Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor staalconstructie plaatsen:

Staalconstructie plaatsen

Ik heb op mijn zolder een muur van de voorzijde naar de achterzijde lopen. Deze muur willen wij verwijderen, omdat aan de achterzijde over de gehele breedte een dakkapel komt. Nu moet onze punt dak opgevangen worden. De hoogte in de punt is 370 cm. Het dak heeft een hoek van 38 graden naar voren en achteren en de lengte van de punt naar de voorzijde is 580 cm. Omdat wij een dakkapel aan achterkant willen hoeft daar neem ik aan geen constructie te komen en leunt alles op de voorkant.
Onze klant uit Uitgeest (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor staalconstructie plaatsen uit heel Nederland:

Stutten, draagmuur slopen en staalconstructie plaatsen

Ik wil een draagmuur stutten en slopen om vervolgens een staalconstructie te plaatsen. Tekeningen, berekeningen en vergunningen zijn al gemaakt en aangevraagd. Alleen uitvoering gevraagd. Start liefst eind januari. Graag ontvang ik het email-adres zodat ik het volledige pakket aan bestanden kan doormailen (tekeningen en berekeningen).

Draagmuur slopen en staalconstructie plaatsen

Verwijderen draagmuur aan beide zijde van rechter pilaar, plaatsen staalconstructie en afvoeren puin Alle vergunningen aanwezig inclusief tekeningen constructeur Bouwtoezicht gemeente ambtenaar

Verzakking onder aangebouwde serre verhelpen

Verzakking peilers onder de aangebouwde serre 1994, hieronder is een loze ruimte. Het betreft een dijkwoning uit 1953 waar in 1994 een serre is aangebouwd. Wat te doen? Welke constructie zou t herstel kunnen garanderen? Staalconstructie plaatsen? Beton? Foto's kan ik toezenden per mail. Sinds januari eigenaar vd betreffende dijkwoning. Graag indicatie vd evt kosten.

Stiepen voor draagconstructie storten

Ter behoeve van het renoveren van het dak van een bestaande schuur ( 17,5 meter x 7,5 meter) wil ik een betonbalk storten op nieuw te plaatsen stiepen (binnenkant buitenmuur). De te storten betonbalk 2 x 17,5(l) x 0,2(b) x 0,4(h) wordt gebruikt als fundering voor te plaatsen stalen profielen die de staalconstructie (staanders en liggers (voor de zolder) en de dakconstructie gaan dragen. Mijn inschatting is dat er circa 25 stiepen per zijde nodig zijn dus totaal 50 stiepen die ongeveer 1,5 meter diep worden. Beide funderingsdelen in kader van planning overleggen daar er materiaal verplaats moet worden.

Staalconstructie maken en achtergevel slopen

Het werk is als volgt: Slopen van achtergevel woning breed op begane grond : 7,30 meter breed en verdieping hoog. Staalconstructie ligger achtergevel plaatsen, overspanning 7,30 meter + 2 kolommen Staalconstructie uitbouw plaatsen 8,6 meter overspanning + 2 kolommen. Staalconstructie 2x, li+re zijde uitbouw, 3,60 meter + 1 meter overstek +4 kolommen Staalconstructie ligger overstek 8,6 meter

Constructieberekening laten maken

Het betreft een penthouse op de bovenste verdieping van het pand met een plat dak. Het pand is in 2001 gebouwd en opgeleverd en heeft een betonnen fundering met een staalconstructie. 2 vragen: I.v.m. geluidsisolatie en vloerverwarming willen we een zwevende zand-cement dekvloer aanbrengen met vloerverwarming. Verwachte dikte is circa 6 cm. Graag willen we laten doorrekenen in hoeverre de constructie dit extra gewicht zonder problemen kan dragen in de huidige situatie. Boven de woning is over de gehele woning een groot dakterras. In de toekomst willen we mogelijk een dakopbouw plaatsen In hoeverre is dit constructie technisch mogelijk en zijn hier ook wellicht gewichtsrestricties? Alle berekeningen en tekeningen vanuit het Gemeentearchief zijn beschikbaar. Per medio augustus krijgen we de sleutel.

Steunbalk plaatsen om een pilaar te verwijderen

Mijn owning is 4,5m breed en heeft een steunpilaar van 1 m ter vervanging van de draagmuur die hier was. Nu wil ik graag deze pilaar weghalen met een staalconstructie hiervoor in de plaats.

Stalen draagbalk plaatsen

Ik wil mijn woning laten uitbouwen. Om de metselwand op te vangen is een portaal constructie nodig. Deze bestaat uit een HEA220 en 2 x steunpunten koker 120 x 80 x 5 mm. Ik wil het werk gefaseerd laten doen. Eerst de draagbalk, dan de rest van de uitbouw en als laats de bestaande achtergevel slopen, want wij wonen daar al. Ik zie graag een offerte tegemoet voor de eerste fase, namelijk het plaatsen van de staalconstructie en aanhelen van het metselwerk erop. De betonmuur van de te slopen muur is niet dragend, dus alleen een constructie om de metselwand op te vangen. Start werkzaamheden z.s.m. Ik kan de stalen profielen ook zelf bestellen, maar als de aanschaf voordeliger kan via u, dan houd ik mij aanbevolen.

Steunconstructie laten plaatsen in de achtergevel

Wij hebben een hoekwoning met 2 woonlagen en een plat dak gekocht en zijn die aan aan het verbouwen. De achtergevel is al verwijderd en gestempeld. We willen er nu een staalconstructie laten plaatsen om de gevel op te vangen. We kunnen gegevens aan u toesturen. We ontvangen hiervoor graag een offerte van bedrijven die dit op korte termijn voor ons kunnen verzorgen.

Dak op de carport plaatsen

Wij willen een carport van 5,5 x 6,5 meter bouwen. Het hoogste punt mag 3 meter hoog zijn. De staalconstructie maak zelf. De carport staat er dus al als ik u nodig heb. Maar hoeveel graden moet de dakhelling zijn? En we twijfelen tussen sandwich dakplaten, mastiek en kunststof. Er zijn twee man om te helpen, als u komt.

Partners

Partners van Casius