Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit s Graveland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in s Graveland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in s Graveland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in s Graveland of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit s Graveland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in s Graveland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in s Graveland:

Betonvloer in de keuken slopen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de sloop van een betonvloer in onze keuken. De vloer is 14 m2 en de vloer is op zandgrond gestort. Betreft een keukenvloer. Dikte en eigenschappen van het beton zijn onbekend.

Stormbaan bouwen

Iemand wil een stormbaan laten bouwen in Barendrecht. Dit zou ongeveer 2 a 3 weken duren. Materiaal wordt geregeld. Graag prijs laten weten.

Renovatie en onderhoud aan het huis

1. Dakkapel terug brengen naar bekende staat in stijl van het huis. De offerte moet ook bestaan uit het verdubbelen van de maat van het dakkapel. 2. Volledig schilderen van het huis, houtwerk en steen inclusief behandelen van houtrot 3. Slot van de voordeur van het huis heeft extra bescherming nodig rondom de cilinder, deurklink moet worden vast gezet. 4. Er moet een nieuwe pijp worden geplaatst in de schacht van de open haard aangezien deze lekt in de schoorsteen. De wand achter de open haard heeft ook scheuren, hier moet naar worden gekeken. 5. De wc beneden lekt. 6. Plaatsten van glazen platen rondom keuken ter bescherming. Ik zoek een bedrijf dat werkt in de buurt van Hilversum, en alles taken op zich kan nemen, niet voor elke klus onafhankelijk weer een ander bedrijf.

Casco aanbouw achter de woning plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het maken van een uitbouw van 5.78 x 2.50 meter. De uitbouw krijgt een plat dak, opslaande deuren met aan beide zijdes een raam en een bovenraampje, keukendeur met aan één zijde ook een zelfde raampje als de kamerdeuren. De keukendeur van hardhout met drie-puntsluiting. Offerte exclusief graafwerk, leidingwerk/installatiewerk en afbouw binnenzijde. Casco oplevering. Heien is niet nodig, de fundering moet wel nog gemaakt worden. U kunt onze woning op Funda zien.

Aanbouw van serre en uitbreiding keuken

Het uitbreiden van de keuken door een serre aan te bouwen. Een deel van de tuin wordt hiervoor gebruikt. Realiseren van een kookeiland, in de serre een eettafel gelegenheid. Ook afwerking van binnen.

Bestaande achterzijde huis ...

Bestaande achterzijde huis (keuken/schuur) met plat dak slopen; nieuwe keuken begane grond met schuifpuien, bestaande muren/indeling slopen, nieuwe indeling andere kamerindelingen, andere plek toilet etc. Boven aanbouw achterzijde met 1e verdieping, nieuwe indeling 1e verdieping aansluiten op nieuwe uitbouw slaapkamers boven met franse balkons. Boven nieuwe vloer, lichtkoepel en wijzigen plek toilet en douche. Ingrijpende verbouwing door uit en aanbouw op begane grond en eerste verdieping.

Wij wilden graag het huis laten stralen ...

Wij wilden graag het huis laten stralen / spuiten, en de voegen uithakken of slijpen. En het geheel opnieuw laten voegen

Rijksmonument dient geheel gerenoveerd ...

Rijksmonument dient geheel gerenoveerd te worden. Bouw en monumenten vergunningen enz. zijn aanwezig.

Plaatsen van een openslaande deuren in ...

Plaatsen van een openslaande deuren in de woonkamer, waar nu een raamkozijn zit. Deels doorbreken van de wand tussen de keuken en woonkamer (het betreft hier een draagmuur). Eventueel doortrekken van de riolering (stontpijp) naar boven voor de plaatsing van een extra toilet. Eventueel verbouwen van de badkamer.

begane grond: bestaande mantel openhaard ...

begane grond: bestaande mantel openhaard verwijderen en nieuwe mantel metselen en stucen; schrooten wandje verwijderen en 2 wanden stuccen; 1e verdieping: Badkamer slopen en nieuw bad, wastafel en wc plaatsen tegelen, eventueel vloer verwarming. Vervanging wenteltrap van 1e naar zolderverdieping; badkamer (douche, wc, wastafel) plaatsen, incl aanleggen leidingen; plaatsen inloopkast incl wandjes

aanbouwen van een halfronde of 5-hoekige ...

aanbouwen van een halfronde of 5-hoekige serre aan de voorgevelvan de woning. Deze wordt max. 2 meter diep en 4,5 meter breed. gebruik van hardhouten kozijnen geniet de voorkeur. ramen vanaf ongeveer 60 cm (van de grond). complete afwerking, schilderwerk buitenzijde etc.

Nieuw huis: Landelijk, boerderij stijl, ...

Nieuw huis: Landelijk, boerderij stijl, liefst rieten kap, luiken. Simpel eenvoudig en ruimte. Gezinswoning. Makkelijk in onderhoud. Weg aan de voorkant dus ook trap wc en keuken aan voorkant. Achter tuin en weilanden hierop gericht. Achter veranda. Een romantisch maar leefbaar huis met veel binnenruimte en gemak. Keuken moet open zijn.