Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

5x3 m uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 5x3 m uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 5x3 m uitbouw

Uitbouw achter 5x3 meter

Ik wil graag een casco uitbouw laten plaatsen. Er moet een fundering in komen en de afwerking doen we zelf. 5x3 meter 2 kiep kantel ramen en open slaande deuren. Buitenkant geheel gemetseld.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw aan de achterzijde. Afmeting 5x3 meter. Er zullen palen geheid moeten worden i.v.m. kleigrond. Graag bestaande kozijnen hergebruiken, maar staan e.v.t. open voor schuifpui. Dak met koepel i.v.m. licht. Er is al 1 buiten muur aanwezig i.v.m. uitbouw buren. Deze staat op onze grond en mag gebruikt worden.

Uitbouwen achterzijde

Graag prijsindicatie van een uitbouw van 5x3. Steens, met palen en schuifpui. Vergunning nodig? Nee het is niet vergunningplichtig. Complete oplevering? Ja, inclusief afwerking binnen. Het moet van baksteen gemaakt worden. En ik heb graag dat de binnenkant gestuct en gemetseld word. Verder moet er ook fundering en heipalen in + elektra en een radiator.

5x3 m uitbouw

Uitbouw van 5 x 3 meter, schuifpui hergebruiken Fundering er ligt nu 5x3 meter 80 cm diep dubbel gewapend vloer zonder palen deze ondersteunen met funderingspalen + overkapping van 3 meter verplaatsen Complete oplevering? Ja, graag. Elektra doe ik zelf Vergunning nodig? Niet nodig. Materiaal? Baksteen. En zoveel mogelijk glas aan de tuinzijde

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 5x3 meter voor plaatsing keuken. Op het dak moet een balkon komen. Kozijn met deur hebben we hiervoor reeds. Indien er een vergunning voor nodig is dan besteed ik dat bij voorkeur uit aan de aannemer. Prefab behoort tot de mogelijkheden.

Uitbouw achter

Wij willen een uitbouw voor mijn woning uit 2004 afm. 5x3 m . Ik wil mijn bestaand pui raam met schuifdeur erplatsen . Ik wil graag een offerte compleet en een offerte zonder metselwerk .

Uitbouw achter de woning realiseren

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van de woning 5x3 kunt u ons een offerte sturen alstublieft ?

Uitbouw achter aan laten bouwen

Uitbouw van 5. 5x3 Komt tussen 2 bestaande uitbouwen vd buren. Wij willen het liefst een harmonica schuifpui die in zijn geheel open kan. Evt op de uitbouw ook de bovenverdieping uitbouwen

Aanbouw maken

Een stenen aanbouw van 5x3 van steen met veel ramen en lichtkoepels. Plat dak. Afwerking binnenzijde in overleg. Weet niet wat er nodig is aan fundering. Alternatief is een uitbouw van dezelfde maat, waarbij de huidige ramen en deuren kunnen worden verplaatst en een steunplan wordt ingebracht. We zoeken een aannemer die ons kan adviseren en mogelijkheden met ons kan doornemen en luister naar onze ideeën. De aanbouw moet vooral veel licht creëren.

- uitbouw aan de achterkant vernieuwen, ...

- uitbouw aan de achterkant vernieuwen, met glazen pui. Huidige uitbouw is 5x3 of 4 m diep. Nu hoogteverschil door bouw op 2 fasen. Slopen, nieuwe overkapping en pui. Nu steunbalken, constructie verbeteren en rechttrekken. Evt ook op eerste en tweede verdieping ad achterkant sta-hoog dubbel glas installeren. - verplaatsen toilet begane grond - haard vernieuwen - nieuwe keuken - verplaatsen trappenhuis binnenshuis