Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering voor terras:

Fundering voor terras

Ik wil een fundering voor onder een terras. Graag met beton, zodra we de betonnen ondergronds als terras kunnen gebruiken. Heipalen liggen er al. Het is een nieuwbouwwoning, dus nu alleen maar zand. 7 meter breed en 2,5 meter diep.
Onze klant uit Westzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering voor terras uit heel Nederland:

Fundering blokhut met terras

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van 6 m3 beton. Bovenop het beton maken wij een houten ondervloer voor de blokhut.Dus de vloer moet wel waterpas zijn. De bekisting wordt zelf gemaakt. Alles is in gereedheid gebracht om te storten. Graag hoor ik van u.

Terras fundering herstellen

Aan achterzijde van huis van mijn ouders bevind zich een verhoogd terras, op een betonnen plaat van circa 2 x 5,50 m. Daartegenaan, maar circa 40 cm lager, ligt een flagstone terras op zandbed. Nu stellen wij vast dat het zandbed wegzakt en er grote ruimte is ontstaan onder de betonnen plaat. Graag ontvangen wij een offerte (uren, materiaal) voor het opvullen en dichten van deze vrije ruimte onder betonnen plaat. Wij schatten dat hiervoor circa 10 m3 zand nodig is. Het gaat echt alleen om de fundering herstel. De bedoeling is dat we het huis kunnen verkopen.

fundering vakantiehuis

voor een zelf te bouwen houtskelet vakantiewoning is een betonnen fundering nodig. de grond is zeer stabiel en droog zand. de afmetingen van de woning is 7 x 13 meter. (minus 1 hoek van 2 x 5 meter voor een terras) oppervlakte van de fundering wordt 88m2 bekisting doen we zelf. de aanvraag is alleen voor storten en afwerken.

Aanbouw aan stacaravan

Ik wil een aanbouw met hout en bovenaan een soort tent dat je de ramen kunt open ritsen de aanbouw mag 3 meter diep zijn. De afmeting van de stacaravan is 10,5 meter. De afmeting van de aanbouw moet ongeveer 10,50 meter X 3 meter worden. Voor de fundering wordt er een soort terras gebouwd waarop de aanbouw komt. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw van de woonkamer aan de achterzijde van het huis

Wij willen een Casco uitbouw van 6 x 2,5 m aan de achterzijde van ons huis. Of wij een vergunning nodig hebben weten we niet zeker, we zouden hier graag advies over krijgen. Voor de constructie willen wij de goedkoopste mogelijkheid, mogelijk prefab. Voor het model en metselwerk willen we graag advies, zijn er misschien standaard modellen waar we uit kunnen kiezen? Elektra en stucwerk is niet nodig, dit doen we zelf. Wat voor fundering nodig is, weten we helaas ook niet. Het terras op de foto halen we zelf weg.

Ontwerp en realisatie van een grote tuin

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een ontwerp kan realiseren voor mijn tuin op veengrond. Het zal onder andere bestaan uit een fundering voor een weggezakt terras, een oude terras vervangen 40 m2. (verzakt ) zou graag een terras en zitgedeelte aan het water hebben. Betreft een moderne tuin. Zelf inmiddels een schutting geplaatst. Tevens een nieuw terras aan het huis.

Bouw van een serre

Aan de achterzijde van de woning een serre plaatsen op het bestaande terras (3 x 4 mtr.) met aan beide zijden deuren (schuif of draai).Het bestaande raam verwijderen en de opening vergroten met 50 cm. rechts en 80 cm. links. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. De serre moet van aluminium of kunststof gemaakt worden, er moet een fundering in komen en het moet compleet opgeleverd worden.

Monteren tuinhuis

Monteren van Weka 126A Gr1 tuinhuis in de achtertuin. Tevens moet er een fundering komen voor het tuinhuis. Tuinhuis is reeds aanwezig. Terras moet voor een deel worden verwijderd (in overleg). De tuin is bereikbaar via een poort, hier kunnen geen graafmachines doorheen.

Terras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het realiseren van een groot terras. Het gaat om het afgraven, ophogen en egailseren met zand. Afgraven tuin kan met een minikraan, container kan worden verzorgt. 10 gaten graven voor betonpoeren voor overkapping. Regengoot plaatsen in terras in de lengte van de overkapping. Goede fundering leggen (stabiliserend zand) voor natuursteen terrastegels 100 bij 100 bij 3 cm. Tegels leggen met vacuüm optil systeem en de buitenste rand afwerken met natuursteen tegels 30 bij 30 bij 3 cm. Terras is in totaal 195 m2

Fundering voor onderheid terras

Wij willen bij een nieuwbouwwoning een onderheid terras laten plaatsen van 9,30 x 3 meter. Tijdens het heien voor de fundering van de woning worden er al 4 palen geplaatst voor dit terras. Een deel van het terras gaat op een later tijdstip gebruikt worden voor een aanbouw. Wat zijn de kosten voor de fundering van het terras?

Partners

Partners van Casius