Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor fundering maken voor aanbouw:

Fundering maken voor aanbouw

Ik wil een fundering voor een aanbouw laten maken afmeting 6 x 4 meter. Graag een offerte.
Onze klant uit Tuitjenhorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering maken voor aanbouw uit heel Nederland:

Fundering maken voor een garage

Wij willen een prefab garage laten bouwen op een gefundeerde vloer. Graag een offerte van een fundering van 6 x 5 meter. De fundering moet een draagkracht hebben van min 5000 kg plus de vloer zelf.

Fundering voor tuinkamer op veengrond

We hebben een fundering nodig voor een tuinkamer los van het huis in de tuin 7,5 x 3 meter. We hebben te maken met veengrond omgeving Oostzaan. Wij zaten zelf te denken aan een betonnen plaat met een dikte van 25 cm een lengte van 8 meter een breedte van 3,5 meter. Wellicht adviseren jullie iets anders ? Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten daarvan?

Uitbouw achter en zijkant woning

Wij hebben een bestaand huis gekocht maar zit vol verbouwingsplannen. Ik vroeg me af of jullie een idee hebben om de woonkamer wat groter te maken. Aan de zijkant zit een houten buitenkanten die weg kan. De uitbouw moet 1,5 meter diep worden met een bocht. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en een fundering. Stucwerk is in overleg omdat ik mijn hele woning meteen wil laten stucen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ben benieuwd wat een aanbouw gaat kosten. Ik het het graag van u.

Een fundering voor een uitbouw maken

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken voor een uitbouw 3 bij 4,5 meter. Het gaat om grond uitgraven en deels afvoeren. Daarna moeten er 2 palen van ongeveer 18 meter geslagen worden voor de fundering. Dit alles inclusief fundering balkjes vanuit bestaande fundering woonhuis en vloer balken broodjes. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning waarvan de achtertuin goed bereikbaar is.

Een fundering maken voor een uitbouw

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een fundering met kruipruimte en geïsoleerde vloer kan maken. De fundering moet 400 bij 700 cm groot worden. Het betreft een hoekwoning waarvan de achtertuin goed bereikbaar is.

Sondering fundering in verband met verzakking woning

Wij hebben door de verzakking van de fundering schuren in de muren van ons huis gekregen, en we willen graag weten hoeveel het kost om een sondering te maken, zodat we dit aan kunnen geven bij het waterschap. Graag een offerte.

Een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken ten behoeve van een kunststof Keter Factor 88 tuinhuis en het plaatsen van deze tuinhuis. De tuinhuis is reeds in bezit, het materiaal voor de fundering nog niet aangezien ik niet weet wat daarvoor nodig is. De fundering moet ongeveer 257 bij 255 cm zijn. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die bereikbaar is via de steeg.

Afgraven, afvoeren en opvullen

Er dienen 2 ronde 'plaatsjes' te worden afgraven, grond afgevoerd en opgevuld voor het maken van een vuurplaats en een sierput. Daarnaast gaat het ook om het afgraven, afvoeren en opvullen van een fundering van een laag muurtje. Het betreft afgraven en afvoeren van kleigrond, weiland, en de oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Tuinmuur inclusief fundering laten maken

Ik ben op zoek naar een metselaar die een tuinmuur van 12 meter lang en 2 meter hoog kan maken. Hiervoor dient nog een fundering aangelegd te worden, er liggen nu namelijk nieuwe tegels - deze dienen na de werkzaamheden weer teruggelegd te worden.

Fundering maken voor een aanbouw

Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een fundering voor aanbouw ( 7x4 ) incl. 4x haakanker. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius