Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor asbest golfplaten verwijderen:

Asbest golfplaten verwijderen

De asbest golfplaten op de schuur dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en goed bereikbaar. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van nieuwe platen.
Onze klant uit Warder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest golfplaten verwijderen uit heel Nederland:

Asbest golfplaten dak verwijderen

Ik wil van mijn garagedak van 45 m2 de schuine golfplaten verwijderen. Deze zijn asbesthoudend en moeten afgevoerd worden. Wat zijn extra kosten van inventarisatierapport en eventueel Afvoer? Graag eerst een globale prijsopgave.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Wij willen in de 1e helft van 2018, maar het liefst zo snel mogelijk het dak van onze schuur van 12 x 100 meter laten verwijderen, de stal voor ongeveer 1/3 slopen en op 2/3 weer een nieuw dak leggen (golfplaat met isolatie).

Golfplatendak asbest verwijderen

De asbest golfplaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het pand is goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aan gevraagd, dit laten wij graag door de vakman doen. De oppervlakte is 480 m2. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het plaatsen van geïsoleerde platen.

Verwijderen van asbest golfplaten van veldschuur

Verwijderen 225 meter golfplaten van een veldschuur. De schuur is leeg en rondom bereikbaar. Het is voor een particulier.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Asbest golfplatendak verwijderen

Het is een dak van golfplaten ongeveer ruim 100 meter

Asbest golfplaten van carport verwijderen

In mijn carport zitten golfplaten aan de zijkant verwerkt. Deze platen lijken geklemd te zitten en er zijn geen schroeven of spijkers zichtbaar. Ik wil deze laten verwijderen. Het gaat totaal om 8 m2. Er is geen inventarisatie rapport aanwezig, de toestemming vanuit de gemeente is er wel.

Verwijdering asbest golfplaten

Het verwijderen en afvoeren van 200 m² asbest golfplaten. Goed bereikbaar, deze liggen op een schuur. De platen zijn nog heel.

Asbest dakgolfplaten verwijderen

Verwijderen asbest golfplaten van garage. Geen nieuwe platen nodig. Totaal 37 m2.

Partners

Partners van Casius