Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Velsen Zuid te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Velsen Zuid heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Velsen Zuid u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Velsen Zuid of directe omgeving.

47 klanten uit Velsen Zuid bevelen een bij Casius in Velsen Zuid aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Velsen Zuid bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: huis bouwen, vrijstaande woning bouwen, bouwbegeleiding, vrij staand woning nieuwbouw, aannemer gezocht voor een nieuwbouwhuis in Boskoop, stolpboerderij fundering en verbouwen, souterrain verdiepen plus aanbouw laten bouwen, kelder realiseren bestaande bouw, dakopbouw plat dak, kelder bouwen, kelder onder tuin, prefab dakopbouw, opbouw en aanbouw, balkon bouwen, kelder uitdiepen en funderingsherstel, gedeeltelijk onderkelderen van woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Velsen Zuid staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Velsen Zuid:

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur (begane grond) van ongeveer 3 meter en vervangen van een kolom. Het betreft de muur van de kolom tot het raam en de kolom zelf. Kolom moet vervangen worden voor een smallere kolom.

Vervangen van marmeren gevelbekleding

Ik heb aan de gevel van mijn woning marmeren platen als bekleding. Er is een plaat losgeraakt, doordat het multiplex hieronder verrot is. Ik wil de overige platen ook laten verwijderen en het verrotte hout daaronder. Daarna moet er watervast multiplex worden geplaatst en dit moet betimmerd worden met red cedar rabatdelen, vergelijkbaar met de andere gevelbekleding aan mijn woning. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 130 x 230 cm. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Vervanging houten vloerbalken en stucwerk

Keukenvloerbalken zijn rot. Vloer moet vervangen worden en moet tevens geschikt te worden gemaakt als ondergrond voor terrazzo vloer. Keuken en bestaande vloer wordt door opdrachtgever verwijderd. Muren van de keuken moeten worden gestuct alsmede nieuw plafond van gipsplaten met stucwerk. Eventueel graag wat leidingen van electra infrezen. Afmeting keuken L 3,11 meter, B 2,50 meter en hoogte 2,50 meter. Ik wil graag dat het in oktober gebeurt.

Aanbouw/serre aan achterzijde woning, of ...

Aanbouw/serre aan achterzijde woning, of alleen aan woonkamer (3,6 meter breed) of aan woonkamer en keuken samen (6 meter breed), 2,5 meter de achtertuin in.

Aan de voorkant van het huis een erker, ...

Aan de voorkant van het huis een erker, compleet afgewerkt met verwarming, elektra en stucwerk etc. opp: 1.50 m x 3,50 m. Plus aansluitend een luifel boven de voordeur. De breedte van het huis is 6.25 m. Aan de achterkant van het huis willen we een bijkeuken laten aanbouwen van 2.50 m diep en 2.40 m. breed. De overige 3.85 m willen we 1.50 m naar buiten verplaatsen zodat de bijkeuken ten opzichte van de achtergevel maar 1.00 m uitsteekt. Ook hier afwerking met dekvloer, achter openslaande deuren of schuifpui, verwarming (convectorput evt.) en stucwerk en evt. 1 a 2 lichtkoepels.