Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zaandam of directe omgeving.

1137 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning met garage bouwen, nieuwbouw, nieuwe loods bouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, extra verdieping opbouwen, grote aanbouw aan achterkant woning, herstel fundering en uitbouw maken, 2e verdieping op een bungalow plaatsen, uitbouw en nokverhoging laten plaatsen, uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen, uitbouw aan meerdere woningen bouwen, kleedkamers met doucheruimte bouwen, garage, aanbouw en prefab kelder in tuin bouwen, uitbouw achter de woning aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zaandam:

Vloerbalken met bruinschimmel vervangen

Bij de bouwtechnische keuring van een huis wat ik wil kopen is bruinschimmel geconstateerd in meerdere vloerbalken. Graag wil ik een offerte aanvragen voor het onderzoeken van de schade hiervan en wat er vervangen moet worden. Graag op zeer korte termijn.

Dakopbouw op plat dak

Wij willen graag de kosten vernemen voor een dakopbouw van 8,86 bij 5,16 meter. Er zal dan een deel overblijven van 2,24 meter bij 5,16 meter waar wij een dakterras willen realiseren. Er zal een vaste trap naar de opbouw geplaatst moeten worden en de ruimte moet worden opgedeeld in 2 kamer en schilderklaar opgeleverd. Ook de elektra en de verwarming moeten worden doorgetrokken. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Herstel fundering en uitbouw maken

Aangekochte woning is uit 1901, volgens rapporten zijn herstelwerkzaamheden aan de fundering te verwachten. Daarnaast willen we een uitbouw van 3 x 5 meter. Het moet een houtskelet of gemetselde aanbouw worden met volledige afwerking en schuifpui.

Casco dakopbouw laten plaatsen

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen. Casco afgeleverd.

Dakopbouw op het huis laten plaatsen

Wij willen een dakopbouw plaatsen op ons huidige huis. De afmetingen zijn ongeveer 6 meter bij 7 meter. Ik wil twee prijzen, een voor volledig afwerken en de andere voor casco leveren. Dat is inclusief water en elektra dan. Er moet een complete dakopbouw op met puntdak. De buren hebben een dakopbouw die ik wil laten maken. Ik heb er tekeningen van.

Raam in zijgevel plaatsen

Het gaat om een badkamer raam dat in de zijgevel, spouwmuur, op de eerste verdieping moet komen

Waterdichte kelder bouwen

We zouden onze woning graag willen uitbreiden door middel van een waterdichte kelder voor onder andere een home-theater doeleinden. Afhankelijk van de kosten overwegen we een kelder van ofwel 7,50 meter bij 5 meter ofwel 10 meter bij 5 meter. Het betreft een tussenwoning in een hofje. Ik durf geen harde uitspraken te doen over de grondwaterstand, maar ik verwacht dat deze in Zaanstad aan de hoge kant is. We zitten nog in de oriëntatiefase, en zou bij deze graag een vrijblijvende offerte en/of kostenindicatie aanvragen voor de beschikbare mogelijkheden.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een aanbouw hebben aan de achterzijde van de woning. De woning is gebouwd in 1936 en de fundering is nog niet gedaan. Wij zouden 2/2,5 meter diep en 5 meter breed uit willen bouwen. De fundering dient aangemaakt te worden, vervolgens moet de aanbouw gemetseld worden door de vakman. Vervolgens wil ik bespreken of ik de aanbouw casco wil laten en alles zelf ga afwerken of het door de vakman laat doen.

Uitbouw aan het huis realiseren

Wij willen achter ons huis een uitbouw realiseren van 5 bij 2,5 meter. We willen openslaande deuren met ramen. De huidige gevel moet uitgebroken. Tuin is redelijk bereikbaar.

Fundering voor een tuinkamer aanleggen

Wij willen een tuinkamer van aluminium en glas (dak ook van glas) afmeting is 8 bij 3 meter. De kamer wordt voorzien van 6 staanders. Wij wonen in Noord Holland op veengrond en ook nog eens aan het water. De tuinkamer zal aan de waterkant gebouwd moeten gaan worden, dus er zal een fundering moeten komen. Graag wil ik weten wat het ons zal gaan kosten voor het funderen van de tuinkamer. De rest zal in eigen beheer verder gebouwd gaan worden. Hoe diep moeten de palen? Na bodemonderzoek blijkt dat het zand zich pas op 16 meter bevindt.

Daktarras dichtbouwen

Wij willen het dakterras dat grenst aan de slaapkamer laten dicht bouwen tot 1 grote slaapkamer. De afmetingen zijn ongeveer 4. 25 meter diep x 5.25 meter breed. Hier willen wij een hoekraam in laten zetten (als dat mogelijk is?). Daarnaast is het huis gebouwd met zwarte bakstenen. Materialen in overleg.

Uitbouw keuken

Wij willen in ons nieuwe huis de keuken uitbouwen. We willen 1 meter extra uitbouwen. De breedte van de keuken is 1. 85M

Keuken uitbouwen

We willen bij onze keuken een extra aanbouw van 1 meter. De keuken is 1. 85M breedt.

Waterschade herstellen

Ik wil graag twee offertes ontvangen. De eerste in verband met een lekkage vanuit het sifon van de douchebak in de badkamer. De offerte betreft het repareren van het lek plus vervangen van het aangetaste laminaat in de overloop. Daarnaast zijn er diverse vochtplekken in plafond op de begane grond. Deze offerte is voor de verzekering en de terug te vragen schadevergoeding. Dan zou ik ook graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren van de gehele badkamer. We willen er een inloopdouche van maken. Sanitair en tegels schaffen we zelf aan. Bouwmaterialen en dergelijke willen we graag via de vakman laten verlopen.

Huis uit 1910 opnieuw funderen

We willen de fundering van ons mogelijk nieuwe huis laten vernieuwen en zijn benieuwd naar de kosten. De ruimte is 9 bij 4 meter en er ligt al een betonnen vloer in.

Etage op plat dak maken

Dakopbouw 5 meter breed en 10 meter lang

Opbouw op gehele woning

Wij zouden een opbouw op onze bestaande woning willen. De woning is ongeveer 10 × 5 meter groot. De opbouw moet over de gehele oppervlakte van het huis. Het is in de straat al eerder gebeurd. Er zijn bouwtekeningen. Het moet gemetseld worden. Ik wil water en elektra. Voor de rest moet dit casco geleverd worden.

Casco uitbouw achterzijde woning

Casco uitbouw van 3 meter diep x 5 meter breed. Achterzijde woning ligt aan het water. Paalfundering met minimaal 2 palen. Buren hebben al een uitbouw, dus 1 muur minder.

Achterzijde woning uitbouwen

Uitbouw 2,50 x 5,4 meter aan de achterzijde van een hoekwoning (linkerzijde vrij, rechterzijde tegen de uitbouw van de buren). Geen gevel doorbraak. Inclusief vloerverwarming. Hergebruik huidige schuifpui (2011). Er is geen voorwerk nodig. Alle materialen voor de vakman. Graag een complete offerte.

Herstel fundering schuur

Wij hebben een schuur die nu verzakt is. Wij halen zelf de oude schuur weg en willen dan een stevige ondergrond hebben voor de nieuwe schuur. De huidige fundering is niet bekend bij ons. Voor de nieuwe schuur willen wij een fundering laten plaatsen en eventueel en de nieuwe houten schuur met schuin dak met platen. De afmeting hiervan zal 7 meter bij 2.15 meter. Kunt u separaat de kosten aangeven voor de fundering en voor de schuur? De ruimte is niet heel goed bereikbaar, de straat is ongeveer 3 meter breed waarbij er langs 1 zijde auto's staan.

Afgewerkte uitbouw aan achterzijde woning bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan onze woning waarvan wij op 5 maart de sleutel krijgen. Aan de achtergevel zouden wij graag een uitbouw laten plaatsen van ongeveer 2.50 bij 6 meter. Dit wordt een verlengde van de keuken en de woonkamer. Er moeten keukenvoorbereidingen getroffen worden en de elektra en cv doorgetrokken. Verder komt er een schuifpui in en de wanden en plafonds moeten worden gestuukt. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.

Aanbouw aan nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht... en willen daar toch graag een aanbouw aan...

Kop van een onderlegger herstellen

De onderlegger van de begane vloer is op de kop verroest. Deze dient vervangen te worden. Ongeveer 1 meter lengte en de kruipruimte heeft een hoogte van ongeveer 80 cm. Tevens is het injecteren van een aantal palen nodig. Welke kosten zijn hiermee gemoeid? Alvast bedankt voor uw reactie.

Woning uitbouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van de woning, die we op 5 maart gaan betrekken. Dit is de woning en we willen graag een aanbouw tot aan het schuurtje, zodat we vanuit de keuken het schuurtje in kunnen. En dan met een schuifpui of openslaande deuren. Graag een all-in prijs inclusief afwerken. Ook moet er minimaal elektra leidingen getrokken worden en eventueel water. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 2,5 bij 6 meter. Ik weet niet wat voor type uitbouw ik wil hebben en wil daar graag uitleg over hoeveel het kost en de voor en nadelen ervan.

Schoorsteenkanalen en schoorstenen op stolpboerderij maken

Ontwerp + uitvoering van twee schoorstenen van circa 10 meter hoog. In een nieuwbouw monument te Zaandam. Er is een foto van de oude situatie. De schoorstenen moeten geschikt zijn voor een open haard of houtkachel. De verdiepingsvloer is voor een van de schoorstenen van beton maar er is al een sparing gemaakt. De andere vloer waar een schoorsteen moet komen, is van hout. Bij voorkeur een lichtgewicht schoorsteen? Graag een prijsopgave.