Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zaandam of directe omgeving.

1102 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zaandam:

Uitbouwen aan de achterzijde

Uitbouw ca 9x3. 8mtr achter. Woning jaren 91

Nokverhoging met uitbouw bouwen

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Uitbouw tussen uitbouw aan weerszijden

Willen graag weten hoe veel een uitbouw kost. Onze buren aan weers zijden hebben al een uitbouw. We willen een uitbouw van 2.40 lang en 5.40 meter breed.

De ijzeren kop van de onderslag in de kruipruimte vervangen

Ondersteuning vloer ijzerconstructie van circa 50 cm hier tussen lassen. De kruipruimte is circa 60 cm en de woning dateert uit 1934.

Nokverhoging aan voorzijde woning maken

Een nokverhoging aan de voorzijde in de stijl van de woning dus afgewerkt met baksteen.

Vuurwerkbunker bouwen in bestaande opslagruimte

Voor een uitbreiding van onze vuurwerk- opslag zoek ik een aannemer die in ons pand in een reeds bestaande opslag ruimte van 4 x 2,5 meter een 60 min brandwerende muur met een hoogte van 2,85 meter kan optrekken en er een 60 min brandwerend plavond van steenachtig materiaal er bovenop kan maken. De betonblokken kunnen dus tegen de bestaande muren aangezet worden. Kunt u ook aan een 60 min brandwerende deur komen mag u die ook plaatsen. Utp is aanwezig.

Bouwkundig onderzoek en kostenraming funderingsherstel

Wij zijn bezig met de aankoop van een oud pandje, waar de fundering van ongeveer 46 m² renovatie behoeft. We gaan het voorlopig koopcontract ondertekenen onder voorbehoud van een bouwkundige keuring. We zoeken een bouwkundige die voor ons die keuring kan verzorgen en met name dan waar het de fundering betreft. We willen bovendien een kostenindicatie voor het funderingsherstel ontvangen.

Houtrot en schimmel verhelpen

Bij een bouwtechnische keuring is er houtrot in minimaal 1 balk en flinke schimmelvorming geconstateerd in de kruipruimte. Graag wil ik een offerte ontvangen om dit te laten repareren.

Dakopbouw maken

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. De oppervlakte zal ongeveer 42 m2 groot moeten worden. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en eventueel een lichtkoepel. Het zal 1 grote ruimte blijven met toilet en douche en een kleine bergkamertje. Hier zou ik graag wat advies over ontvangen. Kunt u separaat aangeven wat de kosten zijn voor het afwerken van de ruimte? Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Betonnen fundering maken voor schuurvergroting

Wij willen onze houten schuur, 2 x 3 meter, gaan vergroten naar 3 x 4 meter. Huidige schuur staat op een betonnen fundering die dus moet worden uitgebreid. Vraag is uiteraard, wat kost dat? Het betreft een hoekwoning, schuur staat aan de straatkant waardoor het heel goed bereikbaar is. Ik wil er een blokhut op zetten. Graag een prijs voor alleen de fundering dus.

Woning uitbouwen richting tuin

Wij willen een uitbouw laten doen van 2m x 3m. Het liefst willen we het zonder heipalen maar dat zal eerst gecontroleerd moeten worden. Zou graag willen weten wat de prijs is van een uitbouw. Hoor graag van uw

Fundering herstellen

Onze gevel vertoond verschillende scheuren en voor we de verbouwingen uitvoeren willen we zeker zijn dat het huis stabiel staat en niet op instorten staat.

Betonvloer in lege woning leggen

Het laten leggen van betonvloer op eengezinswoning het woning is leeg

Uitbouw met staal en glas achter woning

Ik zou een kleine uitbouw willen van ca 260 cm breed en 2 00 cm diep met veel glas in dak en nieuwe achterpui met dunne stalen kozijnen (industrieel/ klassiek stijl) Serre -achtig, maar met doorbraak bestaande achterpui. 1 zijwand dicht, de andere sluit aan op een bestaande uitbouw.

Buitenmuur/draagmuur van hoekwoning openbreken

We willen graag weten wat het ongeveer kost om een draagmuur/buiten muur van een hoekwoning open te breken en op te vangen met balken. Ons idee is noet naar achter uit te bouwen maar opzij. Dedoorgang die ontstaat zal 4m zijn dat uit de draag muur gehaald word. De gehele uitbouw aan de zijkant word dan 4m bij 2,5.m. Het nodige aan electrA en water zal erin verwerkt moeten worden want de keuken komt in deze ruimte. Ik hoop t goed uitgelegd te hebben en een redelijk gangbare offerte onder voorbehoud van jullie te krijgen. Geheel vrijblijvend van onze kant.

Verlegde nok met opgemetselde gevel realiseren

Wij willen graag wat onze buren hebben. Een nokverhoging met wellicht een dakkapel erop, en een opgemetseld gevel. Zie voorbeeld foto voor een duidelijk beeld van wat we willen. Ons huis is 5.20 meter breed x 10 a 12 meter lang en we zouden graag de volledige afwerking uit handen willen geven. Vergunning zit er aan te komen.

Klus in huis: gipswand plaatsen en stucen

Om een lekkage op te zoeken, is een wand in mijn gang opengebroken. Deze moet weer hersteld worden: Isolatie aanbrengen, gipswand plaatsen en stuken. Alles moet weer mooi aansluiten bij de muur die nog intact is. Een andere klus is de volgende: Omdat ik vloerverwarming laat aanleggen, verwijder ik in de woonkamer 3 radiotoren. Achter de radiatoren is nooit gestuct dus dat moet alsnog gebeuren. Het gaat dus om kleine oppervlakten. De muur is gedaan met spachtelputz.

Dakopbouw tussen twee dakopbouwen maken

Eachte heer/mevrouw, Onze vraag is of een dakopbouw mogelijk is, terwijl onze buren aan beide kanten al een dakopbouw hebben? (zie foto's). Een extra moeilijkheid is de schoorsteen: het is voor een gedeelte een gedeelde schoorsteen met de buren. Wat heeft dit voor consequenties? En hoe zit het met de erfgrenzen bij een dakopbouw? Alvast hartelijk dank voor de informatie!

Dak van overkapping vernieuwen

Wij hebben een houten overkapping in de tuin laten plaatsen. Het dak bestaat uit golfplaten die aan alle kanten water doorlaten. Wij willen het dak van ander materiaal laten voorzien zodat het niet meer lekt. Het dak is ongeveer 2 x 4 of 5 meter.

Schoorsteen verwijderen

Wij willen onze schoorsteen met pijp weg laten halen tot (vlak onder) dakpanniveau. Zie foto's. Steiger al opgesteld. Ik wil graag dat de vakman het puin afvoert.

Lekkage aan aluminium veranda verhelpen

Wij hebben een aluminium veranda/serre van 6 maanden oud met glazen dak van 5 bij 3,5 meter aan de voorkant lekt het wanneer het gaat regenen en weten ongeveer waar het water vandaan komt maar willen graag een expert die langs komt om te kijken wat het nou precies is en wat het zal kosten om het te maken. De leverancier zou de lekkage en mogelijke andere gebreken moeten verhelpen maar die stelt telkens de klus uit. Het moet op korte termijn bekeken en mogelijk dan ook verholpen worden. Dan betaal ik de kosten zelf.

Tegels van de wanden verwijderen

Verwijderen van de tegels van de wanden. Badkamer 1.79 bij 1,88 aan tegels hoogte: 2.30

Huis afbreken en nieuw bouwen

afbreken & een nieuwe woning bouwen. We hebben een gezinnetje van drie kids

Schoorsteen deels laten verwijderen

Schoorsteen eerste verdieping verwijderen. Eventueel ook 2e verdieping. Begane grond in later stadium. Eerst huisbezoek voor advies op mast en doorspreken opties.

Schoorsteen slopen

Een waarschijnlijk gemetselde schoorsteen op een tussenverdieping slopen of op bovenste 2 verdiepingen slopen. We zijn er niet zeker van of de schoorsteen een dragende functie heeft. Hij is gedeeld met de buren. Die willen het deel op het dak weg hebben, de rest is al weg. Afhankelijk van de mogelijkheden. Graag eerst hier thuis situatie komen bekijken.