achterkant en zijkant. Er moeten ook enkele binnenmuren en deuren geplaatst worden. Er dient een draagmuur gedeeltelijk verwijderd te worden. Verder moet de wc verplaatst worden, hemelsbreed 3 meter, er is een kruipruimte. Op de aanbouw moet een dakterras komen. Op de eerste verdieping is al een deur die uitkomt op het dakterras,

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterkant van de woning zou ik graag een serre willen laten aanbouwen. Om de woning te bekijken, moet ik een afspraak maken met de huidige eigenaren. Dat kan ik t.z.t. regelen. De breedte van de achtergevel van de woning is ongeveer 5 meter en bestaat nu grotendeels uit een groot raam en een deur naar de tuin. Deze achtergevel gaat weg waardoor de woonkamer / keuken aansluit op de uitbouw. Ik heb de volgende vragen en wensen: De aanbouw krijgt een oppervlakte van ongeveer 5 x 5 meter. In het dak van de overkapping wil ik graag glas. Niet over de gehele breedte maar een gedeelte in het midden. Bij voorkeur zonwerend glas. De voorkant van de serre wordt een 2-deurs schuifpui schuifpui naar de tuin. Electra en eventuele andere voorzieningen zijn gewenst. Ik ben alvast benieuwd naar de (on)mogelijkheden, ideeën en een eventuele richtprijs voor dit project.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw achterkant huis. Over de gehele breedte, 6 meter, 2,5 meter uit de gevel. Keukendeel is 1 meter verder doorgebouwd dan huiskamer. In de aanbouw moet afvoer, waterleiding en mantelbuis voorzien van electra en data komen. Aanbouw moet onderheid worden en gebouwt van steen. Geen houtskelet. Plat dak. Geheel goed geïsoleerd. Deur in keuken gedeelte en lichtstraat met openslaande deuren (waarvan een vast te zetten, zodat andere als loopdeur gebruikt kan worden.

Aanbouw fietsenschuur zijkant huis

We willen een schuur voor de fietsen bouwen van 2x5 meter. Er moeten twee deuren inkomen. De voorkant en achterkant (de smalle kanten) moeten de deuren komen. Van de brede kanten is een kant ons huis, de andere kant is voor 2 meter de garage van de buren. Zodoende moet er nog 2+2+3 meter aan muren gebouwd worden. We twijfelen tussen een houten uitvoering (waarbij eerste deel wel beton is) of geheel steen (Metselen).

Aanbouw en erker

We willen graag een erker aan de voorkant laten bouwen en aan de achterkant het liefst een uitbouw. Ik stuur wat foto’s mee. Voor wordt 1 meter erbij bij 3 meter breed. Maten voorkant: Raam 256 B X 192h (dubbelglas) Links 25 cm Rechts 35 cm Vloer naar raam 64 cm. Maten achter kant. De uitbouw het liefst 2,5 bij 5,80 m. Raam tussen 2 muurtjes. Raam achtertuin kant 230 cm breed 260 cm hoog Muurtje links van raam 60 cm Muurtje recht van raam 60 cm Dit is een schatting van de muur maten. Van de achter kant. Ik hoop echt dat jullie mij ook kunnen adviseren. Maar ik denk als ik geen muurtjes uit laat breken ik goedkoper uit ben. Ik heb 1 foto bij gevoegd meer lukte niet. Dit is de plattegrond. Maar muurtjes zitten tussen het raam zoals bij de maten omschreven. Verder gaat het om de fundering. De verdere afwerking laat ik door iemand anders doen, vloer wordt ook al gedaan.

Dakopbouw op aanbouw begane grond

Jaren 20 huis met grote aanbouw uit jaren 70. Op de houten aanbouw aan de achterkant zouden wij graag een dakopbouw plaatsen. De dakopbouw moet niet voorbij het jaren 20 huisje uitkomen en in dezelfde vorm. Totale afmeting circa 5 x 6.5 m. Wij willen graag advies over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius