Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zaandijk of directe omgeving.

101 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zaandijk:

Dakopbouw op een plat dak maken

Wij wonen in Zaandijk. In deze straat heeft een groot aantal bewoners (dezelfde) dakopbouw. Wij zouden dit ook graag willen. En zijn benieuwd wat dit moet gaan kosten

Hoekwoning van een nieuwe fundering voorzien

Het huis is een hoekwoning van 90 m2. Graag wil ik de prijs voor een nieuwe fundering weten. Graag een complete offerte met materialen, werkzaamheden en afvoeren.

Uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw van 3 x 5.80 meter. Er dienen 4 palen als fundering geplaatst te worden en in de achtergevel een latei. De uitbouw krijgt een plat dak en de achtergevel aan iedere zijde 80 cm metselwerk met daar tussen 2 zijlichten en openslaande deuren. Verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden.

Tuingerichte uitbouw plaatsen

Wij willen een tuingerichte uitbouw over de volle breedte van de woning. Gelet op de kosten en de aanblik van de woning denk ik aan 2,50 meter diep en 5,40 meter breed. Fundering 4 palen is nodig. Ik wil graag een plat dak met 1 grote glazen pui met houten kozijnen over de gehele breedte, met schuifdeuren en 1 langwerpig zijraam (houten kozijn). Graag met gemetselde muren. Er moet ook nog vloerverwarming geplaatst worden over de gehele vloer van woonkamer inclusief aanbouw. Op 11 september krijgen wij de sleutel. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie en de mogelijkheden bespreken?

Draagmuur op de begane grond verwijderen

Wij willen (een gedeelte van) een draagmuur verwijderen (8 m²) van de woonkamer naar de keuken. Er zitten ook leidingen en een afvoer in. Tevens het puin afvoeren. Er lijkt volgens de klant geen vergunning voor nodig te zijn, maar ze gaat dat nog navragen.

Nok verhogen en extra slaapkamer(s) creëren

Wij wonen in een oude woning (zaanstad huis, wel steen) gebouwd in 1911. Fundering is in 1984 vervangen. Graag willen wij weten of een verhoging van de nok mogelijk is en er op deze wijze keer ruimte kan worden gecreëerd.

Toilet- en doucheruimte samenvoegen

Toilet en doucheruimte samenvoegen door een kleine tussenmuur te verwijderen ter breedte van maximaal 80 cm en 2 meter hoog. Het betreft geen draagmuur

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren bij een bestaande woning aan de achterzijde. Deze is goed bereikbaar. De woning is ongeveer 5,20 meter breed, de uitbouw moet ongeveer 2,20 meter diep worden. De uitbouw met openslaand deuren, kozijn en deuren zijn waarschijnlijk her te gebruiken, en een aparte deur, dit kozijn is niet her te gebruiken. Tevens willen we graag een daklicht. De uitbouw is over de gehele breedte (steen) en tevens moet er een draagmuur worden opgevangen, muur tussen woonkamer en keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd te worden en is vergunningsvrij.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik ben op zoek naar een collega vakman die een kruipluik kan verplaatsen van een woonkamer naar de hal. Het kruipluik in de woning bevindt zich in de trapkast in de woonkamer. Deze kast dient te worden verwijderd waardoor het kruipluik in woonkamer zou komen te liggen. Er is vloerverwarming aanwezig, maar niet in de trapkast, ook niet in de gang dus dit zou geen obstakel kunnen vormen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen betegeld kan worden.

Fundering herstellen

Uitbouw aan de woning bouwen

Uitbouw van 3 meter bij ongeveer 4.80 meter (de woning is binnen 4,83 breed) met een lessenaarsdak los van de gevel. Met 2 a 3 ramen. Steen conform woning en kunststof schuifpui wat lijkt op hout met bijbehorende raampartij. Eventuele binnenafwerking kunnen wij zelf. De uitbouwen van de buren staan op heipalen, dit zal voor onze uitbouw waarschijnlijk ook nodig zijn.

Aanbouw plaatsen aan een hoekwoning

Wij willen onze hoekwoning vergroten door een gemetselde aanbouw aan de keuken te maken van ongeveer 3 x 3 meter. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen en onze wensen te bespreken, zodat daarna een offerte kan worden verzorgd.

Verlaagde plafonds verwijderen en herstellen

In verband met waterschade verlaagd plafond in keuken en badkamer verwijderen (van hout). Waarna plafond waarschijnlijk gerepareerd moet worden/geschilderd/gestukt? Ik heb geen idee van de afmeting. Keuken en badkamer zijn beiden ongeveer 2 x 3 m.

Plafond en muren herstellen na waterschade

Bij de bovenbuurman is er een lekkage geweest. Hierdoor heb ik waterschade aan de wanden, plafond en vloer. De woonkamer en keuken zijn totaal 10 meter lang en ruim 2 meter breed. Op de vloer ligt laminaat en de wanden en de plafonds zijn gewit. Graag maak ik een afspraak om de schade op te nemen en deze in te dienen bij de verzekering.

Gevel recht optrekken om woning te vergroten

Schuin dak 1e verdieping optrekken door middel van rechte muur naar 2e verdieping (gevel optrekken)

Gipsplaten plafond in de woonkamer plaatsen

Ik wil de plafond van woonkamer laten platen rond 30 meter, en ik wil graag een offerte materiel en werk

Balken in balkenplafond verwijderen

Het betreft het verwijderen van nog 4 resterende balken van een balkenplafond. Balklengte ongeveer 4 meter. Bevestiging balken: er is een lat van ongeveer 3 centimeter x 3 centimeter tegen het plafond geschroefd. In de balk is een sleuf gefreesd die past over de lat aan plafond. De balk is horizontaal met koploze spijkers aan de lat gespijkerd. Ongeveer 15 spijkers per kant. Plafond bestaat uit gipsplaat tegen beton. Plafond moet netjes blijven. Balken hoeven niet gespaard te worden.

Aanbouw aan de woning laten aanbouwen

Graag offerte aanbouw woning. Afmeting 5.10 bij 2,5 meter. Gemetselde muren en plat dak. Fundering. Denk ook heipalen slaan. Openslaande deuren of schuifpui. Binnenzijde ook afwerken, behalve het stucwerk. Heb al een stucadoor. Verder wel elektra, CV, vloer, plafond etc. Uitvoering vanaf februari 2014.

Verbouwing van een slaapkamer

Ik slaap met mijn zoon op de kamer en wil graag meer prive hebben voor ons allebei en denk aan een tussenmuur of tussenwand. Kamer is 2,5 x 5 meter en de wand wordt dus waarschijnlijk 2,5 meter. Handig zou een schuifwand zijn, dan kan hij open en dicht wanneer we willen. Het beste oplossing en zo goedkoop mogelijk.

Verwijderen gedeelte van de muur + ...

Verwijderen gedeelte van de muur + plaatsing schuifdeuren.

Leggen van laminaat in slaapkamers; ong. ...

Leggen van laminaat in slaapkamers; ong. 4x8m. Aanbrengen van lambrizering in woonkamer en slaapkamers. Laminaat en lambrizering al gevonden.

Onze bestaande badkamer willen we 1m ...

Onze bestaande badkamer willen we 1m vergroten door de wand 1 meter te verplaatsen. Daarna nieuw betegelen, plafond netjes, spots plaatsen, hangend toilet, bad, douche, disign radiator, wasbak en afzuigsysteem plaatsen. Sanitair, tegels en meubels kopen we zelf, verder alles door klusbedrijf. In de kamer die verkleind wordt willen we een inbouwkast(simpel) laten maken. Tekeningen en alles zijn aanwezig.

bestaande woning weg halen, nieuwe ...

bestaande woning weg halen, nieuwe fundering en nieuw huis met goothoogte 6 meter en 7 meter breed en 15 meter diep. wind en waterdicht maken. Casco en half casco. 2 verdiepingen. 560 kuub

Nieuw te bouwen schuur. Ontwerpen ...

Nieuw te bouwen schuur. Ontwerpen aanwezig, fundering- betonvloer met balken en palen al aangelegd. 4x5 meter, gemetselde borstwering 50 cm., daarboven houtskeletbouw, een laag met een puntdak, 4.50 hoog. Een gevel met openslaande deuren en twee ramen, een gevel met een raam, een gevel met een deur, twee dakramen. Pannendak, gepotdekseld. Wij zoeken een aannemer om de schuur te bouwen. Materialen al aanwezig.

Dak vernieuwen en eventueel dakkapelen ...

Dak vernieuwen en eventueel dakkapelen plaatsen (2). Dakbedekking pannen.