Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wormer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wormer heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wormer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wormer of directe omgeving.

194 klanten uit Wormer bevelen een bij Casius in Wormer aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wormer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw (plat dak), uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Wormer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wormer:

Puntdak ombouwen tot dwarskap

Graag ontvang ik een offerte voor een dwarskap. Oppervlakte van de bestaande vloer bedraagt 21m2, cementvloer en trap zijn reeds aanwezig graag kunststofkozijnen meenemen.

Garage met schuur bouwen

Wij willen een schuur gecombineerd met een garage achter in onze tuin bouwen. Gaat alleen om de fundering en het slaan van palen e.d. In de garage komt een auto te staan. De maten zijn 5 m bij 9 m. De achtertuin is bereikbaar voor eventueel een vrachtwagen. Welke palen zijn het beste geschikt? Moet ik alleen een ringfundering leggen of gelijk ook inclusief vloer? Of broodjes? Wat zijn hierin de prijsverschillen?

Aanbouw aan woning

Maken van een uitbouw aan een woning van 1989. Totale breedte 5400mm (buitenwerks), diepte vanaf bestaande gevel 3000mm tot 3500mm buitenwerks (afhangkelijk van de prijs). Plafond hoogte 2500mm. Buitenmuren

Schuur renoveren en vergroten

De bestaande schuur van 3 x 5 meter is verzakt er dient in zijn geheel een nieuwe fundering op palen gemaakt te worden, welke los van mijn huis dient worden gemaakt. Plaatsen broodjes vloer met een RC waarde van 5. De schuur dient recht gezet te worden. Achterzijde van de schuur 1.40 meter aanbouwen met een plat dak constructie. Sloopwerkzaamheden doe ik geheel zelf.

Natuurstenen vloertegels verwijderen

Ik wil graag mijn huidige natuurstenen vloertegels met vloerverwarming laten verwijderen. Volledige lijmlaag verwijderen is niet direct noodzakelijk. Graag ontvang ik van u een geschikte offerte betreft verwijderen en afvoeren tegels. Het gaat om de woonkamer, keuken en de hal. Totale oppervlakte is 40-45 m2.

Extra slaapkamer op woning bouwen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw om mijn tussenwoning. De ruimte zal 5 bij 5 meter moeten worden. De opbouw mag casco opgeleverd worden maar de elektra en de verwarming dienen te worden doorgetrokken. Verder zal er een vaste trap naar boven gemaakt moeten worden. In de wijk zijn er al meerdere opbouwen aanwezig, echter dienen wij de bouw wel te melden bij de gemeente.

Draagmuur verwijderen

Ter vergroting van onze woonkamer willen wij de draagmuur tussen de keuken en woonkamer verwijderen. De afmeting van het te verwijderen gedeelte van de draagmuur is volgens de bijgaande bouwtekening 328 cm inclusief deur.

Fundering voor veranda maken

Ik wil een veranda gaan plaatsen, type. Nog niet bekend, maar ongeveer 3x3. We wonen in Wormer met veengrond. Komt naast een slootje, en onze tuin light ongeveer 80cm hoger dan sloot. Ik wil eigenlijk een bredere fundering maken en verbinden met elkaar, zodat ik niet afhankelijk ben van de exacte maat van de. Veranda. Mocht dat niet goed zijn dan hoor ik dat graag.

Schuimbeton storten

Het gaat om schuimbeton 45 m2, 35 cm dik. Voor funderingsherstel.

Uiteenlopend renovatiewerk aan en om de woning

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Schuurverzakking opheffen/repareren. 3 bij 2 meter aan de achterzijde is deze verzakt. 2. Zijgevel, op 2e verdieping, schilderen inclusief vervanging glaslatten en 3 houten planken boven kozijn door metaal, metaal is reeds aanwezig. Ofwel zijgevel beplating vervangen door nieuwe beplating, oude coating laat los. 3. Twee buitenlampen ophangen, inclusief reparatie elektra indien nodig 4. Aanleggen regelwerk in achtertuin, 36 m2, en verwijderen oude terras. 5. Glaslatten voorgevel op 1e en 2e verdieping vervangen en schilderen, voorzijde woning

Dragende muur laten verwijderen

Wij willen de draagmuur laten verwijderen voor het creëren van een grotere living. De keuken verplaatsen wij naar de bijkeuken. De te slopen draagmuur is 3.28 meter breed inclusief deur en 2,40 meter hoog en hierna dient er een steunbalk geplaatst te worden. Het huis is gebouwd in 1984. De afwerking is in overleg.

Achtergevel optrekken en dakopbouw realiseren

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1994 met twee verdiepingen. Aan de achterzijde hebben we een schuin pannendak van 45 graden vanaf de dakgoot van de begane grond. Wij willen de gevel vanaf de begane grond recht laten optrekken met metselwerk aan de binnen- en buitenzijde met daartussen isolatie volgens de maatstaven van deze tijd. Vanaf de bovenkant van de 1e verdieping willen we een dakopbouw over de gehele breedte van de woning met een schuin dak, gemaakt van de bestaande pannen, naar het nieuwe deels platte dak van de zolder. In dit schuine gedeelte van het dak willen we de bestaande Velux dakramen plaatsen die vrijkomen van de 1e verdieping. De afmeting van de woning is aan de buitenzijde 5. 50 m met een plafondhoogte van 2,45/ 2,5 meter. De afwerking binnen verzorgen we zelf, met als uitzondering van het stucwerk, dat graag apart vermelden als optie. Aangezien onze woning is opgebouwd uit kanaalplaten willen we graag dat deze worden uitgebreid, daar waar nodig ( nieuwe plafond 1e verdieping ). We willen kunststof kozijnen voor beide slaapkamers ofwel één groot kozijn met kantelramen en horren met HR++ glas . De huidige kleur stenen moet worden gebruikt. De 1e verdieping bestaat uit twee slaapkamers die gescheiden zijn door een stenen muur die ook verlengd moet worden tot aan het nieuwe kozijn. Let op : de vergunning moet nog aangevraagd worden, maar aan de achterzijde zijn vergelijkbare projecten uitgevoerd. Ook zijn de tekeningen nog niet gemaakt. Foto’s zijn ter indicatie , uitbouw van de begane grond is niet of nog niet van toepassing. Ik verzoek bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben te reageren. Harde eis is, dat de bouw zonder onderbreking wordt uitgevoerd, vanaf de start tot de afronding.

Uitbouw maken

Eind januari 2017 zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwbouwwoning. Graag zouden wij aan de achterzijde een uitbouw van 2 bij 4.80 meter willen laten plaatsen. De schuifpui willen wij opnieuw gebruiken. De vloerverwarming zal ook in de uitbouw geplaatst moeten worden en de vloer in woonkamer en de uitbouw dient te worden betegeld. De wanden en de plafonds van de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping dienen te worden gestuukt. De totale m2 zal ongeveer 200 zijn. Voor de uitbouw is nog geen vergunning aangevraagd. Echter hebben beide buren een uitbouw tijdens de bouw laten plaatsen.

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht, waarvan wij op 25 april de sleutel krijgen. Wij willen daar graag een muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. De lengte van de muur is 3.35 meter. In de wand bevindt zich ook een kozijn met een deur. Aangezien het een draagmuur is moet er een steunbalk geplaatst gaan worden. Graag zouden wij een offerte voor het totale plaatje willen hebben, inclusief de kosten voor het afvoeren van het puin.

Gemetselde aanbouw laten plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van 250 x 250 cm. De totale hoogte wordt net zo hoog als de aanbouw van de buren ongeveer 283 cm. De huidige achterdeur wordt hergebruikt. Het kozijn moet wel vernieuwd worden naast de achterdeur komt een raam tot aan de grond. Er moet 1 raam in aan de kopse kant, dit raam moet open kunnen, met een afmeting van dit kozijn zijn ongeveer 40x128 cm. De aanbouw moet worden gekoppeld aan de huidige fundering en er moet worden geheid.

Schoorsteen buiten verwijderen

Slopen van een schoorsteen buiten, deels in de gevel gemetseld. Aandelen van dak. Betreft hoekhuis. Steiger voldoende ruimte. Waarschijnlijk nokbalk gedeeltelijk in de schoorsteen...

Schoorsteen verwijderen van het dak

Weghalen van de schoorsteen; de schoorsteen is deels ingemetseld in de zijgevel. Waarschijnlijk ook deels in een balk. Het deel in huis doe ik zelf i.v.m. kostenbesparing. Ook de afvoer van het puin. De dakpannen aanvullen, deze zijn ook aanwezig. Foto's kan ik u mailen. De klus moet eerste week augustus uiterlijk klaar zijn.

Betonreparatie na lekkage uitvoeren

In mijn plafond komen roestplekken naar voren en dit moet verholpen worden. Het plafond begint los te laten. Door het hele huis heen. Er is ooit lekkage geweest op zolder. Eerst de oorzaak vinden, de roest aanpakken en dan opnieuw stucen.

Dakopbouw en aanbouw laten plaatsen

Een complete opbouw op mijn bestaande woning (koepelvorm) aanbouwen, tevens een aanbouw van 5x4 meter aan mijn bestaande achtergevel. Dit compleet casco uitgevoerd (inclusief kozijnen en metselwerk). Opbouw in houtskelet of andere manier die mogelijk is.

Zijaanbouw aan de woning plaatsen

Wij zijn benieuwd naar de kosten voor een zijaanbouw aan onze woning. Het is een hoekwoning met zijtuin gelegen aan de stoep en straat. We willen een zijaanbouw met plat dak, doorgang door bestaand raam, wat dan een deur wordt. In de zijaanbouw willen wij verschillende ruimtes realiseren. Afmetingen van de aanbouw worden ongeveer 3.00 m hoog, 3.00 m breed en 9.00 à 10.00 m lang. We willen graag weten wat de mogelijkheden zijn, ook in verband met de benodigde vergunningen.

grote verbouwing huis uit 1937

Grote verbouwing voor een nieuw aan te kopen huis in wormer uit 1937 bezichtigen aankomende dinsdag en opmaken offerte. De klus dient wel zo spoedig mogelijk na aankoop te beginnen.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag meer woonruimte creëren door een dakopbouw te plaatsen op ons platte dak. Afmeting van 11 x 4 meter willen we graag maar afhankelijk van toestemming gemeente. We zijn begonnen met vergunningaanvraag. Wij hebben een drive-in woning.

Herstellen verzakking

Herstellen verzakking woonhuis alsmede reparatie scheuren binnenshuis. Inspectie wat er precies verzakt is. Betreft een tussenwoning. Alle wanden binnen en buiten hebben scheuren als gevolg van de verzakking. Graag een aannemer, met verstand van zaken, voor inspectie/advies en plan voor herstel. Vervolgens uitvoering van de herstelwerkzaamheden.

Herstel brand- en waterschade

Als gevolg van water- en brandschade moeten er plafonds gerepareerd en vervangen worden en laminaat gelegd (drive-in woning). Gordijnralis weer opgehangen worden en luxaflex gemonteerd. In het plafond ook spotje/lamp plaatsen. Plafond betreft ongeveer 20 m2. Laminaat in de slaapkamers, aantal m2 weet ik nog niet precies. Eventueel nog schilderwerkzaamheden van plafond en wanden.

ik wil een verdieping boven op mijn ...

ik wil een verdieping boven op mijn bestaande huis laten plaatsen, stuc werk en electra doe ik zelf. Bouwtekeningen zijn al aanwezig.