Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zandvoort of directe omgeving.

201 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zandvoort:

IJzeren steunbalk repareren of vervangen

Offerte gevraagd voor de inspectie van de staat van de ijzerbalk boven de raam kozen tussen de twee verdiepingen in de voorgevel. En een ijzeren balk die tussen de grote 2 ramen loopt onder het hout. En kijken of de ramen behouden kunnen worden.

Binnenmuur verplaatsen

I have a wall between two sleep-ins rooms. I want to change the wall position. This wall is around 6 m2. This is an appartement from year 1999. I think its a carry wall.

Casco dakopbouw laten plaatsen

Wij willen graag een casco dakopbouw (incl trap) plaatsen op een plat dak (zie schetsen foto's), een traditioneel dak met afgeplatte bovenkant, vloeropperkvlak circa 44 m2 met 1 dak kappel aan de voorkant en 1 raam aan achterkant. Hoogte binnenmaat 3m. Tijd van werkzaamheden zo spoedig mogelijk wanneer het schikt. Tijdsduur werkzaamheden: binnen 1 maand. Graag ontvangen wij een indicatie van kosten voor het gehele pand alsmede een aparte offerte voor 1 woning helft. Graag verneem ik van u/

Kelder onder bestaand huis plaatsen

Op dit moment hebben wij een kelder onder de woning van ongeveer 1.50 bij 3 meter groot. Deze willen wij graag laten uitgraven naar een kelder van ongeveer 28 m2. De ruimte mag casco worden opgeleverd. De woning is goed bereikbaar en het is voor ons nog onduidelijk of er een vergunning aangevraagd moet worden. De woning is gefundeerd op zand.

Slopen van badkamer en keuken

3 hoog, geen lift, ongemeubileerd. Slopen badkamer. Badkamer circa 2.00 x 2.25 meter. Bad, inclusief douche, wastafelmeubel, tegels 4 muren tot boven toe, tegels vloer. Slopen keuken. Keuken in woonkamer, over volle breedte huis, 420 m, incl tegels tussen aanrecht en bovenkastjes Afvoer door jullie. Datum: 2 februari, uitloop 3 (en eventueel 5) februari.

Stenen tuinhuis bouwen

Ik wil een stenen tuinhuis laten bouwen.

Dakopbouw plat dak

We zouden graag onze garage willen voorzien van een opbouw met trappenhuis. De ruimte zal 4.70 bij 6 meter moeten worden en mag casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren al een opbouw dus het zou geen probleem mogen opleveren.

Fundering plaatsen

Wij willen graag een uitbouw realiseren bij onze woning. De maten zijn 1,90 bij 2,75 meter. Ik hoor graag of jullie hiervoor een fundering kunnen maken. Vooralsnog gaat het alleen om het plaatsen van de fundering.

Betonvloertje op een houten vloer storten

Graag ontvang ik een indicatie voor het storten van een beton vloer van 7 m2 voor het realiseren van een badkamer op een houten vloer op zolder.

Badkamer slopen

Betreft het strippen van een badkamer op de 2e verdieping. Lift aanwezig. Puinbak aanwezig. Vloer opp 4,75m2, granitovloer, bad, wastafl, radiator 20m2 tegelwerk in Amsterdam uitvoerdatum 26 sept

Deur in een draagmuur maken

We hebben een draagmuur waar we graag een deur in willen laten zetten.

Schuur en muurtje verwijderen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het verwijderen van een stenen schuur (vanuit aanbouw) circa 13 m2. En het verwijderen van een muurtje met doorkijk vanuit de keuken naar woonkamer. Dit zou een open geheel moeten worden waarbij de keuken en woongedeelte samen worden verbonden. (zie foto) dit betreft een woning waarbij wij geïnteresseerd zijn maar ons afvragen wat de kosten zouden worden om dit te realiseren. Graag per mail als mogelijk in verband met werk waarbij telefoon niet opgenomen kan worden.

Zomerhuis met prefab kelder in de achtertuin bouwen

Wij wonen in een vrijstaande woning met een flinke achtertuin. We willen daar een prefab kelder van ongeveer 4,5 x 3,5 meter laten bouwen t.b.v. een slaapkamer. Op die kelder willen wij een zomerhuis realiseren van 38 m². Dat is de maximaal toegestane maat voor bebouwing in de tuin. Er is hier zandgrond, het grondwaterpeil zit op 9 meter diepte. De achtertuin is via het pad langs de woning bereikbaar. We gaan graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben. We willen uw prijsindicatie ontvangen, zodat we onze plannen verder kunnen uitwerken. De uitvoering van de klus zal pas in 2018 zijn. We staan open voor uw ideeën!

Slopen van een draagmuur

Slopen van een draagmuur tussen kamer /keuken. Geschatte oppervlakte 3 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren. Offerte graag met alle kosten.

Achterzijde uitbouwen met serredak

Ik ben opzoek naar een prijs indicatie. Breedte 3.33 meter. De lengte / dak kan variëren. De lengte tussen 2 muren is 5.22 meter. Een alternatief kan zijn: 1.5 meter beloopbaar dak en aansluitende de overige serre. (5.22 - 1.5 meter). Eventueel met isolatie en voorwerk, dit ligt aan de prijs.

Rotte vloerbalken vervangen

We have 'schimmel' in the 'kruipruimte'. According to the technical survey some beams need to be changed in the 'kruipruimte' and cellar. We don't want to fill the kruipruimte with cement, but use wooden or steel beams. The floor is 70 m2.

Draagmuur wegnemen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een draagmuur te laten verwijderen. Bouw: jaren '70 huis. Afmeting muur: 4.98 x 2.80 meter. Optioneel is ook afvoeren van het materiaal.

Betonvloer op zand en isolatie storten

Het gaat om een garage met een vloer oppervlakte van 15,5 m2, lengte 5,5 meter breedte 2,8 meter. Hier ligt nu nog een stoeptegelvloer in op zandgrond. Deze zal ik zelf verwijderen. Ook zal ik de vloer tot de gewenste hoogte uitgraven. Eerste vraag hoe diep? De tweede vraag is dan wat het kost om deze vloer vol te storten met isolatie, bewapening en beton en de vloer glad op te leveren, vlinderen. Ik wil graag een locale aannemer of specialist voor deze klus. De garage gaat gebruikt worden als werkplaats/bergruimte. Er komen geen zware voorwerpen in, zelfs geen auto. Extra informatie: De garage is te bereiken via een oprit langs het huis, maar deze is niet breed genoeg voor een vrachtwagen.

Sloopwerk in de garage

Garage 1 steensmuur

Interieur van een woning slopen

Slopen huis: interieur, schoorsteen, keuken, badkamer 2x, plavuizen vloer, et cetera.

Stalen balk plaatsen

Mijnheer, We hebben een huis gekocht met een open haard in het midden van de huiskamer. Nu blijkt deze open haard een dragende werking te hebben en voor we deze kunnen slopen en verplaatsen moeten we een stalen balk aanbrengen. Deze willen slopen en verplaatsen naar de muur. A. Kunt u ons helpen dit te bepalen? B. Kunt u eventueel een stalen balk plaatsen? Hier zijn wat gegevens van de bouwtekening en foto's. Kunt u hier een offerte voor maken?

Deel van de draagmuur verwijderen

Graag zou ik een deel van de muur (draagmuur) tussen de woonkamer en keuken willen verwijderen. De muur is in totaal 6.50 lang en ik zou ongeveer 2.50 a 3 meter willen verwijderen, als dit mogelijk zou zijn. De muur hoeft niet helemaal tot aan het plafond verwijderd te worden (soort rechte toog). Opening vanuit de gang naar woonkamer ga ik dicht maken en dan deel van muur tussen keuken en woonkamer verwijderen. Verneem graag of dit mogelijk is en wat mij dat dan ongeveer zou gaan kosten. Er is nog geen berekening gemaakt worden.

Draagbalken laten plaatsen

Het gaat om het 2 x slopen van een deel van de muur: 1 x binnenmuur en 1 x buitenmuur. Breedte is een kleine 5 meter. Plaatsen van nieuwe draagbalken. En 1 x slopen van een tussenbalk bij een dakkapel. We hebben al berekeningen van de constructeur. Het gaat om de uitbouw van een vissershuis. Het is idee is dat de achtertuin helemaal dichtgebouwd wordt. Er zal dan 25 m2 aangebouwd moeten worden en een opbouw van 10 m2. In de opbouw komen twee Velux dakramen. Ik wil graag de mogelijkheden weten voor HSB op metselwerk. Graag de goedkoopste oplossing. De fundering wordt uitbesteed. Er is geen vergunning aangevraagd, dit gaan we ook niet doen.

Garage verbouwen tot een studio

Ik wil mijn garage van 720 x 282 cm graag met 2.50 meter vergroten en verbouwen tot studio. Het betreft een niet-geïsoleerde garage met een plat dak. Ik wil de ruimte laten isoleren en er een nieuwe vloer laten storten. Er moeten ook aansluitingen gemaakt worden voor een keuken en badkamer. Ik wil deze klus graag op korte termijn laten starten. Ik nodig bedrijven graag uit om de ruimte hier te bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Fundering voor schuurtje storten

Voor het verlengen van een bakstenen schuurtje ben ik op zoek naar iemand die een fundering kan storten.