Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zandvoort of directe omgeving.

216 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, 2 onder 1 kap bouwen, nieuw huis bouwen op een kavel in Workum, bouwen van een vrijstaande woning, tudorstijl huis bouwen, bouw Notariswoning in Hengelo, casco woning aan de hand van bouwtekening, nieuwe woning bouwen, schuurwoning Bouwen, vrijstaand klein huis bouwen, houtskelet vrijstaande bouw realiseren, hout log huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, casco woning bouwen, nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zandvoort:

Gat zagen in betonnen dak

Er moet een gat gezaagd worden in betonen dak voor het maken van een toegang naar dakterras. Het betreft een platdak. Het dak is negen meter hoog en bestaat uit kanaalplaten. De doorgang moet 200x100 cm worden, de werkzaamheden zijn in zagen en afvoeren. De vergunning is aanwezig. Het moet aan de voorzijde van het huis plaatsvinden, er is ruimte voor een stijger.

Balkon en dakterras realiseren

Ik wil een nieuw balkon laten bouwen op een 1e verdieping met een breedte van 4m en diepte 1.10 ( zijn geschatte afmetingen). Boven een winkelgalerij. Met een stalen vloer en glazen omvang. En een dakterras van 4 bij 4 ( ook geschatte afmetingen) op een plat dak. Voor beiden is er een vergunning toegekend, maar weet niet zeker of dit nog geldig is. Ik nodig een vakman uit die langs kan komen om beide situaties te bespreken, bekijken en een offerte kan maken.

Afzuigkap van recirculatie naar luchtafvoer naar buiten

Wil graag afzuigkap van recirculatie naar luchtafvoer naar buiten. Afzuigkap zit direct aan de buitenmuur. Er moet dus een doorbraak in de muur komen.

Balustrade balkon repareren

Houten balkon balustrade is deels verrot. Moet eraf gehaald worden en grote delen moeten vervangen worden.

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik zoek een aannemer die een bestaande woning kan onderkelderen met gegoten beton. De oppervlakte moet 40 m2 worden met een doorloophoogte van 250 cm. Daarnaast bespreek ik graag de afwerking et cetera met de aannemer.

Dak opbouw voor een plat dak

Wij willen een offerte voor een dakopbouw ivm aangevraagde vergunning afmeting om de nabij 8 x 5 meter Wij hebben vergunning aangevraagd en is net gepubliceerd. Wij zouden de eerste zijn in ons blok als dit doorgang zou vinden. Het moet prefab zijn, er er moet elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten voor als het compleet opgeleverd word en de kosten voor casco.

Buitendeur maken in gevel gastenhuis

Ik ben op zoek naar een verbouwspecialist die een houten buitendeur in een muur met spouw, speelruimte circa 93 cm, kan maken.

Funderingsherstel tuinhuis

We willen de houten balkenfundering van ons tuinhuis vervangen door een betonnen fundering. Het gaat om 28 m2 en de ondergrond is zand.

Verbouwing nieuwe woning

Graag zou ik op kort termijn een afspraak willen maken om de verbouwing van onze nieuwe woning te bespreken. Het handigste is op locatie. Wij hebben vanaf 4 juni a.s. voor 2 weken de beschikking over de woning/sleutel omdat de huidige eigenaar met vakantie is. Mocht dit niet lukken dat zou het na 1 augustus als wij de sleutel krijgen ook mogelijk zijn. De begane grond zal volledig aangepakt moeten worden. De aanbouw dient te worden aangepast of uitgebreid. De wanden en het plafond moeten worden aangeheeld en de vloer dient ook te worden gedaan. We hebben al een soort van schets gemaakt hoe we het graag willen hebben maar hebben hier ook hulp bij nodig van de vakman.

Schutting metselen

Wij willen graag in onze achtertuin een schutting laten metselen. Dit betreft totaal ongeveer 45 m2.

Advies en realiseren van casco aanbouw veranda

Wij willen graag een gesloten veranda met openslaande ramen op de huidige aanbouw plaatsen. Het betreft nu een dakterras dat bij de slaapkamer betrokken moet worden. Grootte geschat 5 x 5 . Wat zijn jullie mogelijkheden? Is er een vergunning nodig? Ja, deze moet nog worden aangevraagd, eventueel in overleg door de aannemer.

IJzeren steunbalk repareren of vervangen

Offerte gevraagd voor de inspectie van de staat van de ijzerbalk boven de raam kozen tussen de twee verdiepingen in de voorgevel. En een ijzeren balk die tussen de grote 2 ramen loopt onder het hout. En kijken of de ramen behouden kunnen worden.

Binnenmuur verplaatsen

I have a wall between two sleep-ins rooms. I want to change the wall position. This wall is around 6 m2. This is an appartement from year 1999. I think its a carry wall.

Casco dakopbouw laten plaatsen

Wij willen graag een casco dakopbouw (incl trap) plaatsen op een plat dak (zie schetsen foto's), een traditioneel dak met afgeplatte bovenkant, vloeropperkvlak circa 44 m2 met 1 dak kappel aan de voorkant en 1 raam aan achterkant. Hoogte binnenmaat 3m. Tijd van werkzaamheden zo spoedig mogelijk wanneer het schikt. Tijdsduur werkzaamheden: binnen 1 maand. Graag ontvangen wij een indicatie van kosten voor het gehele pand alsmede een aparte offerte voor 1 woning helft. Graag verneem ik van u/

Kelder onder bestaand huis plaatsen

Op dit moment hebben wij een kelder onder de woning van ongeveer 1.50 bij 3 meter groot. Deze willen wij graag laten uitgraven naar een kelder van ongeveer 28 m2. De ruimte mag casco worden opgeleverd. De woning is goed bereikbaar en het is voor ons nog onduidelijk of er een vergunning aangevraagd moet worden. De woning is gefundeerd op zand.

Slopen van badkamer en keuken

3 hoog, geen lift, ongemeubileerd. Slopen badkamer. Badkamer circa 2.00 x 2.25 meter. Bad, inclusief douche, wastafelmeubel, tegels 4 muren tot boven toe, tegels vloer. Slopen keuken. Keuken in woonkamer, over volle breedte huis, 420 m, incl tegels tussen aanrecht en bovenkastjes Afvoer door jullie. Datum: 2 februari, uitloop 3 (en eventueel 5) februari.

Stenen tuinhuis bouwen

Ik wil een stenen tuinhuis laten bouwen.

Dakopbouw plat dak

We zouden graag onze garage willen voorzien van een opbouw met trappenhuis. De ruimte zal 4.70 bij 6 meter moeten worden en mag casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren al een opbouw dus het zou geen probleem mogen opleveren.

Fundering plaatsen

Wij willen graag een uitbouw realiseren bij onze woning. De maten zijn 1,90 bij 2,75 meter. Ik hoor graag of jullie hiervoor een fundering kunnen maken. Vooralsnog gaat het alleen om het plaatsen van de fundering.

Betonvloertje op een houten vloer storten

Graag ontvang ik een indicatie voor het storten van een beton vloer van 7 m2 voor het realiseren van een badkamer op een houten vloer op zolder.

Badkamer slopen

Betreft het strippen van een badkamer op de 2e verdieping. Lift aanwezig. Puinbak aanwezig. Vloer opp 4,75m2, granitovloer, bad, wastafl, radiator 20m2 tegelwerk in Amsterdam uitvoerdatum 26 sept

Deur in een draagmuur maken

We hebben een draagmuur waar we graag een deur in willen laten zetten.

Schuur en muurtje verwijderen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het verwijderen van een stenen schuur (vanuit aanbouw) circa 13 m2. En het verwijderen van een muurtje met doorkijk vanuit de keuken naar woonkamer. Dit zou een open geheel moeten worden waarbij de keuken en woongedeelte samen worden verbonden. (zie foto) dit betreft een woning waarbij wij geïnteresseerd zijn maar ons afvragen wat de kosten zouden worden om dit te realiseren. Graag per mail als mogelijk in verband met werk waarbij telefoon niet opgenomen kan worden.

Zomerhuis met prefab kelder in de achtertuin bouwen

Wij wonen in een vrijstaande woning met een flinke achtertuin. We willen daar een prefab kelder van ongeveer 4,5 x 3,5 meter laten bouwen t.b.v. een slaapkamer. Op die kelder willen wij een zomerhuis realiseren van 38 m². Dat is de maximaal toegestane maat voor bebouwing in de tuin. Er is hier zandgrond, het grondwaterpeil zit op 9 meter diepte. De achtertuin is via het pad langs de woning bereikbaar. We gaan graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben. We willen uw prijsindicatie ontvangen, zodat we onze plannen verder kunnen uitwerken. De uitvoering van de klus zal pas in 2018 zijn. We staan open voor uw ideeën!

Slopen van een draagmuur

Slopen van een draagmuur tussen kamer /keuken. Geschatte oppervlakte 3 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren. Offerte graag met alle kosten.