Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wieringerwaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wieringerwaard heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wieringerwaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wieringerwaard of directe omgeving.

12 klanten uit Wieringerwaard bevelen een bij Casius in Wieringerwaard aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wieringerwaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, complete woning renovatie, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren, grote praktijkruimte bouwen op zandgrond, dakopbouw plaatsen, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Wieringerwaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wieringerwaard:

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. Badkamer is 2.60 bij 2 meter 3 meter hoog. Betegelen, meubel, douche, toilet en bad. De nieuwe badkamerset wordt op dezelfde plekken aangesloten. misschien dat er 'n paar centimeter verschil in aansluiting zit. Ik schaf zelf de badkamer meubels aan. Beschrijving van de installatie en dergelijke wordt bij geleverd.

Schoorsteen verwijderen

De schoorsteen verwijderen. Het puin afvoeren. Het dak moet weer dichtgemaakt worden (geen idee of er asbest in zit). De woning dateert uit 1920.

Schoorsteen laten verwijderen

Het rookkanaal en de schoorsteen dienen te worden verwijderd bij een woning uit 1920. De woning heeft 3 woonlagen en het dak dient gedicht te worden. Het is nog onbekend of er asbest aanwezig is in het kanaal. Het puin dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Isoleren bijkeuken

De bijkeuken van 3 bij 2.50 meter dient geïsoleerd te worden. Daarnaast wil ik het raamkozijn laten vervangen. Er moet een nieuw kozijn in met een raam dat open kan. Het raam moet aan de onderkant langer worden tot net boven het aanrecht. In de ruimte zit geen mooi plafond, het oude dient verwijderd te worden en er moet een nieuw plafond inclusief verlichting geplaatst worden.

Wij willen onze woonkamer met 2,5 meter ...

Wij willen onze woonkamer met 2,5 meter laten uitbouwen. Fundering, metselwerk, plat dak. Het liefst zoveel mogelijk afgebouwd dus wanden afgesmeerd en plafond gespoten. We hebben een woning van 3 jaar oud. Het is een houtskeletwoning. Nieuwe constructie dus ook van hout. Tuindeuren verplaatsen. Zo mogelijk ook Heipalen voor garage slaan, want dat willen we later doen.