Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Purmerend of directe omgeving.

1206 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Purmerend:

Binnenmuren plaatsen, deurkozijnen plaatsen en kamers stucen

De klus bestaat uit 3 delen: 1) Een lange muur van cellenbetonblokken plaatsen. Daarnaast een klein stukje bestaande muur aanvullen met cellenbetonblokken. Zie tekening rode lijnen. Het gaat dus om de ruimte aan de bovenkant van de tekening. Dikte van de muur nog te bepalen. 2) Plaatsen van 2 deurkozijnen. Houten kozijnen in grondverf. Type kozijn (stomp of op opdek) alsmede exacte maat nog te bepalen. Zie tekening blauwe lijnen. 3) Stucen van beide kamers inclusief plafonds. Het gaat om het saus klaar stucen van beide kamers. Alle materialen aan te leveren door aannemer. Ik zou graag een prijs opgave willen hebben voor - de totale klus - een aparte prijsopgave voor klussen 1, 2 en 3.

Stenen schuur laten verwijderen

Wij willen onze stenen schuur laten verwijderen en al het afval laten afvoeren. Het gaat om een schuur van ongeveer 2,5 x 2 meter. Er zit een stenen of betonnen vloer in die ook verwijderd zal moeten worden. Het platte dak is bedekt met bitumen. Het is in de achtertuin en dit is bereikbaar via een steeg en zijkant woning (hoekwoning). Hoeveel zou dit ongeveer gaan kosten?

Draagmuur doorbreken en schoorsteenkanaal verwijderen

Het slopen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer van ongeveer 8m2. Welke constructie door voor nodig is en hoe we de afwerking erna het beste kunnen regelen graag in overleg met de vakman. Om ruimte te willen winnen willen we we ook het gemetselde schoorsteenkanaal laten verwijderen. Dat kanaal loopt van de begane grond , via de eerste verdieping en de zolder. De schoorsteen op het dak moet blijven maar moet wel "opgevangen" worden. Het huis is van bouwjaar 1958.

Zelfbouwproject op een kavel

Zo'n maand geleden heb ik een optie genomen op een kavel. Inmiddels heb ik een schets van een huis dat ik graag zou willen laten bouwen. Het gaat puur om de casco bouw: fundering, grondwerk, buitenmuren/metselwerk, betonwerk en de systeemvloeren. Het gaat om begane grond plus twee verdiepingen en over het gehele dak een dakterras. De buitenmuren moeten 6 meter bij 12 meter lang zijn. In verband met het dakterras moeten de gevels in de hoogte 1 meter hoger doorgemetseld worden en een extra trapopgang naar het dakterras moet aanwezig zijn. Kunt u mij informatie en een offerte met prijsspecificatie bieden? Tekeningen en vergunning verzorgen is een optie. (Misschien wil de buurman meedoen).

Nieuwbouwkelder met garage bouwen

Wij willen binnenkort beginnen met de bouw van onze nieuwe woning. Nu hebben we besloten om een kelder te laten bouwen met een maat van 21 bij 8 meter. Hierbij willen wij ook graag een inrit om het deels als garage te gebruiken. Graag verneem ik de mogelijkheden en optie of zelfs wat maximale maten zijn. Waar we rekening mee moeten houden. Graag ontvang ik ook een indicatie om een keuze te kunnen maken dit mee te nemen in de bouw plannen of niet. Het gehele terrein in zeer goed bereikbaar en de woning die gebouwd zal worden is op basis van staal constructie. De maten van de woning zullen 8 bij 12 meter zijn en de rest van de tuin zal als terras dienen.

Draagmuur verwijderen en een draagbalk plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een constructieberekening/ tekening /offerte kan maken voor het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een draagbalk op de plek waar nu een dragende muur tussen de keuken en woonkamer staat. Het betreft een uitbraak van ongeveer 2. 60 meter breedte bij 2.40 meter hoogte. Waarbij wij graag zo dicht mogelijk tegen de achtergevel (raamkant) willen beginnen. Zij de bijlage voor foto's.

Zelfbouw Kop West

Ik wil een huis neerzetten van 6 x 12 meter. Begane grond en drie bovenlagen. De voorgevel moet in de stijl van een herenhuis. Wat gaat met dit helemaal compleet kosten? Kunt u de kosten specificeren? Ik heb een foto met een voorbeeld van de voorgevel.

Balustrade verwijderen en muurtje plaatsen

De klant wil op de eerste verdieping en zolder de balustrade laten verwijderen en muurtje laten plaatsen. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan. Keuze in materiaal moet eerst worden overlegd met de klant.

Uitbouw aan zijkant huis bouwen

Ik wil graag een uitbouw van 3 bij 4.30 meter laten plaatsen. Er is al een zijmuur en achtermuur gemetseld. In de te plaatsen zijmuur komt een schuifpui. De fundering zal nog moeten worden gestort en verder mag de uitbouw casco opgeleverd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Betonrot herstellen onder het balkon

Het balkon bevindt zich aan de achterzijde van het huis op de eerste verdieping. Het balkon is circa 1 x 2 meter. Op de hoek is er een stuk beton afgebrokkeld en je ziet een stuk bewapening. Er is een foto.

Schuur annex motorstalling maken

Ik zit te denken aan schuur 4 bij 4 meter of 4,5 bij 4,5 meter voor de staling van mijn motor in de achter tuin maar heb geen idee wat zoiets kost

Achterzijde woning vergroten

Wij zijn bezig met een jaren '60 bungalow te moderniseren. Hierbij willen we aan de achterzijde een aanbouw creëren van 6 x 3 meter. De aanbouw moet geheid gefundeerd en verder helemaal casco gebouwd worden met een bitumen plat dak met een lichtstraat. Verder moet er een schuifpui in. Wij krijgen volgende week officiële tekeningen van de architect binnen. Verder is het een vrijstaande woning en willen we de werkzaamheden zo snel mogelijk laten beginnen. Het moet een prefab aanbouw worden want de buitenkant zal gestuct worden door iemand anders.

Raam in buitenmuur plaatsen

Er zit een klein raam in de buitenmuur boven de keuken. Ik wil een groter raam. Dit raam kan ongeveer 2 meter worden.

Kelder met garage bouwen

Wij zijn momenteel bezig om ons eigenheid te bouwen waarbij we over het gehele perceel graag een kelder zouden willen laten bouwen. Hierbij zou ook een ingang gecreëerd moeten worden. Het gaat om een ruimte van 8 bij 21.79 meter Wij zitten nog in de fase waarbij we een braak liggend grond hebben en de tekeningen nog gemaakt moeten worden

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak van ongeveer 4,5 bij 5 meter.

Spouwmuur naar de bijkeuken verder openbreken

Het gaat om een bestaande deuropening die wij graag ivm een nieuwe keuken verder opengebroken willen hebben tor aam de zijmuur. Zodat de keuken doorgetrokken kan worden zonder dat er een muurtje tussen zit. Gedeelte dat gesloopt moet worden is 1 bij 2,5 meter en eventueel zal er een balk ter ondersteuning geplaatst moeten worden.

Gat in een draagmuur zagen

Ik wil mijn keuken verplaatsen. Er moet een deur open gezagen worden in de draagmuur vanuit de woonkamer naar de schuur. Draagmuur is ongeveer 4 meter lang. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt om ernaar te kijken. Ik zou een prijs willen weten voor het afvoeren van het puin.

Dakopbouw op het platte dak realiseren

Wij willen een dakopbouw realiseren. Wij willen een opbouw van 5 meter breed en 3,5 / 4 meter diep.

Muur verwijderen en vloer betegelen

Ik wil graag een muur laten verwijderen en de vloer laten betegelen. Graag een offerte voor beide werkzaamheden samen en apart. De muur is ongeveer 5 m2. Betreft een gipsen muur. De vloer is ongeveer 30 m2. Betreft tegels van ongeveer 60 bij 60 cm. Er ligt nu laminaat. Eventueel zou ik ook vloerverwarming willen aanleggen.

Uitbouw met dakterras en schuifpui aanbouwen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zullen zijn voor een uitbouw. Het gaat hierbij om een uitbouw van de woonkamer. De ruimte zal ongeveer 2 (diep) bij 5,24 (breed) meter gaan worden en dient door de vakman afgewerkt te worden. Aan de achterkant willen wij of een schuifpui hebben. En tevens willen wij weten of er een dakterras op de uitbouw geplaatst kan worden en wat dan de extra kosten worden. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden. Ik heb geen idee wat voor uitbouw het moet worden. Er zou eventueel ook een lichtkoepel kunnen komen in plaats van het dakterras. Er moeten water en elektraleidingen naar de uitbouw komen voor een centrale verwarming.

Verbouwen van de slaapkamer

Verbouwen van slaapkamer. De slaapkamer is ongeveer 5 bij 5 meter maar er is een stuk uit dus deze is ongeveer 23 m2. Er moeten gipswanden geplaatst worden, de muren en plafond moeten gestuct worden, er moeten leidingen naar de radiatoren af en opgezet worden, er moet geschilderd worden, er moet een vloer gelegd worden en er moeten 2 velux kantelramen vervangen worden. De ramen zijn 134 bij 140 cm. Het laminaat koop ik zelf.

Betonnen vloer in tuin plaatsen

In onze tuin verzakt de grond zo snel dat wij een definitieve oplossing zoeken. Wij willen daarom een betonnen vloer laten storten/ plaatsen (bijvoorbeeld pre-fab beton platen), maar deze moet wel met heipalen worden ondersteunt. Anders blijven we aan de gang. Het vloer oppervlak is ongeveer 7 bij 3.5 meter. Er moet tevens wel een afwatering voor regen water worden aangelegd. Van belang is ook om te weten dat alles (bij voorbeeld de hei- installatie) over het huis zal moeten worden gehezen. Er is namelijk geen achteringang. Ik heb geen idee van hoe hoog de kosten ongeveer zullen zijn. Vandaar dat we een offerte willen ontvangen. Hopelijk begin volgend jaar uit te voeren.

Vliering laten bouwen

Ik wil een vliering op zolder laten plaatsen op 2,46 meter hoogte. De afmeting van de vliering moet 235 cm bij 510 cm (binnenmaats) worden. Alleen de constructie en vlizotrap is nodig. De aftimmering (gips of hout) verzorg ik zelf. Optioneel is nog het additioneel plaatsen van 2 Velux UK04 dakramen, maar daarvoor heb ik inmiddels een interessante offerte ontvangen van een dakraamspecialist.

Stenen schuur verwijderen

Wij willen onze stenen schuur laten verwijderen en al het afval laten afvoeren. Het gaat om een schuur van ongeveer 3 x 2 meter. Ook de betonnen vloer deels of geheel verwijderen. Het platte dak is bedekt met bitumen. Let op, de schuur bestaat uit twee delen 1 deel is van de buren (moet blijven staan) het gaat om het deel wat bij onze woning staat. Daar naast zal ook de bestaande dak goot verlengt moeten worden. Het is in de achtertuin en dit is bereikbaar via een steeg.