Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuid Scharwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuid Scharwoude heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuid Scharwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuid Scharwoude of directe omgeving.

70 klanten uit Zuid Scharwoude bevelen een bij Casius in Zuid Scharwoude aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuid Scharwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Zuid Scharwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuid Scharwoude:

Fundering verzakte bijkeuken herstellen

Ik heb een bijkeuken die is verzakt. De bijkeuken is +-3x3 meter, is gebouwd rond 1980 en staat op een plaat fundering zonder palen. Ik ontvang graag een richtprijs van de werkzaamheden om hem weer recht te drukken. En ik zou willen weten of er ook iets is om te voorkomen dat hij verder zakt.

Serre aanbouwen

Wij laten een huis bouwen. Daarbij willen we een serre of erker realiseren van 4 meter breed bij 2,5 meter diep. In de bijlage staat een voorbeeld hiervan. Wij hebben de serre het liefst in aluminium, de erker in hout (n wel iets moderner. Wij ontvangen graag hiervoor een prijsindicatie.

Scheidingswand inkorten en afwerken

Ik zoek een partij die een scheidingswandje diagonaal kan halveren. Het wandje is ongeveer één meter breed. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping welk goed bereikbaar is per lift en het puin dient afgevoerd te worden. Ook dient de muur weer netjes te worden afgewerkt.

Uitbouw realiseren aan houten huis

Wij willen een flinke uitbouw realiseren aan ons houten huis. De maten zijn ongeveer 2.50 bij 9 meter met nog een extra rechthoek eraan, linksonder, = halletje, 1.80 x 2.30 meter. De uitbouw mag ook van hout met flink wat ramen aan een van de lange zijde en openslaande deuren aan de kopse kanten. De ruimte moet goed gefundeerd worden, en de vloer, dak en wanden geïsoleerd. Er zal een slaapkamer, woonkamer en een badkamer met wastafel, douche en toilet gerealiseerd moeten worden. De uitbouw mag casco worden opgeleverd maar we zouden wel graag een indicatie ontvangen voor de afwerking. De aanvraag van een vergunning is nog onbekend.

Sleuven frezen in het plafond

Voor het verleggen van een lichtpunt: 2 stroken frezen van +/_ 1, 5 en 1 meter in plafond.

Draagmuur slopen en H-balk plaatsen

Het weghalen van een dragende binnenmuur van betonsteen tussen de woonkamer en de woonkeuken. Afmetingen muur: 480 cm lengte, 250 cm hoogte en 25 cm dikte. In het midden van de muur is de doorvoer van het rookkanaal naar de eerste verdieping. Wij overwegen deze woning te kopen, dus een richtprijs volstaat voorlopig. Bij voorbaat (rekening houdend met rookkanaal).

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de houten vloer met houten balklaag in mijn woonkamer door een schuimbetonvloer. De vloer is ongeveer 24 m² en er is een kruipruimte onder van 50 tot 60 cm diep. Er lopen geen leidingen door de kruipruimte. Er is momenteel geen toegang tot de kruipruimte omdat het luik is weggewerkt. Ik woon in een hoekwoning die goed bereikbaar is. Ik zit nog in de oriënterende fase, de uitvoering zal eventueel in 2017 plaatsvinden.

Verzakte woning rechtvijzelen

De woning opvijzelen i.v.m. de verzakking naar zijkant. De woning is niet veel verzakt, enkele centimeters, hooguit 10 cm. Het huis is van 1930. Het is gebouwd met plaatfundering en gemetselde gevels. Aan de zijde die niet verzakt is, is een tijdje terug een garage aangebouwd.

Portiekdeur en brievenbussen vervangen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwe brievenbus unit voor bij ons in de flat. Zie bijgaande foto's. Op de laatste foto vindt u de maatvoering. Graag zou ik van u horen welke mogelijkheden er zijn en tegen welke kosten. Mocht u vragen hebben, kunt u mij telefonisch bereiken.

Dakopbouw op de garage plaatsen

Ik wil graag een opbouw op onze garage laten plaatsen van ongeveer 8 bij 4 meter, casco oplevering. Hier moet een trap in komen en het dient een opbouw met plat dak te worden.

Polycarbonaat dakplaten op veranda plaatsen

Door de sterke wind zijn 4 van onze 6 dakplaten van polycarbonaat, lengte 3 meter en breedte 1 meter (glashelder) van onze veranda weggewaaid. Ze zijn zodanig beschadigd dat er nieuwe dakplaten geplaatst moeten worden. Graag ontvangen wij van u een globale totaalofferte inclusief levering/montage voor de herstel van deze schade.

Opbouw tussen huizen op de garage!

Een opbouw boven de garage met een lichtkoepel en een velux dakraam. En aan de binnenzeide twee kamers inclusief stucen. Ik heb zelf al kozijnen en ramen. Opbouw met een plat dak en op een plat dak. Afmeting ongeveer 20 m2. Houtskelet of gemetseld in overleg. Betonwerken. Buren hebben het ook gedaan. Binnenzijde dus ook afwerken. Doorgang maken naar opbouw. Tekening aanwezig en vergunning is aangevraagd. Het is een geschakelde woning.

Ik heb houtrot bij een raamkozijn ...

Ik heb houtrot bij een raamkozijn mogelijk door optrekkend vocht en wil een indicatie van de globale kosten.b

In de woonkamer wil ik een goede ...

In de woonkamer wil ik een goede laminaat vloer leggen ( 28,5 m2) in 3 slaapkamers ( totaal 38 m2) een iets goedkoper laminaat vloer leggen in 1 slaapkamer vloerbedekking ( 30 m2) en ik wil het huis van binnen laten schilderen, ook de deuren.

verbouwing van een nieuw aangekochte ...

verbouwing van een nieuw aangekochte woning. Wijziging indeling woonkamer / keuken; vernieuwen gehele badkamer en keuken; ruimte bijmaken; constructie en gevel wijzigingen; terras veranderen en uitbreiden;

Betreft: diverze werkzaamheden ivm ...

Betreft: diverze werkzaamheden ivm aankoop bestaande hoekwoning (1987) vanaf 15 januari 2004: 1) voorwerk voor plaatsing keuken (week 9 2004) o.a. electriciteits, leiding en stucwerk 2) toilet beneden dient compleet gemoderniseerd te worden met hangend toilet, tegelwerk e.d. 3) houten vloer (Amerikaans eiken) beneden staat nu nog in de was, deze dient geschuurd en een aantal keren gelakt te worden 4) tegelwerk na plaatsen keuken (week 9 2004 geplaatst) en toilet beneden 5) overig electriciteitswerk voor extra/verhogen stopcontacten alvorens te stucen 6) stucwerk o.a. keuken, kamer, hal, toilet, trapopgang t/m zolder, drie slaapkamers 1e verdieping (m.u.v. plafonds) 7) schilderwerk binnen o.a. kozijnen, gestucte wanden in kleur en plafonds witten t/m 1e verdieping