Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw plat dak:

Dakopbouw plat dak

We zouden graag onze garage willen voorzien van een opbouw met trappenhuis. De ruimte zal 4.70 bij 6 meter moeten worden en mag casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren al een opbouw dus het zou geen probleem mogen opleveren.
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw plat dak uit heel Nederland:

Extra slaapkamer op woning bouwen

Dakopbouw plat dak . Extra slaapkamer

Dakopbouw op plat dak

We willen graag een dakopbouw van hout op een plat dak van 3,5 x 3. Incl. Afwerking van de buitenkant met gevelbeplating. Hoe wordt dit aan de binnenkant opgeleverd??

Dakopbouw realiseren op plat dak

Voor ons vernieuwbouw project willen wij graag weten wat de kosten gaan worden voor een dakopbouw van 5 x 10 meter inclusief Eternit bekleding, 4 x 3 meter glazen, schuif, deuren plus eventuele afbouw ntb. Onze aanvraag is voor een CPO waardoor er eventueel meer leden geïnteresseerd zouden zijn. Wellicht dat er dan een prijs gemaakt kan worden.

Dakopbouw achterzijde op bestande aanbouw met plat dak

Wij willen graag een dakopbouw aan de achterkant van de woning. Hij moet komen op de bestaande aanbouw, hierop kan een lichtgewicht dakopbouw, voor de fundering. De opbouw zal ongeveer 4.65 meter breed worden en 5 tot 6 meter lang .

Stenen dakopbouw op een plat dak bouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1917 met 2 woonlagen en een plat dak van ongeveer 8 x 9 meter. We krijgen hiervan op 21 december de sleutel. Het is onze wens om een dakopbouw te laten maken. Daarbij moet het vooraanzicht qua stijl in stenen aansluiten op de bestaande bouw. We willen er veel lichtinval in en in het dak eventueel een lichtstraat die open kan. Er moet nog wel ruimte op het platte dak overblijven voor de 12 zonnepanelen die er al liggen. We hebben al een gesprek gehad bij de gemeente over de haalbaarheid van een omgevingsvergunning. Hierop is positief gereageerd. Het is geen beeldbepalend pand of 'beschermd dorpsgezicht' maar de opbouw moet qua bouwstijl wel goed aansluiten. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. We willen een afspraak maken met een aannemer om onze wensen te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Opbouw op plat dak garage

Graag willen wij een dakopbouw van ongeveer 10 m2 op de garage realiseren. De dakopbouw kan niet aangesloten worden aan het woonhuis. De verbinding moet tot stand komen via een inpandige trap naar de garage. De opbouw dient casco opgeleverd te worden en separaat horen wij graag wat de kosten zijn voor de afwerking aan de buitenzijden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Prefab dakopbouw plaatsen op een plat dak

Wij wonen in een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak. Wij willen het komende jaar een prefab dakopbouw van ongeveer 5 x 7 meter laten bouwen op het platte dak. Er is een voorschrift van de gemeente dat er een deel van het dak onbebouwd moet blijven. We hebben nog geen bouwtekening. We willen een afspraak maken met een aannemer en onze wensen bespreken. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte.

Stenen dakopbouw op plat dak bouwen

Platdak 40 m2. Van steen, met electra en verwarming,

Dakopbouw op plat dak zetten

Op platte dak van de studio in de tuin willen we een dakopbouw zetten. Maten ongeveer 5 x 5 meter. Eventueel samen met de buurman. Dan wordt de dakopbouw 15 x 5 meter. Graag van beide opties een prijsindicatie. Huidige studio is van steen en heeft 1 bouwlaag, de opbouw mag van hout worden en mag casco worden opgelever. De tuin is goed bereikbaar, de studio heeft een eigen ingang.

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil zonnepanelen op mijn dakopbouw plaatsen. De opbouw is gemaakt van balken, hij heeft 21 balken naast elkaar. De opbouw is 7 x 7 meter. Van de opbouw is een tekening naar de gemeente gegaan. Mogelijk kan ik die nog opvragen. Voor het plaatsen van de zonnepanelen heb ik een officiële berekening nodig voor de belastbaarheid van het dak. Dit is nodig voor de vereniging van eigenaren om toestemming te krijgen voor het overgaan tot het plaatsen van de zonnepanelen.

Partners

Partners van Casius