Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Weesp of directe omgeving.

329 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw huis laten bouwen, huis laten bouwen, nieuwbouw vrijstaand huis in Albergen, uitbouw en verbouwing van woningen, nieuwe woning bouwen, nieuwbouw Almere realiseren, tussenwoning bouwen, dakopbouw op een beautysalon bouwen, opbouw en uitbouw op plat dak, woonhuis onderkelderen, etage op de woning bouwen, balkons bouwen voor VvE, veranda door serre en kelder vervangen, kelder bouwen in zandgrond, zestig balkons herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Weesp:

Uitbouw en nok verhoging

Wij willen op de eerste verdieping een uitbouw. Hier zit op dit moment een balkon over de gehele breedte van het huis. Daarnaast willen we een nokverhoging voor onze vliering (1.40 meter hoog op dit moment). De uitbouw moet ongeveer 6 bij 8 meter worden. Er moet ook volledig afgewerkt worden.

Heipalen slaan in de tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van heipalen zoals weergegeven op de meegestuurde tekeningen. Onze planning is dat deze werkzaamheden zo snel mogelijk plaats kunnen vinden. Mocht U aanvullende informatie/vragen willen, laat het me weten. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Aanbouw achterzijde woning herbouwen

Wij gaan funderingsherstel uitvoeren en daarna moet de aanbouw opnieuw worden opgebouwd. Het gaat om een aanbouw van 8 x 3.80 meter. We willen graag stenen muren aan de buitenkant, en casco opgeleverd. Zonder dakraam, met 2 zwart aluminium openslaande deuren, daarnaast 2 vaste kozijnen aan beide zijden van de deuren, totaal 4 meter glas/deur. Dan 1 meter muur en dan nog een vaste glaspui van 1,40 meter van vloer tot aan het dak.

Betonwerk voor vrijstaande nieuwbouw woning

Ik wil een fundering, PS combinatievloer, de breedplaatvloer met druklaag, betonwanden en 1 balkonelement laten plaatsen. Alles staat in de pdf-jes behalve de balkonmaat en die kan ik opsturen.

Gehele verdieping opbouwen

Wij zouden graag een opbouw willen voor op een plat dak. Wij willen een prefab opbouw laten plaatsen. Het dak loopt wel een beetje schuin. De opbouw moet iets minder dan 40 m2 worden zodat er nog 10 m2 terras overblijft bijvoorbeeld. De volledige afwerking is niet nodig maar isolatie wel.

Dakopbouw met dakkapel monteren

Wij hebben een tussenwoning met 2 woonlagen. De voorzijde heeft nu een schuin dak, de achterzijde is recht en bovenop is deze plat. De opbouw zal ongeveer 4 bij 4.5 meter gaan worden waarbij de voorzijde recht omhoog getrokken wordt en de achterzijde schuin met een dakkapel. De opbouw mag wind en water dicht opgeleverd worden, de afwerking doe ik zelf. Er zal wel een vaste trap en trapgat naar de nieuwe verdieping gerealiseerd moeten worden. Er dient nog wel een vergunning aangevraagd te worden

Balustrade op dakterrras repareren

Mijn dakterras balustrade is niet goed vastgezet. Als er wind is, beweegt de hele balustrade, deze is niet vastgezet tegen de muur. Ik zoek iemand die dit vast kan zetten voor mij.

Dakopbouw offreren

Nu bestaand plat dak jaren 40 woning, graag M² prijsindicatie van een volledig nieuwe dakopbouw inclusief 2x kapel en exclusief 2x kapel , dus graag gem M² prijs indicatie.

Schouw en schoorsteen verwijderen

Van Ymere mogen we geen gaskachel meer gebruiken, de schoorsteen is niet meer nodig. Graag offerte om de schouw alleen in de woonkamer te laten verwijderen. Eengezinswoning in Weesp.

Schouw en schoorsteenkanaal deels verwijderen

Van verhuurder Ymere mogen wij in onze eengezinswoning geen gaskachel meer gebruiken. Wij hebben nu centrale verwarming en de schouw en het schoorsteenkanaal in onze woonkamer zijn overbodig geworden. We hebben van de verhuurder toestemming gekregen om die te laten verwijderen. Het kanaal op de bovenverdieping mag blijven zitten. Het plafond beneden moet worden afgewerkt. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Betonvloer met funderingsbalken voor overkapping

Ik wil een open overkapping voor een schuurtje maken waar ik een vloer van 20 centimeter dik nodig heb, omdat de palen 20 centimeter onder het grondoppervlak staan. De afmetingen van het vloertje zijn 3.40 bij 2 meter en ik heb twee balken, een balk van 5.70 meter en een balk van 3 meter. De balk van 5.70 meter moet hangen aan de balk van 3 meter en aan het beton van het vloertje.

Opening vergroten in draagmuur

We zouden graag de opening laten vergroten en verhogen. Zie foto's rode lijnen. Het is een buiten/draagmuur, dus er moet een H balk geplaatst worden. Ik weet niet of er nu ook al een balk geplaatst is. De doorgang is nu 3 x 2.10 meter. De totale gewenste breedte is 3,5 meter en gewenste hoogte 2,3 meter (gelijk met het plafond in de uitbouw). Graag uw offerte hiervoor. De uitvoering zal pas in september zijn.

Dakopbouw op uitbouw maken

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw. Ongeveer 2,5 x 3 meter, gelijklopend aan de de gevels van de voor- en zijkant van het huis. Middels houtskeletbouw, mogelijk met steenstrips aan de buitenzijde. Een doorbraak maken in de gevel op de eerste verdieping. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Het dak met pannen bedekken, doorlopend vanaf het dak van de zolderverdieping.

Rotte plafondbalken vervangen

Wil graag drie draag balken plafond vervangen in de woonkamer. Zijn verrot tegen de muur aan en in het midden wat doorgezakt. Woonkamer is 4. 70 breed. Heb balken van 5. 20 gekocht . Wil de balken in het zicht laten met plafond ertussen. Gaat om een oude boerderij. Oude eruit nieuwe erin. Rest van balken ongeveer 7 zijn nog goed.

Fundering voor HSB aanbouw maken

Ik wil graag een aanbouw van 4 x 5 meter aan de achterzijde woning, ter vergroting van de keuken. De tekeningen liggen bij de gemeente. Het gaat om een gemetselde fundering met een houten opbouw. Er zullen 4 palen gezet moeten worden.

Zolderopbouw maken met prefab houtskeletbouw frame

Wij willen op onze woning een dakopbouw plaatsen van ongeveer 35 m2. Er zijn in onze buurt al diverse geplaatst. Bij de buren hebben een houtskelet prefab opbouw laten zetten. Op de opbouw een plat dak maar aan de achterzijde een schuin dak met een dakraam erin. Trapgat maken en een trap plaatsen. Gaten boren voor de doorvoeren van water en elektra. Het dak, de toekomstige vloer is van beton. Er is nog geen tekening voor gemaakt en ook nog geen vergunning aangevraagd. De tekening kan ik mogelijk van een buur gebruiken.

Divers renovatiewerk in en rond huis

Het betreft een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden in onze nieuwe woning: - Meerdere schrootjesplafonds op 3 verdiepingen moeten vervangen worden voor een glad plafond. - In de achterwand van twee rug-aan-rug staande blokhutten moet een doorgang door middel van twee (stal)deuren gemaakt worden. - Eventueel (afhankelijk van inschatting en prijs) schilderwerk binnen (o.a. plafondbalken, muren, kozijnen) en wat klein loodgieterswerk aan de buitenkant. - Eventueel (afhankelijk van de mogelijkheden) overwegen wij de badkamer te laten renoveren. Alle werkzaamheden moeten tussen 10 oktober en 6 december afgerond zijn. We krijgen de sleutel op 10 oktober.

Houten balkonvloeren vervangen

Wij hebben aan ons appartementen gebouw diverse balkons met hardhout van slechte kwaliteit. Wat kost het vervangen van het hout voor Bankirai delen met sleuven en kunststof strips daartussen voor één balkon? Afmetingen kleinste balkon 420 x 190 cm, grotere zijn circa 5 meter. Aantal planken 27-33 stuks. Geschatte werkduur ca. 6 uur. Het zijn circa 20 balkons.

Kozijnen en badkamervloer vervangen, huiskamer schilderen

Ik wil graag een offerte van 1 aannemer die 2 nieuwe houten kozijnen (1 groot ongeveer 3 meter bij 2 meter en 1 klein kozijn kan vervangen), de badkamervloer vervangen, krachtroom kan arrangeren, inclusief kabel naar buiten in verband met sauna en woonkamer schilderen. Klus zal in 1ste week oktober moeten plaatsvinden.

Vide van hout laten maken

Ik wil een vide van hout laten maken op zolder. Ongeveer 2 x 3 meter groot.

Draagmuur door stalen draagbalk vervangen

Graag laat ik een draagmuur verwijderen en een stalenbalk monteren. De stalenbalk zal ongeveer 3.80 meter zijn. De afwerking zullen wij zelf voorzorgen.

Badkamer en keukenvloer renoveren

De badkamer is 2.50 x 1.85 meter. Hij bevat een douche, wastafel en toilet en heeft een verlaagd plafond. De badkamer is betegeld en heeft een plat dak (zit in een aanbouw) maar heeft nu geen daglicht. Wens: renovatie met betonstuc. Stijl strak en eenvoudig. Inloopdouche en nieuw toilet. Wastafel van betonstuc met waskom. Aanbrengen verlichting door spots. Eventueel verhogen plafond en aanbrengen dakraam. Optie: renovatie van de keukenvloer. De vloer is betegeld maar loopt bol en is 3.00 x 1.50 meter groot. De tegels breken hierdoor. De vloer dient geëgaliseerd te worden en daarna opnieuw betegeld. Foto's van beide klussen kan ik u mailen. Graag aparte offerte voor de keukenvloer. Beide inclusief en exclusief materialen.

Klussen in het appartement

Graag een gespecificeerde begroting voor de volgende werkzaamheden. Materialen heb ik in mijn bezit. Uitvoeradres bij voorkeur rond 13 / 14 augustus. Badkamer: – Douchewand (glas) plaatsen badkamer – Montage / plaatsen spiegelkast / wastafelmeubel Keuken: - Montage Ikea inbouwoven / inbouwelement - Montage Ikea inbouwinductiekookplaat - Plaatsing Ikea onderbouwkoelkast keukenblok - Montage Ikea afzuigkap keukenblok Diversen: - Plinten (laminaat) door gehele appartement. Totale appartement is 10 x 6 meter. - Diverse plafondampen monteren - Diverse schilderijen ophangen

Draagmuur door steunbalk vervangen

Ik heb een draag muur tussen de keuken en woonkamer van ongeveer 3m breed bij 2. 5m hoog. Wat zijn de kosten om deze ter verwijderen incl. Het plaatsen van een steun balk? Hoor graag van u.

Draagmuur tussen keuken en woonkamer verwijderen

Draagmuuur tussen keuken en woonkamer verwijderen. Afmeting is ongeveer 3 meter breed bij 2.5 meter hoog. Zal ook een balk geplaatst moeten worden.