Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tuitjenhorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tuitjenhorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tuitjenhorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tuitjenhorn of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tuitjenhorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of veranda- en serrebouw in Tuitjenhorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tuitjenhorn:

Houten veranda met glazen dak bouwen

Wij willen graag een veranda willen hebben aan ons huis van ong. 9m bij 3m. Hier willen we graag een glazen dak op hebben Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebeuren. We willen de vlonder en constructie van hout.

Fundering maken voor aanbouw

Ik wil een fundering voor een aanbouw laten maken afmeting 6 x 4 meter. Graag een offerte.

Garage verbreden

Ik wil mijn garage verbreden. Onze woning en aangebouwde garage zijn gebouwd in 2008. Naast de garage zit een steeg van 1 meter. Deze zou ik bij de garage willen betrekken. Mijn huidige garage is 7 x 3,20 meter en is goed bereikbaar. Materialen in overleg met de vakman.

Chalet waterpas stellen

Ons chalet van 11.5 x 4 meter moet waterpas gesteld worden. Openslaande deuren beginnen al te klemmen en het kozijn hangt al bijna op het bordes. Er staat een hekwerk om het chalet heen, maar dit zou de werkzaamheden niet moeten belemmeren, er kan gewoon onder het chalet gekropen worden om deze bij te stellen. Ik hoor graag van u!

Verwijderen buitenmuur

Het verwijderen van een buitenmuur van ongeveer 3 1/5 m, het herstellen van het stucwerk en plafond. Het verplaatsen van verwarming en het verplaatsen van een wandcontactdoos met lichtschakelaar. Foto situatie eventueel beschikbaar.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

We hebben een huis gekocht en willen graag weten wat de kosten zijn om een broodjesvloer te laten leggen of de houten vloer te repareren afhankelijk van de kosten. Er is een bouwkundig onderzoek geweest en daaruit is gebleken, dat er rot in een aantal draagbalken zit. De planken op de draagbalken zijn wel droog en goed voor zover zichtbaar was. Onze vraag is wat het zou kosten om de bestaande vloer te repareren of er voor te kiezen een broodjesvloer te laten leggen. Graag een offerte om te kunnen kijken wat de kosten zijn het gaat om ruim gerekend 60m2, maar waarschijnlijk minder.

Serre met fundering laten plaatsen

Het betreft het bouwen van een serre met fundering: Diep = 2,5 meter Breed = 3 meter Hoog = 2,80 tot 2,20 Glas HR ++ Opslaande deuren Kunststof Fundering bouw van 1 stenen muur Afvoer grond en puin Hemelwater afvoer

Kunststof dakopbouw plaatsen

Wij willen een dakopbouw, kunststof houtlook met platdak. Het schuine dak dient recht opgetrokken te worden, 3 meter breed, vanaf de dakvoet 3 meter hoog. Deze opbouw dient casco opgeleverd te worden.

Veranda leveren en plaatsen

Veranda leveren en plaatsen. Breedte plusminus 5,07 meter, lengte plusminus 3 meter. Weet niet of veranda onder de goot moet of hoog aan de buitenzijde van de goot tegen zinkrand. Onderkant goot is plusminus 2,48 m, 116 cm erbij tot zinkrand. Rekening houden met deur aan de zijkant en de daarnaast staande hemelwaterafvoerpijp. Is er een mogelijkheid dat de zon 's winters zijn warmte toch over kan brengen in mijn woning (wordt de zon niet volledig weggenomen door de veranda)? De beoogde veranda is op de zuidkant gelegen. Materiaal maakt mij niet uit, wil in ieder geval zo min mogelijk onderhoud, hout/aluminium of kunststof. Ook rekening houden met doorvoer afzuigkap.

Sloop van oude school en nieuwbouw ...

Sloop van oude school en nieuwbouw appartementen complex.

Appartmenten complex met 9 ...

Appartmenten complex met 9 startersappartementen. Sloop van oude school. Totale vloeroppervlak ongeveer 700m2. Het is nog in beginfase, vergunning moet nog aangevraagd worden. We hebben schetsen laten maken. Het mooiste zou zijn als een bedrijf het bouwproject overneemt.

Garage moet een slaapkamer worden met ...

Garage moet een slaapkamer worden met kleine badkamer.

Een aanbouw waarbij een kozijn+deel ...

Een aanbouw waarbij een kozijn+deel draagmuur moet worden verwijderd en er een extra ca. 2 meter diepte (ca. 3 meter breed) aangebouwd moet worden waarin openslaande tuindeuren worden geplaats. Bij voorkeur (budgetafhankelijk) over hele breedte (ca. 8 meter) van het huis waarbij aanbouw, bijkeuken en garage tot deurhoogte wordt opgetrokken.

Boven de garage welke 8 bij 3 meter is ...

Boven de garage welke 8 bij 3 meter is willen wij een etage bouwen waar wij dan later de badkamer in willen maken. Er zou dan tevens vanuit de huidige badkamer een deur moeten komen naar het nieuw aan te bouwen gedeelte zodat je bij die kamer kan komen. Wij zouden graag eerst alleen informatief willen weten wat er allemaal zou moeten gebeuren en wat de kosten bedragen. Misschien dat de kosten wel veel hoger zijn dan wij in eerste instantie denken aan een etage die erboven op wordt gebouwd welke na ongeveer een meter schuin afloopt. Tevens weten wij niet of wij toestemming krijgen maar dat zal niet zo'n probleem zijn. Wij willen ergens volgend jaar gaan plannen voor deze verbouwing en niet zoals je kan kiezen over 6 maanden.