Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

100m2 Aanbouw dijkwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 100m2 Aanbouw dijkwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 100m2 Aanbouw dijkwoning

Aanbouw huis

Wij willen een bijgebouw (permanente bewoning, 2. 80 m hoog) van 100m2 bij ons huis in Oegstgeest plaatsen. Wij hebben hier een fundering voor nodig waarvoor wij graah een offerte bij u opvragen.

100m2 Aanbouw dijkwoning

Ik ben op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een grote houtskeletbouw aanbouw van ongeveer 100 m2 in Amsterdam Noord aan een bestaande dijkwoning. De tekeningen van de architect, bouwvergunning, funderingstekeningen en berekeningen en dergelijk zijn aanwezig. De onderste laag zal 3 slaapkamers bij gebouwd krijgen, op dijkniveau zal de woonlaag vergroot worden plus een terras en in de nok, puntdak, dient de dakconstructie doorgetrokken te worden. De afwerking mag in overleg uitgevoerd worden.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Wij willen een gemetselde uitbouw realiseren aan ons toekomstige huis, voorlopig koopcontract, van ca 2,5 (breed) x 5m (lang). Hiervoor moet de gefundeerde schuur afgebroken worden en tussen de woning en schuur 2 funderingsbalken gestort worden. De te bouwen uitbouw moet casco geleverd worden en voorzien zijn van 1 raam en 2 deuren. De uitbouw komt tegen de bestaande uitbouw en schuur van de buren. De gevel zal deels moeten worden opgebroken om aan te sluiten op de uitbouw. Op de uitbouw een platdak. De uitbouw moet vanaf 1 juni gerealiseerd worden. Eventueel zouden wij ook de gehele bestaande gevel willen laten reinigen en opnieuw laten voegen. Ruwe schatting van het oppervlakte aan gevel inclusief ramen/deuren bedraagt ca. 100m2. Graag aparte prijs, als dit wordt uitgevoerd is het wel in verband met de uitbouw.

Aanbouw garageboxen(1 geheel) (3 ...

Aanbouw garageboxen(1 geheel) (3 electrische deuren ) ongeveer 100m2 opp. Op zand gebouwd plat dak schoon metselwerk aansluitend op bestaand.

Jaren zestig, vier kamer, 100m2, modern ...

Jaren zestig, vier kamer, 100m2, modern rijtjes huis met tuin. Uitbreiding woonkamer d.m.v. aanbouw serre. Herindeling en herinrichting keuken en wc, begane grond. Renovatie badkamer, eerste verdiepeing. Dakkapel en nieuwe trap naar zolder door beton vloer. Eventueel zonnepanelen monteren. Ontwerp en herindeling ruimtes in grote lijnen bekend. Graag casco oplevering, afwerking incl. tegelwerk en verfen door eigenaar, electra en lodgieterswerk door aannemer. Keuken plaatsen of door aannemer of keuken specialist.