Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor douglas veranda maken:

Douglas veranda maken

Ik wil graag een op maat gemaakte Douglas veranda welke aansluit op mijn bestaande schuur. Ik zoek een bedrijf welke hier ervaring mee heeft. De veranda is 5.50 bij 3 meter.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douglas veranda maken uit heel Nederland:

Plaatsen veranda en kattenluikje

Ik wil een douglas houten veranda van 4 bij 3 meter laten plaatsen bij mij in de tuin. Veranda koop ik zelf. Tevens wil ik een bestaand kattenluikje vervangen voor een ander exemplaar. Dat kattenluik koop ik ook zelf. Afvoeren mag door de vakman gedaan worden als het goedkoop is.

Dichte veranda schilderen

Ik zoek een schilder die een aantal schilderklussen kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om het schilderen van het plafond, wat 30 m2 betreft, het schilderen van 5 palen, de deur, een overstek en de kozijnen. De ondergrond bestaat uit douglas hout. Al het werk moet uitgevoerd worden op de begane grond.

Aanleg terrasvlonder

Heer/mevrouw, Onder/om onze veranda willen wij graag een houten vlonder laten plaatsen (5x3 meter). Wij denken momenteel aan Douglas planken geschaafd. Graag ontvangen wij een offerte. Met vriendelijke groet, E.J. van Blitterswijk

Tuinrenovatie

Tuin afmeting betreft 11,35 x 5,25 meter. Links border 1,25 x 4,25 meter (blijft). Moet bak worden d.m.v. stapelblokken. Tuin is niet direct toegankelijk, het moet over de grond van de buren heen gebeuren. Geen probleem. Graver van 76 cm breed kan door het poortje. Nieuw te plaatsen schutting wordt deels opgehouden. Rechterzijde en voorzijde van tuin begrenst door huis. Grond afgraven ongeveer 20 cm en opbrengen nieuw zand, 55 m2. Tevens aanleggen van het terras tegen huis gecoate betontegel, nieuw nog uit te zoeken 60 x 60 cm. Rechts langs huis zijde pad 4,25 x 1 meter, waarschijnlijk hardgebakken klinkers). Aansluitend aan het terras. Bestaande kunstgras mat aansluiten op terras en pad (stabilisatiedoek nodig + tape want bestaat uit delen, ook nog instrooizand benodigd). Achterzijde tuin opnieuw bestraten met bestaande betontegel (50x50 cm). Grondwerk (uitgraven en opvullen) apart in offerte. Border ophogen (45/50 cm) door gebruik van stapelblokken aan de linker zijde nieuwe schutting (douglas) van 5,25 meter. Achterzijde (waar de bestaande betontegels komen te liggen) plaatsing van veranda (Douglas) strak - platdak. Veranda dicht aan twee zijden (Links en achter). Rechts is de muur van het huis. Misschien dat jullie nog iets meer uit mijn binnentuin kunnen halen maar het budget is helaas beperkt.

Veranda bouwen

Ik heb nu een trapje naar mijn tuin. Ik wil hiervoor in de plaats een veranda laten bouwen gelijk aan mijn tuindeur met afgesloten kast/bergruimte ruimte eronder. Ik zou graag weten hoe duur dit is. Mijn tuin is ongeveer 5 tot 6 meter breed. Ik wil graag hardhout of Douglas gebruiken. Hierin wil ik graag advies. Ook wil ik graag weten hoeveel materiaal en welk materiaal ik nodig heb. Ik wil graag ook een vaste en duidelijke prijs, zodat er achteraf voor niemand een onvoorzien goede of verrassing is.

Veranda aan huis bouwen

Ik wil graag een houten veranda aan mijn woning laten plaatsen met een klassieke warme uitstraling. Hij zal een plat dak krijgen met 2 lichtkoepels of raam. De lengte zal 7.5 meter zijn en de diepte 3 meter. Aan 1 zijde dient hij dichtgemaakt te worden bij de schutting en aan de andere zijde tegen de muur van de garage. De voorkeur gaat uit naar Douglas hout.

Tuindeur op maat maken en monteren voor overkapping

We hebben een overkapping welke om de hoek van een brandgang ligt. Daarom is er altijd een tocht in deze overkapping. We willen nu een deur laten plaatsen voor de veranda welke deze tocht stopt. Deur moet aan de muur worden geplaatst en geen wind doorlaten. De overkapping is van Douglas hout gemaakt en de tuin is strak. Maten van deur: 225 cm hoog, breed 140 cm. Daarbij een balk aan de muur plaatsen dit is de scharnierkant, deze balk moet 10 cm breed/dik zijn.

Vrijstaande veranda plaatsen

Ik wil graag een vrijstaande veranda laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaande veranda in ruitvorm van ongeveer 4 x 2.50 meter. Palen op betonpoeren. Materiaal is reeds gekocht, Douglas hout. Houten dak van vellingdelen met dakbedekking.

Houtkachel in veranda plaatsen

Ik heb een nette veranda, van 6 x 3 meter, volledig dubbelwandig en van Douglas hout. In deze veranda wil ik graag een goedkope maar goede houtkachel plaatsen.

Schutting van Douglas hout plaatsen

1 schutting van 8 meter en 1 schutting van 11 meter. Douglas hout en als het kan met horizontale planken. De schutting en het plaatsen ervan aanbieden. Optioneel de oude schutting weghalen. De schutting plaatsen als er een veranda geplaatst is.