Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Westzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Westzaan heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Westzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Westzaan of directe omgeving.

58 klanten uit Westzaan bevelen een bij Casius in Westzaan aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Westzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Westzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Westzaan:

Fundering voor terras

Ik wil een fundering voor onder een terras. Graag met beton, zodra we de betonnen ondergronds als terras kunnen gebruiken. Heipalen liggen er al. Het is een nieuwbouwwoning, dus nu alleen maar zand. 7 meter breed en 2,5 meter diep.

Uitbouw aan de achterzijde

Aan de achterzijde van de woning wil ik de woonkamer uitbouwen met een uitbouw van 4 meter diep en 5.5 meter breed. De ruimte dient voorzien te zijn van elektra, verwarming en een lichtstraat. In de achter gevel dienen er openslaande deur geplaatst te worden en de wanden en plafond gestuukt. Er is geen vergunning nodig.

Een uitbouw aan de achterzijde van een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet ongeveer 3 meter diep en 5 meter breed worden. Daarnaast wil ik een offerte voor een casco en woon-klare uitbouw. Ik zie graag aluminium kozijnen terug in de uitbouw. De uitbouw moet een gemetselde frame hebben en daarnaast moet er ook nog een fundering gerealiseerd worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Uitbouwen van de woning

Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een aanbouw willen realiseren. De afmeting is 6 meter breed en 2.50 meter diep. De elektra, verwarming en waterleiding aansluitingen dienen te worden voorbereidt in verband met de badkamer. De achter gevel dient een glazen pui te worden. Het is niet duidelijk of er een vergunning nodig is.

Onderheid terras plaatsen

Het terras is ongeveer 7 x 4,5 meter en zit direct achter de achtergevel, hierdoor is deze goed bereikbaar. Onderheid wordt geplaatst op veengrond. Er is geen voorwerk nodig, dit doe ik zelf. Materialen graag in overleg.

Plafondhoge opening maken in draagmuur

Een doorgang van ongeveer 2 meter breed en plafond hoog maken in een draagmuur.

Fundering maken voor nieuwe woning

Graag zou ik een richtprijs willen ontvangen voor het volgende: Object: Schuurwoning Locatie: Westzaan Afmeting: 13 x 6 meter Grond: Veengrond Palen: Slaan tot vaste grondlaag (16 meter?). Een sondering moet nog gedaan worden. Vloer: betonplaten Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag. Bijgevoegd is een tekening van het object. In afwachting van uw reactie en met een hartelijke groet.

Asbest verwijderen

Wij hebben een leegstaand pand dat gesloopt gaat worden. Er zit asbest aan de binnenkant, verspreidt door het hele huis. Graag ontvang ik een onderbouwde offerte om hier asbest te verwijderen. Wij zijn in bezit van een asbest inventarisatie rapport. In verband met bestandstype kan ik die niet aan dit formulier toevoegen. Eventueel met afvoeren van materialen.

Sparing in een dubbele steenmuur zagen

Ik zou graag een offerte willen voor het zagen van een sparing in een dubbele steenmuur van ongeveer 2 meter breed bij 2,19 meter hoog. Ik wil ook dat de puinafvoer gedaan wordt door de vakmannen. De latei is reeds aanwezig en de muur is ooit dichtgemetseld.

Verwijderen draagmuur

Het betreft het slopen van een draagmuur en bovenliggende verdieping opvangen, waaronder deel van een schoorsteen. Graag de mogelijkheden hiertoe en mogelijkheden tot aanvragen omgevingsvergunning. Het gaat om een woonhuis uit 1960. De draagmuur ondersteunt de badkamer voor een deel en de schoorsteen. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen (twee woonlagen). Het gaat om een muur van 2 maal 3 meter.

Verwijderen schoorsteen en rookkanaal

Slopen van schoorsteen op een dak en een rookkanaal (beginnend op begane grond, via de eerste verdieping langs de badkamer naar het dak). Graag verwijderen van schoorsteen en rookkanaal en dichtmaken van het dak.

Schuur met een zadeldak bouwen

Ik wil graag een schuur laten bouwen met een afmeting van 5 bij 4 meter met een zadeldak van 30 graden. Verder dient er gebruik gemaakt te worden van geïmpregneerd hout en een hardhouten deur en kozijn. Separaat zou ik graag een prijs willen ontvangen van 5.5 bij 4.5 meter met een zandbed van 30 bij 30 cm.

Funderingsherstel uitvoeren

Wij willen een funderingsherstel laten doen. Het funderingsonderzoek hebben wij al achter de rug. Aantal vierkante meters: 58. Het is een stenen huis.

Betonvloer laten storten

Ik zoek iemand die een beton vloer kan storten incl beton. De beton auto kan langs het huis staan, een slang van 15/20meter moet genoeg zijn. Het gaat om 29m2 en 8,5m3. De voorbereidingen doe ik zelf.

diverse verbouwingen

In december krijgen we de sleutels van ons nieuwe huis, waar een aantal dingen moeten worden verbouwd. Zo willen we een nieuwe open keuken van 10,5 m2 , waarvoor een muur van ongeveer 2.20 meter moet worden verwijderd. Hier moet dan wel een steunbalk worden geplaatst. Daarna mooi afwerken/stucen/schilderen/vloer leggen e.d. Verder moeten er 1 a 2 extra groepen + een aardlekschakelaar in de stoppenkast worden geplaatst. Ook willen we weten of er mogelijkheden zijn om het luik naar de kruipruimte te verplaatsen. En we willen de badkamer van 4,5 m2 en t.z.t. het toilet geheel verbouwen.

Wij willen een dakopbouw van 2.5 m diep ...

Wij willen een dakopbouw van 2.5 m diep en 6 meter breed 1 verdieping hoog in de lijn van het dak ( schuin) gedeeltelijke doorbraak buitenmuur. Plaatsing binnen tussenmuur. Wij willen hier o.a. een wasmachine en droger plaatsen hiervoor moeten ook voorzieningen komen. waarschijnlijk afvoer door plafond naar beneden. Het dak terras is groot 4.5m x 6 meter.

Keralit en kunstof kozijnen verplatsen.

Keralit en kunstof kozijnen verplatsen.

Het gaat om onze kelder van ca. 75m2 en ...

Het gaat om onze kelder van ca. 75m2 en 2m10 hoog. Wij willen een geisoleerde zwart betonnen vloer laten storten met daarin riool afvoer voor de nog aan te leggen badkamer, keuken en sportruimte. Verder willen we in de voorgevel minimaal twee openslaande deuren laten maken.

Fundering voor uitbouw aan achtergevel ...

Fundering voor uitbouw aan achtergevel van 6 x 2 meter.

Beton vloer storten

Beton vloer storten

Zolder: Splitsen zolder (7,26x5,83 ...

Zolder: Splitsen zolder (7,26x5,83 =lengte van gevel x breedte onder dak) in twee kamers. Dakkapel zoals bij buren (circa 3 meter breed, 1,50 hoog) in kamer A, 2 Velux raampjes in kamer B. Aanleggen verwarmingsbuizen en 2 radiatoren. Stopcontacten plaatsen (eventueel plaatsen electriciteitsbuizen). Isoleren van het dak, en aftimmeren met gipsplaten. Plaatsen tweede deur in bestaande stenen draagmuur voor kamer B. Badkamer: ligt boven de keuken, en is nu nog slaapkamer (2,59x2,70). Bad plaatsen, dubbele wastafel, doucheruimte, zwevend toilet. Afvoer realiseren, tegelwerk. Keuken: plaatsen nieuwe keuken (1,90x2,90) waarin hoge koelkast, vaatwasser, enkele spoelbak, fornuis en rvs schouw, zoveel mogelijk bovenkastjes

De scheidingswand en de muurdelen moeten ...

De scheidingswand en de muurdelen moeten verwijderd worden om van de zolder weer 1 geheel te maken. De vloer moet verstevigd worden met andreaskruizen. om de trap moet een hek komen. verder natuurlijk de afwerking en eventueel het bouwen van kasten op maat.

Een woning, eventueel in houtskelet, ...

Een woning, eventueel in houtskelet, simpel, formaat ééngezinswoning, maar comfortabel. Op het terrein staat nu een oud huis. Leidingen en afvoer zijn dus aanwezig. Gewenste inhoud ongeveer 250m3, woonoppervlak ongeveer 180m2.

Op de zolder moet de bestaande Velux ...

Op de zolder moet de bestaande Velux dakraam vervangen worden door het balkonprinciepe van Velux. Er moet een wand met schuifdeur geplaatst worden en een wastafel.

Vervangen kop van vloerbalk; rechtzetten ...

Vervangen kop van vloerbalk; rechtzetten poeren, met wiggen vstzetten balken/vloer in kruipruimte onder huis;