Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Purmerend of directe omgeving.

1323 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Purmerend:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van 8,8 m bij 3 meter realiseren. Constructie gemetseld en aan de voorzijde kozijnen. Vergunning heb ik begrepen dat niet nodig is. Ik wil deels complete oplevering, buiten moeten alles afgewerkt zijn, binnen een zandcement vloer met vloerverwarming.

Uitbouw/Serre achterkant andere woning

Ik ga binnenkort verhuizen en daar zit aan de achterzijde van de woning een soort van halletje/doorloop van 200 x 118 cm en daar wil ik vanaf dmv een betaalbare goede kleine uitbouw/serre en vroeg mij af wat dat ongeveer gaat kosten. Bijgesloten de plattegrond. Op het stuk waar het raam zit wil ik 118 cm uitbouwen. De rechterkant wordt 2 m muur, omdat ook daar het huisje staat. Afwerking met deur en raam. De uitbouw hoeft niet luxe en spectaculair, wel graag van kunststof of steen. Prefab is ook prima. Er is geen vergunning nodig. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Graag een combinatie van casco en een complete oplevering, binnen wel afgetimmerd, schilderen hoeft niet, leidingen ook niet.

Uitbouw achterzijde en zijkant

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde en zijkant. Achterzijde 3 m x 8,5 m zijkant 2,5 m x 9 m. De buitenmuur en binnenmuur zullen opgevangen moeten worden, omdat dit draagmuren zijn. Zie foto voor tekening voor de wensen voor en na verbouwing. Compleet/casco, elektra/stucwerk etc zijn in overleg. Er moet wel een fundering in komen en ik wil dat de buitenmuren gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Kunt u mij aangeven wat de kosten zijn voor een stenen aanbouw van 1 meter aan de achterzijde van mijn woning? Deze is 5 meter breed. Hoeft van binnen niet te worden afgewerkt. Wel willen we graag kunststof openslaande deuren met aan weerszijden een raam. De totale breedte voor de kunststof kozijnen willen we graag op 3,5 meter. We hebben een heel helder beeld van wat we willen hebben, we bespreken dit graag. Naast de uitbouw willen we ook nog verbouwen in onze woning. Vergunning voor de aanbouw is niet nodig en we hebben nu alleen tegels liggen, dit verwijderen we zelf. We hebben niet heel veel haast.

Kelder onder bestaande woning

Graag willen wij een kelder onder onze bestaande woning realiseren en ontvangen graag een kostenindicatie en meer informatie over de mogelijkheden. Ons huis is een zgn 'drive-in' woning. De begane grond bestaat uit entree/hal en 'garage'. Onze woonkamer bevindt zich op een halve verdieping hoger (6 trappen) met een terras eraan vast. De woonkamer en het terras zijn op een hoogte van 240cm boven het maaiveld aan de achterkant. Weer 6 trappen hoger is de woonkeuken (gelegen direct boven de garage). Wij willen graag de kelder onder de volledige lengte van woonkamer plus terras (50 m2). Indien u met informatie wenst dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor uw reactie.

Uitbouw achterzijde huis bij de tuin

Wij willen een uitbouw van 2,5 of 3 meter bij 5 meter. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, maar ik denk het niet. Graag zou ik de prijs willen weten van de verschillende materialen zijn. Ik weet niet of er een fundering nodig is. Graag een prijs voor een casco- en complete uitbouw. Hoe lang duurt de bouw? Daarnaast laat ik graag ook een dakkapel maken aan de voorkant, zo groot als kan. Aan de achterkant heb ik al een dakkapel en ik wil de dakkapel aan de voorkant van hetzelfde materiaal hebben. Vergunningaanvraag besteed ik graag uit.

opbouw achterzijde

In de bijlage vind u een gedeelte van de bouwtekening van de buren. Wij willen ongeveer hetzelfde alleen contra. Er zijn meerdere tekeningen aanwezig. Het gaat om een metselskelet opbouw die wij compleet willen opgeleverd zien. Voor de afmetingen verwijs ik naar de tekening.

Opbouw garage realiseren

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor opbouw op garage L-vorming ongeveer 30 m2. Vergunning is nodig. Hier ben ik mee bezig, maar hij is er nog niet. De constructie maakt mij niet zoveel uit, als het maar goed en stevig is. Wel graag nog even bespreken en ik sta altijd open voor advies. Oplevering casco, binnenkant doe ik zelf, maar graag wel wind- en waterdicht. Ik weet niet of de fundering sterk genoeg is. Er is 1 jaar geleden iemand langs geweest en waarschijnlijk moeten er wat balken geplaatst worden, maar weet ik niet zeker en laat dit graag nakijken. Graag inclusief bouwtekeningen maken.

Tuin kelder bouwen

Wij willen kijken naar de mogelijkheden voor een tuinkelder. Formaat iets van 15-18 m2 huis is 7.5 mtr breed en tuin iets van 6.5 meter diep. De kelder moet compleet opgeleverd worden, met elektra, geen stucwerk. Ik weet niet of er een fundering in moet komen, en ik weet ook niet of er een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag van u wat de opties zijn.

Serre renoveren

Ik wil mijn serre goed laten renoveren. De serre is 3 bij 5 meter, heeft twee glazen schuifpuien, is gedeeltelijk van hout en heeft een dak van kunststof platen(polycarbonaat)en is pas 2 jaar oud. Verder is de serre vrij warm in de zomer, maar in de winter niet!!! Nat, koud, schimmels en veel groene aanslag. De serre wil ik daarom laten renoveren: een ander dak en dakgoot laten plaatsen en goed isoleren. Ik wil graag goed, dringend en eerlijk advies van de aannemer.

Uitbouw zijkant huis, we denken aan 3 bij 4 meter

We willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis. Vanuit de woonkamer moet er ook een deur worden gemaakt. Eigenlijk is het een soort extra kamer. 3 bij 4 meter. Wij weten vrij weinig van het realiseren van uitbouwen. Wel willen wij een complete afwerking, een prefab of houten skelet beide meenemen. Graag gaan wij in gesprek met een aannemer die ons kan voorzien van advies en begeleiden met de uitvoering.

Dakkapel dak met flauwe hoek

prijsopgave voor casco, kunststof dakkapel (compleet in antraciet en in houtlook) van 4 meter breed en met een hoek van 15 graden. inclusief 2 draaienkiepramen en rolluiken.

Deuropening in dragende muur, deur en binnenmuurtje plaatsen

Wij hebben de volgende wens: Een deuropening van de woonkamer naar garage en een doorgang in het halletje maken. De doorgangen moeten door dragende muren gezaagd worden deze zijn van prefab beton. Tevens een deur leveren (geïsoleerd) en monteren van ongeveer 90x210 (of andere gangbare maat, niet te groot) Vervolgens ook een muurtje van giboblokken maken zodat het bestaande halletje groter wordt. Zie het pdf bestand, hier heb ik het idee op ingetekend. Het gaat hier om een nieuwbouwhuis van KBK bouw, wordt gebouwd in Neck. De oplevering is oktober 2020. Graag een offerte inclusief vergunningen e.d. stempelplan en constructieberekeningen.

Muur bouwen

Ik wil graag een muurtje laten maken in mijn woonruimte. Op dit moment is geen slaapkamer aanwezig. Daarom wil ik in deze ruimte twee muren creëren waardoor een slaapkamer in de ruimte komt. Het gaat om een muur van ongeveer 270 cm breed en 320 cm hoog. En dan nog een muur waar de deur met kozijn mag komen. Ze zijn precies de zelfde afmetingen. Graag wil ik een offerte aanvragen om te kijken wat de kosten zijn voor de klus. Ik wil graag de muur van betonblokken, behangklaar afgewerkt en als dit te duur wordt wil ik het op Gipsplaat op metalen frame. Ik hoor het graag zsm van u!

Uitbouw van het huis

Wij willen onze huiskamer graag uitbreiden. Momenteel hebben wij een veranda aangebouwd, en gelijk aan deze grote willen wij de uitbouw. Dit is ongeveer 3 meter diep en 5 meter breed. Wij zouden graag advies willen over een uitbouw van hout of steen. Misschien hebben jullie al een hoop aan het hout skelet wat aanwezig is van de veranda. Maar dat weet ik natuurlijk niet zeker ;) Waarschijnlijk casco oplevering maar wel met schuifpui. Vergunning is niet nodig.

Deur verplaatsen in stenen muur (schuur in de tuin)

Ik wil graag de schuurdeur (schuur is van steen) verplaatsen naar de zijkant van de schuur. Vanuit het huis kijken wij nu tegen de deur aan, en daarbij zouden we die muur graag gebruiken voor een veranda met lounge. Maat door de deur zijn de opties beperkt. De deur aan de zijkant , zou perfect zijn. De deur met kozijn zou dus gesloopt moeten worden uit de muur, het gat dicht metselen en een nieuw gat maken voor het feit kozijn

Woonkamer uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van de woonkamer van ongeveer 3,5m bij 5m. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, ik denk van niet. Wat voor soort fundering nodig is weet ik ook niet. Ik wil graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Wat voor soort constructie ik wil, wil ik graag advies over. Graag wil ik overleggen wat er nodig en mogelijk is en ontvang ik een prijsopgave.

Opbouw op uitbouw en de gevel hiervan optrekken

Wij willen graag onze gevel optrekken van de aanbouw tot de 1e verdieping. (Op de 2e verdieping hebben we een dakkapel). Het zou 25 m3 groter worden door het optrekken van de gevel. We zouden de 2 zijkanten van steen willen hebben, de voorkant van hout. Graag zouden we van een casco- en een complete oplevering een offerte willen hebben. Er is een vergunning voor nodig en deze vraag ik zelf aan. Ik ben benieuwd hoeveel dit gaat kosten ongeveer. Ik hoor het graag!

Ophogen bestrating voortuin

De klus omvat het ophogen van de bestrating in mijn voortuin met zo'n 15 a 20 cm. Hiervoor wordt door de gemeente zand beschikbaar gesteld. Daarnaast heb ik ook nog een klusje in mijn garage waar ook tegels liggen. In de loop der jaren is daar door het parkeren van de auto een verzakt spoor ontstaan dat ik graag weer rechtgetrokken wil hebben.

Dak recht trekken en woonkamer verlengen

Wil graag mijn schuine dak recht trekken en de woonkamer 3 tot 4 meter groter maken. De afwerking doen we zelf. De buitenkant moet van steen zijn en er moet ook een fundering in komen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Ik ontvang graag een offerte.

Rookkanaal verwijderen en dak dichten

Ik wil graag het rookkanaal verwijderen. Deze is van staal. De muur ervoor heb ik al verwijderd.

Uitbouw achterzijde

Graag laat ik een uitbouw aan de achterzijde van 2,5 meter diep en 5,8 meter breed realiseren. De aan bouw dient casco opgeleverd te worden. De buren hebben al een aanbouw dus neem aan dat er maar 1 muur gemetseld dient te worden. De korte zijde moet gemetseld worden, de achterzijde wil ik volledig van kozijnen hebben. Er is wel een fundering nodig, maar ik weet niet wat voor. Er is geen vergunning nodig.

Uitbouw achterzijde woning

Betreft standaard uitbouw 5.30 m breed en 3 m diep. Er staan al zijmuren (buren en garage). Er is al gefundeerd op 2.50 m inclusief betonvloer. Openslaande deuren en zijlichten. Verder gewoon standaard. Er geen vergunning nodig. Graag zou ik een prijs willen hebben voor een casco en compleet. Graag constructie van metselwerk.

Erker bouwen aan voorkant woning

Wij willen een erker aan de voorkant van onze woning. Het moet 3 meter breed en 1,5 meter diep worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word (geen stucwerk) en dat het van kunststof gemaakt word. Ik heb geen vergunning nodig.

Kelder onder woonhuis

Ik zou graag meer informatie verkrijgen over de mogelijkheden van het bouwen van een kelder onder onze woning. Betreft een tussenwoning. Bestemming van de kelder onder ander speelkamer en eventueel logeer mogelijkheid. Het moet ongeveer 60 m2 worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Het moet wel compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, etc. Graag krijg ik enige indicatie van de kosten, zodat ik hier enig inzicht in krijg en weet of dit tot onze mogelijkheden gaat behoren of dat het de zolder verbouwen wordt. Alvast bedankt.