Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Velsen Noord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Velsen Noord heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Velsen Noord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Velsen Noord of directe omgeving.

53 klanten uit Velsen Noord bevelen een bij Casius in Velsen Noord aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Velsen Noord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen van woning, een dakopbouw realiseren voor 8 woningen, huis bouwen, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, nieuw huis bouwen, tweezijdige nokverhoging + uitbouw realiseren, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, uitbouw achterzijde, vloerverwarming en badkamer renovatie, het uitbouw van een woning en het realiseren van een kelder, dubbelzijdige nokverhoging realiseren, een aan- en opbouw realiseren, kelder nieuwbouw Almere, dakop- en uitbouw inclusief balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Velsen Noord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Velsen Noord:

Een aanbouw realiseren aan de achterzijde van een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Ik zie graag een graag een gemetselde constructie met kunststof kozijnen terug in de uitbouw. De achtertuin is goed bereikbaar. Er moet ook een fundering komen.

Nokverhoging dakopbouw

Wij zouden graag een dak opbouw laten plaatsen in verband met meer ruimte. De woning is 6.5 meter breed bij 6.5 meter diep. -De achtergevel moet een stukje omhoog gemetseld worden met 2 kozijnen daarin. -schuin puntdak - voorzijde woning een dakkapel, zo groot mogelijk. -vaste simpele trap van de 1e verdieping naar nieuwe verdieping, achter de treden gewoon open. In de bijlage heb ik een aantal foto's toegevoegd van de situatie en hoe het ongeveer moet worden.

Fundering en vloer voor een bedrijfsloods leggen

Ik zoek een partij die een fundering kan realiseren voor een prefab loods van 320 m2. De fundering moet 50 cm diep zijn inclusief heipalen. Het werk moet plaatsvinden op een momenteel nog leeg perceel. Daarnaast ben ik ook opzoek naar een partij die de prefab loods kan plaatsen. Het gaat om twee gekoppelde hallen van 13 bij 10 meter en 13 bij 14 meter. Graag veel in onderling overleg.

Extra verdieping maken met een dakopbouw

Een dakopbouw op 1e verdieping om een extra verdieping te creeren. Plattegrond 1e verdieping bijgevoegd

Drie dakkapellen plaatsen

Gaat om het plaatsen van 3 dakkapellen, 2 van ongeveer 3.5 x 1.5 ( voor en achterzijde woning) en 1 van ongeveer 2.2 x 1.5 ( zijkant). Een oude kleine dakkapel moet verwijderd. De woning heeft 3 schuine daken en telt 3 woonlagen.

Uitbouw/serre van achteren

Ik zou graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning willen plaatsen. Het betreft een uitbouw van 3 meter diep en 6,40 meter breed, waarvoor geen vergunning nodig is. Vanuit de achtergevel wil ik een normaal plat dak (van bitumen) van 2 meter diep en vanaf daar weer 1 meter diep glas naar het einde van de serre. Verder een harmonica deur van ongeveer 4.50 meter in het midden van de achterpui en 2 vaste ramen uit de zijgevel naar de harmonica deur. Graag donker metallic grijs kunststof gebruiken qua materiaal. Voor de fundering hoeven geen heipalen geslagen te worden enkel een betonnen vloer te realiseren. Tevens moet de gehele achtergevel op de begane grond natuurlijk gesloopt worden. Klant heeft zelf al een schets.

Serre bouwen aan de achterzijde van de woning

Ik wil graag een uitbouw van mijn woning aan de achterzijde. De maat wil ik graag ongeveer 6.50 meter breed en 3 meter diep. Zoals in de bijlage is wat ik graag zou willen, maar dan met een soort schuifsysteem van deuren, zodat ik over bijna de hele breedte de serre kan open zetten. Ook wil ik dat op alles qua glaswerk en constructie EN de muren garantie zit in verband met eventuele scheuren of noem maar iets geks. Ik wil graag een serre met een raampartij aan de achterzijde (schuifdeuren/harmonicadeuren) en dan wil ik het graag ook van glas. Er zal ook een fundering gemaakt worden, er hoeven geen palen geslagen te worden. Een plaat van 25 cm is voldoende.

Betonnen vensters met betonrot herstellen

Een appartements gebouw uit 1960 waar de venstertabletten uit gegoten beton bestaat vertoont nu op vele plaatsen betonrot . Sommige delen zijn zelfs afgebrokkeld en moeten gereparred worden .

Dakbalken met houtrot laten herstellen

Ik wil me huis verbouwen, ik wil nieuwe kozijnen voor de deuren, ik wil het dak opknappen omdat er houtrot is ontstaan in de balken van het dak.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Graag zou ik de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. Er dit hierna een steunbalk geplaatst te worden en het puin afgevoerd. De muur is ongeveer 3 meter breed en 3 meter hoog. De afwerking zullen wij op een later tijdstip laten uitvoeren.

Rookkanaal verwijderen

Oude rookkanaal 1e verdieping verwijderen.

Houtworm in dakconstructie bestrijden

In de dakconstructie zitten in elke balk een paar gaatjes van houtworm. Het dak zelf is ongeveer 6 bij 4 meter.

Dragende binnenmuur verwijderen

Slopen dragende binnenmuur begane grond in kleine flat. Plaatsen stalen balk en brandwerend bekleden. Overspanning ca. 3m1.

Verdiepingsvloer geheel vernieuwen

We willen de vloer in de woonkamer, keuken en de gang verwijderen. Hierna dient er een nieuwe broodjes vloer laten leggen inclusief het storten van het beton en eventueel vloerverwarming laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Diverse renovatieklussen in de woning

Diverse werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: Er dient een dakraam geplaatst te worden en een dakraampje vervangen. Daarnaast willen wij op de zolder een voorzolder en slaapkamer realiseren inclusief de afwerking. In de badkamer van 1.70 bij 1.90 meter moet het tegelwerk vervangen worden en een inloopdouche gemaakt. Een gedeelte van de dakbedekking moet worden vervangen en 2 dakgoten gerepareerd. De schoorsteen opnieuw voegen en 2 extra groepen plus aardlekschakelaar plaatsen.

Beton storten voor een schuurvloer

Ik wil graag 3 kuub beton laten storten voor een vloer van een schuur. Ik zou graag een prijsindicatie willen. Het gaat alleen om het storten, de bekisting en andere werkzaamheden doe ik zelf.

Woning uitbouwen

Wij hebben een uitgebouwde keuken en willen graag de achtergevel gelijk trekken naar de buren. Dat gaat over lang 3.37 meter, breed 3.15 meter en de uitbouw met bestaande keuken geschikt maken voor dakterras. Gemetseld zoals de keuken. Verder graag met openslaande deuren. Er zijn nog geen tekeningen, er is wel vergunning nodig. Graag advies van de vakman.

Tuin kattenopvang overdekken om kat-proof te maken

Kattenopvang zoekt gespecialiseerd bedrijf dat de tuin kan overdekken met gegalvaniseerd of geplastificeerd gaas of hekwerk, zodat de (deels verwilderde) katten niet kunnen ontsnappen. Deze overdekking moet aan de zijkanten ook wat worden verhoogd, anders wordt de sta-hoogte in de tuin te laag. Tevens moeten er een paar dakgoten worden vervangen. De tuin meet ongeveer 8 bij 11 meter.

aanbouw van 4 meter lang en 5 meter ...

aanbouw van 4 meter lang en 5 meter breed graag willen we weten wat het gaat kosten

Het is een huis aan een poort, de zijnok ...

Het is een huis aan een poort, de zijnok is sinds wij er wonen niets aan gedaan. We willen dat die geschilderd en/of opgeknapt wordt en ook dat de zinkrand gecontroleerd wordt en/of vervangen wordt.

Het uitbreken van twee draagmuren en ...

Het uitbreken van twee draagmuren en aansluitend een staalconstructie plaatsen om het geheel weer dragend te maken. Berekeningen voor de staalconstractie zijn reeds aanwezig. Afwerken van het geheel doen wij zelf.

Het doorbreken van twee draagmuren ...

Het doorbreken van twee draagmuren waarvan de grootste doorbraak een totale lengte van 7 meter heeft. Ter versteviging van het woonhuis dienen staalconstructies geplaatst te worden. De berekeningen en tekeningen hiervoor zijn reeds aanwezig.

Het gaat om een draagmuur. Deze moet weg ...

Het gaat om een draagmuur. Deze moet weg om een openkeuken te verkrijgen. Het gaat om een draagmuur van 270 x 265 (lxb). Deze muur staat op de begane grond. Boven deze muur staat nog de 2e verdieping en de zolder. Graag een offerte.

uitbouw van 1ste verdieping, balcon ...

uitbouw van 1ste verdieping, balcon dicht maken. Jaren 30 hoekwonong met aan de achterzijde een balcon(1m bij 5.5 m) steunend op begaande grond. Balcon moet worden dicht gemaakt + ramen zetten + muur verplaatsen 1ste etage. Meer werk in overleg.