Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Uithoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Uithoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Uithoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Uithoorn of directe omgeving.

478 klanten uit Uithoorn bevelen een bij Casius in Uithoorn aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Uithoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Uithoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Uithoorn:

Houten veranda maken door zeer ervaren timmerman

Ik wil een houten veranda aan de achterkant van het huis laten bouwen ,maten 6 X 2,5 meter of 6 X 3 meter, schuin dak van polycarbonaat platen. Het materiaal heb ik nog niet gekocht, maar ik denk er aan om een bouwpakket te kopen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de veranda. Een een offerte voor alleen de manuren.

Uitbouw realiseren

Graag laten we een uitbouw plaatsen aan de achterzijde van ons huis van 6 x 4 meter. Ik twijfel tussen prefab en metselwerk. De afwerking moet volledig gedaan worden.

Schoorsteen verwijderen en dak dichten

Ik wil graag mijn schoorsteen op het dak laten verwijderen. Eventueel ook aan de binnenkant laten verwijderen. Ik wil ook graag een stuk draagmuur in de woonkamer verwijderen van ongeveer 3 bij 2,5 meter. Er zitten elektraleidingen in de muur. De vakman mag eventueel het puin afvoeren als de prijs goed is.

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

We willen graag een uitbouw van ongeveer 6 meter breed bij 2. 5 meter diep. Er zitten nog geen heipalen in de grond. We zouden deze graag willen met een overstek. Schuifpui (kunststof)en de rest zo veel mogelijk glas. Tevens misschien een lichtstraat erin. Er is dan wel een geveldoorbraak nodig.

Fundering en vloer voor uitbouw

Wij zijn bezig met een uitbouw aan de achterzijde. De palen zijn al geslagen. Er dient alleen een fundering en een vloer gestort te worden van beton. De oppervlakte is ongeveer 4 bij 6 meter.

Uitbouw achterkant woning

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw van 2.50 meter diep bij 6 meter breed. Wij willen deze casco opgeleverd krijgen. De uitbouw gaat dienen als een verlenging van de woonkamer.

Uitbouw achter de woning bouwen

Wij willen graag een uitbouw van 5 bij 3 meter aan de achterzijde van de woning laten plaatsen.

Balkonrenovatie

De vloer van ons balkon lekt en kan niet meer geschilderd worden. Misschien een nieuwe vloer? Er zal een damp open coating op moeten aan de onderkant en rand. Het geheel schilderen. Afmeting balkon: 105 x 310 cm. Balkon bestaat volgens mij uit beton.

Woonkamer ombouwen tot slaapkamer

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Almere Poort. De woonkamer bevindt zich momenteel op de 1e verdieping, deze zullen wij op de begane grond realiseren. Echter willen wij dan de woonkamer op de 1e verdieping omtoveren in een slaapkamer met aangrenzend een inloopkast (L-vormige ruimte). Daarnaast is de badkamer momenteel op de 2e verdieping en wij willen dit exact eronder op de 1e verdieping hebben. Huis is volledig nog casco.

Uitbouw en dakopbouw of nokverhoging plaatsen

Graag heb ik contact voor de volgende werkzaamheden: Uitbouw aan achtergevel • Draagconstructie voor gehele achtergevel, ongeveer 6 meter • Draagconstructie tussenmuur woonkamer-keuken, ongeveer 6 meter • Balkon 1e etage verwijderen en afvoeren • Muurtjes erfafscheiding links en rechts verwijderen en afvoeren • Huidige achtergevel en kozijnen verwijderen en afvoeren • Uitbouw afmeting 6 meter breed, 2 meter diep • Nieuwe kunststof kozijnen achtergevel met openslaande deuren in het midden met te openen bovenlicht, daarnaast twee grote ramen van plafond tot vloer. HR ++ gelaagd glas met ventilatieroosters • Dak uitbouw met stevige balken op 40 cm afstand, moet als balkon te gebruiken zijn • Vloer uitbouw op gelijk niveau met woonkamer • Plafondhoogte uitbouw gelijk aan woonkamer, mits mogelijk i.v.m. handhaven balkondeur 1e etage • Muren en plafond met gipsplaat afwerking Het gaat om een woning in Hilversum! Vergunning voor de dakopbouw moet nog geregeld worden. Het is mogelijk om aan de voorkant van het huis een kraan te plaatsen.

Casco uitbouw achter de woning bouwen

Aan de achterzijde van onze woning willen wij graag een uitbouw van 5 bij 2.50 meter laten plaatsen. De uitbouw mag casco worden geplaatst en de pui in onze achtergevel nu willen wij graan opnieuw gebruiken. De uitbouw mag casco worden opgeleverd.

Dubbele uitbouw bij hoekhuis

Het gaat om een uitbouw achterzijde begane grond van 2,0 m diep en totaal 10,8 meter breed over een hoekhuis en tussenwoning. Fundering van de uitbouw tussenwoning hangend tussen de fundering van beide buren. Ene zijde is al een uitbouw met fundering over de erfgrens (buitenmuur steekt al voorbij binnenmuur klant) en bij het hoekhuis zijn al 2 heipalen aanwezig.

Uitbouw rijtjeshuis van achteren

Wij willen graag een uitbouw met de volgende kenmerken: - Uitbouw van 2 tot 2,50 meter diep en 5,16 meter breed, volgens meetrapport, binnenmuren - Plat dak met lichtstraat - Kunststof kozijnen en 3-delige schuifpui - Lichtpunt boven en 2 stroompunten in de muren - Convectorput voor verwarming, omdat er weinig plaats is voor radiatoren - Muren van de uitbouw mogen hoog worden opgetrokken - Verder is aan één kant een bestaande muur van de buren waar tegenaan moet worden gebouwd, aan de andere kant is geen uitbouw. - Wij zouden graag willen dat jullie het stuukwerk/egaliseren verzorgen, de 'top vloer' en schilderwerk aan de binnenkant regelen wij zelf. - per 2 juli krijgen wij de sleutel, we zouden graag in deze maand de uitbouw laten plaatsen omdat we er dan nog niet wonen en de woonkamer nog leeg is.

Achterzijde uitbouwen

Wij willen aan de achterzijde van de uitbouw realiseren. Het gaat om een oppervlak van 5 bij 3 meter. Ik wil dit graag gemetseld hebben. Het moet een plat dak hebben. Ik wil elektra en water hebben aan de uitbouw met een lichtbaan zodat wij meer licht hebben in de uitbouw.

Erker aan de voorzijde laten bouwen

Graag een offerte voor een erker aan de voorzijde van de woning van 3 x 1 meter. Daarna wil ik alles goed afgewerkt hebben. Ik kan van het weekend nog een foto sturen naar u.

Tegelvloer laten slopen

70m2 tegels verwijderen

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.

Deurkozijn verplaatsen in een dragende binnenmuur

Ik wil mijn toegang vanuit de gang naar de woonkamer een stukje laten verplaatsen. Ik denk dat het een draagmuur is. De oude deur met kozijn moet eruit en de opening moet worden gedicht. Dan moet ernaast een nieuwe muuropening gemaakt worden waar het kozijn met de deur weer geplaatst moeten worden. Huis is van bouwjaar 1959. Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen. En een datum van eventuele uitvoering.

Draagmuur slopen

Het gaat om het slopen van een draagmuur van ongeveer 5 m2. Gelieve ook het puin te ruimen. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en de afwerking zullen wij zelf verzorgen. Het is voor ons belangrijk dat de opdracht kan worden uitgevoerd tussen 10 en 14 augustus.

Draagmuur doorbreken

Ik wil het doorbreken van een draagmuur tussen keuken en woonkamer realiseren. Het gaat om ongeveer een stuk van 3 bij 2 meter. Ik weet niet of er elektra of waterleidingen in de muur zitten. Er moet een H-balk komen te liggen op de plek van de draagmuur. Ook wil ik dat de vakman het puin verwijdert.

Zolder opknappen na plaatsing van dakkapellen

De zolder dient na de plaatsing van 2 dakkapellen (voorzijde 3 meter, achterzijde 5 meter, beide casco opgeleverd) opgeknapt te worden. De werkzaamheden betreffen onder andere het vergroten van een deur uitsparing (draagmuur) naar een normale deur, de deur zelf en hang- plus sluitwerk. De muren en plafonds stucen / gladmaken, extra elektriciteitspunten aanleggen en verlichting in plafonds aanbrengen. De verwarming inclusief leidingen moet verplaatst worden. De oude verwarming mag worden afgevoerd en er mag een nieuwe, langere en waarschijnlijk lagere verwarming komen die onder het raam van het dakkapel aan de achterzijde loopt. Om de CV ketel heen moet een nieuwe wand geplaatst worden van bijvoorbeeld hout (c.a. 2,5 meter hoog bij 1,5 meter - aansluitend aan het dakkapel). Het houten schot wat er nu staat moet dan verwijdert worden. De dakkapellen moeten geïsoleerd worden. Alles is vanaf 5 juli mogelijk (na plaatsing van de dakkapellen).

Dragende muur verwijderen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afbreken van een draagmuur tussen de keuken en de woonkamer van 3,18 x 2,60 meter. Er zal ook een balk geplaatst moeten worden, maar heb geen idee wat voor een dus wil daar graag advies over. Ik wil ook dat al het puin wordt opgeruimd.

Lekkage slaapkamer verhelpen

In mijn slaapkamer heb ik een lekkage aan/in het houten kozijn aan de binnenzijde van de kamer. Ik heb kunststof kozijnen maar van binnen is het afgewerkt met hout. Ik heb inmiddels wat rot hout weggehaald van het kozijn en merk dat er water van buitenaf tussen de muur en het houten kozijn is gekomen. Waarschijnlijk afkomstig van de dakgoot en/of het dak. Graag wil ik een offerte hoe dit is op te lossen met een prijsopgaaf daarbij. Bij voorbaat

Draagmuur verwijderen en overige werkzaamheden

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 en krijgen daarvan vermoedelijk op 1 augustus de sleutel. Wij willen daar een deel van 3 meter van een draagmuur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en een draagbalk laten plaatsen. In die muur zit ook een kast en die willen we verwijderen en de muur daar laten dichten. Optioneel is om de deur vanuit de gang naar de woonkamer een meter te verplaatsen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Draagmuur doorbreken inclusief afwerken

Het gaat om een draagmuur, van de keuken naar woonkamer, van ongeveer 2,90 meter breed. Graag complete offerte met puin afvoeren en afwerking.