Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Uitgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Uitgeest heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Uitgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Uitgeest of directe omgeving.

119 klanten uit Uitgeest bevelen een bij Casius in Uitgeest aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Uitgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: woning maken, zelfbouwkavel woning bebouwen, kelder & zijkant uitbouw bouwen, nieuwbouw casco woning realiseren, nieuwbouw vrijstaand huis, kelder onder huis bouwen, aanbouw en opbouw eerste verdieping, totale verbouwing, kelder onder voortuin/keuken, kelder onder woning en serre erbovenop, kelder uitgraven en plaatsen, kelder onder bestaande woning laten maken, uitbouw realiseren, uitbouw achterzijde woning, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Uitgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Uitgeest:

Houten woning

Wij willen een houten woning van 12,5 bij 7,5 m laten plaatsen in Akersloot. Gewicht woning ca. 36000 kg. Foto is een indicatie.

Staalconstructie plaatsen

Ik heb op mijn zolder een muur van de voorzijde naar de achterzijde lopen. Deze muur willen wij verwijderen, omdat aan de achterzijde over de gehele breedte een dakkapel komt. Nu moet onze punt dak opgevangen worden. De hoogte in de punt is 370 cm. Het dak heeft een hoek van 38 graden naar voren en achteren en de lengte van de punt naar de voorzijde is 580 cm. Omdat wij een dakkapel aan achterkant willen hoeft daar neem ik aan geen constructie te komen en leunt alles op de voorkant.

Muur slopen

De muur tussen de keuken en de woonkamer van ongeveer 3 meter lang en 2.50 meter hoog willen wij graag laten verwijderen. Het is voor ons niet duidelijk of deze muur een draag muur is of niet. Er zal dus eventueel een draagmuur geplaatst moeten worden. Separaat wil ik weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van het puin.

Draagmuur volgens constructieberekening verwijderen

De lengte van de muur is 5 meter lang. In deze muur zit een dubbel muur. Er zal ongeveer 3 meter lengte overblijven wat verwijderd moet worden. De hoogte is 2.40 meter. Er zal een stalen balk van 5 meter geplaatst moeten worden. Er is een constructieberekening aanwezig. Het afvoeren van het puin en de afwerking zal ik zelf doen.

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Fundering leggen voor aanbouw achter het huis

Wij willen een aanbouw realiseren van ongeveer 3.30 meter diep bij 4.90 meter breed, volledige breedte van de gevel. Het gaat alleen om de fundering inclusief een afwerkvloer. Er zullen ook heipalen geplaatst moeten worden.

L-uitbouw plaatsen aan achterzijde en zijkant

Wij zouden graag een uitbouw aan de achterzijde en deels aan de zijkant laten bouwen. De breedte van de woning wordt 8.50 meter en de lengte aan de zijkant 6.50 meter. Dit houdt in dat de uitbouw overal 2.50 meter naar buiten gaat. Er moet een technische bouwtekening komen. De woning heeft een schuin dak tot onder raam eerste verdieping met dakpannen met bakstenen muren. Heipalen waarschijnlijk vereist. Geen pilaren in huis, draagbalken dus. Zowel bij de achterzijde als de zijkant willen wij openslaande deuren inclusief 2 ramen elk, tot grond, en een extra raam aan de achterzijde bij keuken. De uitbouw dient casco opgeleverd, elektra, stucwerk, afwerking doen we zelf. Wij zijn reeds in het bezit van een sondering en grondboringsrapport en de originele bouwtekeningen huis. Het is nog onbekend of er een vergunning noodzakelijk is.

Niet dragende muur verwijderen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis. De klus betreft het slopen van een niet dragende muur in de huiskamer van 8 m2. Het gaat om een dichte wand.

Plat dak tot traditioneel puntdak ombouwen

Het betreft een woning met nagenoeg plat dak, tussenwoning. De vliering is op dit moment 60 cm hoog. Deze willen wij ombouwen naar een traditioneel puntdak, met aan de voor- en achterzijde een dakkapel. Er zal een vaste trap en een trapgat in de houten vloer geplaatst moeten worden. De woning is ongeveer 8 bij 6 meter groot. De vakman dient een offerte te maken inclusief de afwerking en het aanvragen van een vergunning.

Dakopbouw op een appartement

Appartement hoogte +/- 3 meter. Goot hoogte max 4 meter -nok hoogte max 7 meter -dak hoek gelijk aan naast gelegen woonhuis -Houten skelet met vermoedelijk een stenen buitenmuur -Volledige afbouw met sanitair en bad kamer. -Zolder vloer geïsoleerd + vliso trap. -Mogelijkheden voor het integreren van zonnen dakpannen i.p.v. zonnepanelen. -Informatie over isolatie materialen en Rc. Waardes. -Constructieve berekeningen en gewicht t.b.v. eventueel hei werk -Muur doorgang naar bestaand huis op 1e verdieping -En wat ik zoal niet nog meer vergeten ben. I.v.m. werk na 13:00 uur bereikbaar. Met vriendelijke groet,

Kelder met standaard hoogte bouwen

Wij willen graag een indicatie over wat een kelder van 6 x 3 meter zou kosten. (standaard hoogte) onder de uitbouw

Garage ombouwen tot schoonheidssalon.

Ik wil mijn garage ombouwen tot schoonheidssalon. Mijn garage is 5,5m-3m. De garage moet geisoleerd worden, er moet water en elektriciteit gelegd worden. Momenteel is de garage 1 grote betonblok. Er moeten 2 grote ramen in komen.

Serre achter woning bouwen

Ik wil graag een serre van 5 bij 5, aan de achterkant van het huis.

Twee uitbouwen realiseren

Wij willen graag 2 uitbouwen realiseren: De eerste uitbouw wordt een washok van 2 meter bij 3 meter. Hierin willen we water, afvoer en 2 elektra punten aangesloten hebben. Deze uitbouw moet 1 buitendeur hebben en 1 deur naar de keuken. De deur naar de keuken moet in een bestaande muur, 3 meter, geplaatst worden. Haaks op deze muur staat een muur van 2 meter. De andere uitbouw moet 6 meter bij 2 meter worden. We willen in deze uitbouw een 4-delige aluminium schuifpui hebben, 2 elektra punten op 20 centimeter van de vloer hebben en 2 lamppunten in het plafond hebben. Er moet een doorbraak over 6 meter gemaakt worden. De aanbouw moet glad opgeleverd worden. De wanden moet stuc-klaar opgeleverd worden.

Kelder maken onder de woning

Een nieuwe kelder maken (er is nog geen kelder). 7 bij 4 meter

Stalen buispalen heien

Aanbouw aan voorzijde, goed bereikbaar met kleine machine. 2 stalen buispalen 168 mm van 4,5 meter heien

Boeidelen vervangen

Boeidelen aan de zijgevel van huis dienen te worden vervangen. Het is een puntdak vanaf de tweede verdieping. De breedte van de gevel is 8 meter. Het is een vrij hoge gevel, de boeidelen lopen door tot een meter of 9 a 10, dus het gebruik van een steiger is noodzakelijk. De schilder noemde een steiger van 8 meter. Wat kost het met hout en hoeveel verschil in prijs is het al er Keralit aangebracht gaat worden?

Steunende muren doorbreken

Onze woning wordt intern verbouwd. Als onderdeel van deze interne verbouwing wordt er een nieuwe wanddoorbraak op de begane grond t.p.v. de keuken gemaakt. Ook wordt bij de bestaande wanddoorbraak op de 2e verdieping de gesloten gemetselde topgevel vervangen door een houten spant (zichtwerk) met opwaaiverankering. Op de begane grond gaat het om een HE200A balk tegen het plafond (5mm voorspan) ongeveer 3840mm lang, een verticale HE100A en een verticale UNP120. Helaas zijn wij nog niet in het bezit van de sleutel, deze krijgen wij op 27 februari ‘15. We willen graag in de 1e week van maart direct beginnen met de werkzaamheden. Op basis van een offerte kunnen wij gaan kijken met een aannemer en hoeven we de huidige bewoners niet teveel lastig te vallen. Zie ook de bijlage.

Fundering voor een chalet storten

Voor het plaatsen van een chalet zijn wij op zoek naar een vakman die de fundering kan storten. De bekisting hebben wij al gemaakt echter willen wij deze wel laten controleren. De maten van de fundering is 6.05 meter bij 9.13 meter en een stuk van 4.55 bij 4.04 meter. De totale oppervlakte is 74 m2 en de fundering dient 20 cm dik te worden.

Diverse verbouwingswerkzaamheden

Ongeveer 50 m2 plavuizen verwijderen, ondergrond beton, daarna egaliseren. Keukenmuur van +/_ 10 m2 verwijderen en daarna afwerken. Eventueel ook het plaatsen van een door mij gewenste kunststof achterpui met openslaande deuren. Huis 8 x 6 meter oppervlakte. Per 1 augustus is het huis overgedragen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Fundering nieuwbouwwoning

Fundering voor nieuwbouwwoning aanleggen. Het is een paalfundering. Palen moeten volgens de sondering 13 meter lang zijn. Garage staat los en is 6 meter breed en 8 meter lang. Huis is 12.90 meter lang en 9.30 meter breed. Gaarne een offerte.

Reparatiewerkzaamheden in de woning

In onze woning dienen enkele zaken gerepareerd te worden, waarvoor ik graag een klusjesman zou inschakelen en 1 of meerder offertes ontvangen. De te verrichten werkzaamheden zijn: 1) Reparatie afzuigkap (Bosch), waarschijnlijk motor defect; 2) Aanleggen licht op zolder verdieping (bedrading ligt er deels, maar is niet afgewerkt); 3) Enkele loszittende tegels in het toilet vastzetten (kunnen waarschijnlijk gewoon gelijmd worden). Deze werkzaamheden moeten op vrijdag 19 juli gedaan worden (evt. uitloop naar zaterdagochtend is mogelijk). Bij voorkeur reageren via email.

Dakopbouw realiseren

Het gaat om een dakopbouw van ongeveer 42 m2. Opbouw met plat dak op een plat dak. Licht schuine kanten. Houtskelet bouw en afwerking gevel ook met hout. Ik wil de dakopbouw graag waterdicht (casco) afgeleverd hebben, de trap en verdere afwerking doe ik zelf. Woning in de straat heeft al een dergelijke opbouw.

We willen een trap naar de zolder. De ...

We willen een trap naar de zolder. De zolder wordt een kamer om in te slapen. We hebben hiervoor advies nodig welk dakkapel het best zou kunnen. Of eventuele andere mogelijkheden. Ook het dak moet misschien nagekeken. Het is nu nog een huurhuis. We willen het gaan kopen, maar willen eerst zien wat het gaat kosten om het naar onze wens te maken. We willen met de zolder beginnen.

Kleine aanbouw, achter het huis om de ...

Kleine aanbouw, achter het huis om de keuken te verlengen, circa 2 bij 1.5 meter, schuin dak met dakpannen. En er moet een fundering gestort worden, 2 ramen (dubbelglas) en een deur van hardhout. Eerst een globale indicatie.