Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nokverhoging met uitbouw bouwen:

Nokverhoging met uitbouw bouwen

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokverhoging met uitbouw bouwen uit heel Nederland:

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Nokverhoging of dubbele dakkapel en uitbouw maken

Ik ben van plan een woning te kopen. Zou graag willen weten wat een nokverhoging of dubbel dakkapel kost. Wil namelijk een volwaardige zolder realiseren. Ik gok qua lengte 5 meter. Wil tevens weten wat een uitbouw kost van 2 meter begane grond of een hele uitbouw tot aan het dak.

Nokverhoging met uitbouw maken

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Dakopbouw en uitbouw laten bouwen

We willen een huis kopen, maar we hebben meer ruimte nodig. Dan gaat het om een uitbouw aan de woonkamer en een dakopbouw (of nokverhoging). Op zolder willen we 2 slaapkamers en badkamer realiseren. De zolder is 5.20 x 7.50 meter. En aan de woonkamer een uitbouw van circa 3.50 x 3 meter, tot aan de bijkeuken. Kunnen jullie een richtprijs geven?

Nokverhoging en uitbouw aan de achterzijde

Wij willen graag aan de achterzijde 3,5 meter uitbouwen en we willen de nok van ons dak verhogen.

Enkelzijdige nokverhoging van het gehele achterdakvlak

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1963, waarvan de overdracht gepland staat op 14 januari. Ik zou daar graag middels een enkelzijdige nokverhoging het hele dakvlak aan de achterzijde willen verhogen. De afwerking aan de buitenzijde mag in metselwerk of kunststof. We willen de nokverhoging volledig laten isoleren en laten voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Er moet een vlizotrap worden vervangen door een vaste dichte zoldertrap met een dubbele draai. Er is daar een houten zoldervloer. Verder willen wij ook elektrisch bedienbare rolluiken aan de buitenzijde laten plaatsen. We willen de klus casco laten uitvoeren, de binnenzijde werken wij zelf af. We zijn inmiddels in het bezit van een tekening van de buren, die een dergelijke uitbouw al hebben. Onze aanbouw moet daarop gaan aansluiten. We zullen z.s.m. een vergunning aanvragen bij de gemeente. Het is onze wens om al in januari met de klus te gaan starten. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Flinke uitbouw en woningaanpassing

Wij zouden graag een uitbouw willen over de gehele breedte van de woning, dit zal zo'n 6 x 2 meter zijn. De uitbouw mag casco opgeleverd worden met een plat dak en een schuifpui. Daarnaast willen wij graag ook een dubbelzijdige nokverhoging ook over gehele breedte laten plaatsten. Dit zal zo'n 5 meter breed zijn. Op dit moment kan je alleen in het midden van de zolder rechtop staat. Ook de nokverhoging mag casco opgeleverd worden. Er zijn hiervoor nog geen vergunningen aangevraagd. Er zijn nog veel meer dingen die wij willen doen, badkamer vernieuwen, keuken van achter naar voren verplaatsen, alle vloeren aanpakken, nieuwe trap naar eerste verdieping, afwerking. Is er middels deze wijze een indicatie van de prijs af te geven, met name voor de uitbouw en verhoging daar dit de duurste kosten zullen worden.

Nokverhoging en uitbouw plaatsen

Wij willen een nokverhoging aan beide zijden van ongeveer 5 meter breed. Tevens een uitbouw van 6 meter breed en 4 meter diep. Graag wil ik met u een afspraak maken op het betreffende adres voor advies en keus qua materialen en om een offerte te laten opstellen. Vergunning is aangevraagd. Er zijn nog geen tekeningen (buren hebben wel tekeningen).

Bouwkundig tekenwerk

Ik wil graag een offerte voor een bouwkundig ontwerp of bouwkundige tekening ontvangen voor een inpandige en uitpandige verbouwing van onze woning. Wij willen de woning bouwkundig laten aanpassen, zoals het verwijderen van een aantal dragende muren in de woning als ook het uitbreiden van de woning met een aanbouw / uitbouw en mogelijk een nokverhoging. Ten behoeve van een omgevingsvergunning dient er bouwkundig tekenwerk uitgevoerd te worden ten einde de omgevings- of bouwvergunning te krijgen. Graag ontvangen wij ook een suggestie van de bouwkundig tekenaar of architect welke aannemer na het verlenen van de bouwvergunning de uitvoering van de wensen kan verzorgen. Graag zetten wij u dan in als bouwbegeleider om de bouw te begeleiden.

Uitbouw en dakopbouw plaatsen

Ik ben eigenlijk op zoek naar een totaal prijs. Hoeveel kost het om een dakopbouw en 2 x rechttrekken van de woning. 1x een breedte van 2,5 meter aan de voorkant en 1x een breedte van 5 meter aan de achterkant. En nog een nokverhoging eenzijdig op het dak?