Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oudkarspel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oudkarspel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oudkarspel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oudkarspel of directe omgeving.

59 klanten uit Oudkarspel bevelen een bij Casius in Oudkarspel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oudkarspel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Oudkarspel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oudkarspel:

Nieuwe woning bouwen

Ik wil een twee-onder-één-kap woning laten bouwen. Oppervlakte ongeveer 74 m2 exclusief garage, die wil ik er ook graag bij. Verder wil ik twee verdiepingen met een vaste trap. Kunt u een zo gedetailleerd mogelijk offerte sturen?

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep, maar we staan open voor advies hierin. Ik weet nog niet of we houtskelet, prefab of gemetseld werk willen en willen hier graag geadviseerd in worden. Ook weet ik niet of ik water/elektra wil.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur slopen van de woonkamer naar de keuken en er moet een constructieberekening voor de omgevingsvergunning gemaakt worden. Plaatsen van de nieuwe constructie. Oppervlakte muur is circa 8 vierkante meter. Wij willen graag dat de vakman meehelpt met het afvoeren van het puin, wij zullen ook helpen. Er moet een vergunning aangevraagd worden voor het slopen.

Asbest van een schuurdak verwijderen

Dak van schuur/garage van nog 3,5 x 7m.

Aanbouw aan de achterzijde

We willen een uitbouw aan de achterzijde van de woning, vrijstaande woning, van 3 x 6 meter en een dakhoogte, bovenkant van 2.80 meter. Plat dak, geïsoleerd en aan 2 kanten isolatie glas, elk 3 rijen van 3 raampjes boven elkaar, en het lifste zoveel mogelijk mogelijkheid om de 6 meter open te gooien (ook steeds 3 ramen boven elkaar in 6 kozijnen/schuifdeuren/vouwdeuren)

Onderhoud aan een bedrijfspand

Algemene allround klusman gevraagd! Eén keer per kwartaal willen wij allerhande onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren aan ons bedrijfspand. Bijvoorbeeld controleren van hang- en sluitwerk, vervangen van verlichting, repareren van bureaulades, nalopen van plafondtegels van systeemplafond en vervangen, nalopen kitwerk et cetera.

Kelder onder de gehele woning plaatsen

Ik wil een kelder onder mijn woning laten bouwen. De woning is inclusief de garage 7 x 14 meter groot en dit word ook de grootte van de kelder, de kelder word 3 meter diep. Het gaat om een vrijstaande woning die op boorpalen staat. De kelder wil ik kaal maar waterdicht laten opleveren. Ik heb nog geen vergunningsaanvraag bij de gemeente gedaan maar de bouwtekeningen van de woning zijn wel al opgevraagd.

Uitbreiden van de keuken

Ik wil graag mijn keuken laten uitbreiden. Deze dient met ongeveer 7 m2 vergroot te worden. Hiervoor dienen er een aantal constructieve wijzigingen aangebracht te worden. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Uitbouw realiseren aan de woning

Wij willen een uitbouw realiseren van 3 x 3 meter aan de achterzijde van de woning. Fundering moet nog gemaakt worden, heipalen moeten geboord worden. Er is geen vergunning nodig. Afwerking aan de binnenzijde doe ik zelf. De openslaande tuindeuren verplaatsen van de achtergevel naar de nieuwe uitbouw. Het wordt een gemetselde uitbouw met plat dak. De achtertuin is nu goed bereikbaar via de achterzijde.

Keuken verbouwing

Wij willen graag de keuken verbouwen. Het is een bestaande uitbouw die straks zo'n 13 m2 wordt. - 1 muur moet een 1 meter verplaatst worden, een stukje de garage in er staat nu een keuken al tegen deze muur, deze halen wij eruit. leidingen, electra etc. moeten dus ook meeverplaatst worden. - groot raam van 2,5 x 2 meter moet in de zijmuur ingezet worden, daar zit nu een klein raampje, en een ondersteunende balk. en een vensterbankje, met kachel eronder - vloerisolatie aanbrengen en oude tegels eruit. - afwerken, plafond isoleren, afwerken, stuken en 2 kleine stukjes muur om het raam graag langs komen om een offerte op te maken. Of contact zoeken met een indicatieprijs mag ook.

Draagmuur slopen

Een twee meter weghalen van een draagmuur en vervangen door een stalen draagconstructie. Statische berekening aanwezig.

Badkamer, toilet, muren opknappen en keuken plaatsen

Het is de bedoeling een huis te kopen waar nogal wat aan moet gebeuren. Toilet opnieuw betegelen en nieuwe wastafel en wc, nieuwe keuken - keukenkasten plaatsen, leidingwerk en electra. Voor de keuken extra groepen plaatsen. Badkamer opnieuw betegelen, het ligbad moet eruit op die plaats willen we de wasmachine plaatsen en tevens willen wij een wc plaatsen op de badkamer. De muren moeten opgeknapt worden er zit nu van dat grove spuitwerk op waar je je handen aan open haalt. Ongeveer 80 m2 spuiten over grove muren en daarnaast nog ongeveer 50 m2 over glade muren spuiten. Tevens moeten er plinten door het hele huis heen geplaatst worden. Materialen in overleg. Postcode 1728HW

Onderkelderen bestaand woonhuis

Onderkelderen van een bestaande woning ongeveer 50M2. Er is nu nog geen kelder. Op stahoogte, 2.30m hoog.

Aanbouwen aan een bestaande garage:er ...

Aanbouwen aan een bestaande garage:er staat nu een houten tuinhuisje op tegels.Bedoeld als "schuur".Opslag van fietsen e.d. Enkelsteensmuur met isofer-isolatie aan de binnenkant. Plat dak. Eenvoudig electra (lamp en wcd). Er zal geheid moeten worden. +/_ 3,5 x 3,20m. Er moet een deur in. Wij zijn zelf nog in het bezit van enkele vierkante meters stenen. Er zal een regenpijp en goot moeten komen. Vraag: moet er een officiele tekening van komen of kan bedrijg nav wensen zelf tekening maken? Vergunning nodig in gemeente Langedijk?

Verplaatsen van de keuken. Verlengen van ...

Verplaatsen van de keuken. Verlengen van het dak met 3 meter. Doortrekken van de dakkapel met 3 meter. Plaatsen van een rookkanaal tbv houtkachel. verplaatsen van het toilet. verplaatsen van voordeur naar voorzijde huisin bestaand raamkozijn. plaatsen van dubbel tuindeur. verplaatsen van binnenmuur. Plaatsen van staalkolom en balk voor opvang verlenging dak.

Het huis is een twee onder één kap met ...

Het huis is een twee onder één kap met aangebouwde garage. De gehele achtergevel (incl. de garage) wordt uitgebreid met 2,5 meter. De aangebouwde garage wordt voor een deel bij de kamer betrokken en tussen de kamer en zijkamer (oude garage) komen schuifdeuren. De achtergevel bevat naast ramen een dubbele openslaande deur. De garage wordt met ca. 40 cm verhoogd. Er dienen 6 palen van ca. 9 meter te worden geslagen. Al het werk dient door het bouwbedrijf te worden gedaan. Gedetaileerde bouwtekeningen aanwezig. Verder is een gashaard met gesloten systeem in de woonkamer op de grens van de uitbouw te realiseren. De muren worden gestuct. De vloer (ca. 80 m2) wordt lamelparket van 21 cm breed (gezien voor €69 m2).

Betreft 2-1 kapwoning (dwarskap)met ...

Betreft 2-1 kapwoning (dwarskap)met volledig geisoleerde inpandig bereikbare garage. Binnenmuren garage verlijmde kalkzandsteen-elementen 100 mm. Deel woonkamer ligt achter garage. Woonkamer is reeds voorzien van kanaalplaatvloer en platdak (4 m) Te realiseren een bakstenen opbouw op de garage van circa 9 x 3.40 meter met kleine kap. Doorbreken van 2 slaapkamer naar nieuw gedeelte. In nieuwe gedeelte 1 doucheruimte en 2 aparte ruimten. Met buren in gesprek over uitvoeren zelfde concept.

De zolder is nu nog verdeeld in een ...

De zolder is nu nog verdeeld in een badkamer, overloop en twee slaapkamers met daarboven een vliering. Dit wil ik helemaal anders indelen. Het plafond moet een stuk omhoog en ik zit te denken om de badkamer op een andere plek te plaatsen met daarbij een dakkapel.