Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ouderkerk aan de Amstel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ouderkerk aan de Amstel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ouderkerk aan de Amstel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ouderkerk aan de Amstel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Ouderkerk aan de Amstel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ouderkerk aan de Amstel:

Dubbelzijdige dakopbouw plaatsen

Ik wil graag een dubbelzijdige dakopbouw, (2-onder-1 kap, ook voor de buren, 1 dakopbouw), zie afmetingen toegevoegd (1 huis). Vergunningen zijn al aangevraagd. Ik kan nog wat foto's toesturen over kozijnen e.d..

Full house renovation

We just bought a house and it needs a lot of renovations 1- full renovation of the two bathroom ( 2- plastering and painting bedrooms and living room 3- remove old kitchen and prepare it for a new kitchen 4- adding some electricity sockets 5- equality for old floor tiles to add on top either laminate or new tiles( based on cost) 6- removing one wall to connect the garage to living room (based on cost) 7- add isolation and plaster the 3 floor (attic) Ik wil graag dat iemand langskomt en alles opmeet. Dat maakt het wat handiger. Ik heb wel een plattegrond.

Betonrot op balkon controleren en eventueel repareren

Wij hebben een beton aan de voorzijde op de eerste verdieping. Onderaan het balkon (aan de onderkant) zitten twee scheuren. Ik wil deze graag laten controleren en eventueel repareren (afhankelijk van de kosten).

Achterzijde/zijkant woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan achterkant/zijkant van de woning van ongeveer 35/40 m2. Ik wil dat alles afgewerkt geleverd wordt. Ik wil het liefst gemetseld.

Uitbouw realiseren in Ouderkerk

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze huis/tuin in Ouderkerk aan de Amstel. Eventueel kan het vergunningsvrij als het om een afmeting van 3 bij 6 meter gaat. Ik weet niet precies wat voor type uitbouw ik zou willen. Het wordt een extensie van de woonkamer en er moet een fundering gemaakt worden. Het dak mag een simpel dakterras worden. Er moet wel een schuifpui komen. Ik wil graag vloerverwarming dus er moeten water en elektra leidingen komen.

Uitbouw achter de woning aanbouwen

Wij willen graag een uitbouw, plaatsing nieuwe keuken, vervanging vloer in de woonkamer en advies bij het verwijderen van een draagmuur die de keuken en woonkamer nu scheidt. Voor de keuken zal het leidingwerk verlegd worden. Optioneel de keuken ook plaatsen. De nieuwe keuken heb ik nog niet gekocht. We willen een gemetselde uitbouw van 2,5 meter diep en over de hele breedte van een kleine 6 meter. De fundering moet ook geheid worden. Met een plat dak waar eventueel een lichtstraat in komt.

Kelder in tuin zetten

Kunt u mij een prijsindicatie geven voor het bouwen van een kelder in de tuin van ongeveer 4 x 8 meter. Hierboven zal een, houtskelet tuinhuis worden gebouwd. De locatie is 1 meter naast de rivier de Amstel. Is het mogelijk een kelder te bouwen zonder damwanden en bronbemaling en toch een waterdichte kelder te krijgen zo dicht bij het water en met een zeer hoge grondwaterstand?

Tuin laten onderheien

Mijn tuin is al meerder malen verzakt. Ik wil daarom graag een permanente oplossing voor deze verzakking vinden. De tuin moet rolstoelvriendelijk worden, dus zelf dacht ik aan een constructie van heipalen en beton. Ook moet er een terrasoverkapping komen. Of dit over de gehele tuin moet komen of een gedeelte, daar ben ik nog niet over uit. Hoeveel palen zijn er nodig en wordt er daarna ook beton gestort? Aan de woning is al een uitbouw geplaatst van 2.5 bij 5.5 meter. Daar zitten meende ik twee heipalen onder met (als ik het goed zeg) een chemische verankering met het huis. Zou er iemand langs kunnen komen om te situatie te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen?

Betonrot aanpakken

Er zitten meerdere slechte plekken in de balk van beton boven het raam. Deze balk is ongeveer 5 a 6 meter lang en 30 cm breed. Graag laat ik dit repareren voordat het nieuwe kozijn word geplaatst.

Draagmuurtje verwijderen in de keuken

We willen graag de draagmuur tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen. De lengte van de keukenmuur is 308 cm, mogelijk moet H profiel dan iets langer zijn. In de muur bevinden zich 2 deuren. Eventueel kunnen we muur na plaatsing van de H balk zelf slopen. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het verwijderen van de muur en het plaatsen van de balk en een offerte voor alleen het plaatsen van de balk.

Zolder laten aftimmeren

Ik overweeg mijn zolder te laten aftimmeren en las jullie tekst over isoleren. Ik weet eigenlijk niet of mijn dak al is geïsoleerd, maar als dat niet zo is, is dit het juiste moment neem ik aan. Hoe kom ik daar achter?

Dug-out met kleine opslag bouwen

Wij willen graag onze huidige houten Dug Out laten vernieuwen. Het is de bedoeling dat aan de Dug Out ook een kleine opslag wordt gebouwd. Deze opslag moet de zelfde lengte hebben als de Dug Out en ongeveer 1 meter breed/diep! De huidige Dug Out is 5 meter lang en moet dus 6 meter worden.

Grond ophogen en fundering maken

Wij willen een schuur van hout met pannendak bouwen van 16 x 6 meter. Er staan nu verschillende bouwwerken op die plaats, die worden gesloopt. De grond moet zo'n 30 cm opgehoogd worden. De muren van de schuur moeten op de fundering komen. De vergunning moet nog aangevraagd worden.

Aanbouw over de volle breedte plaatsen

Betreft het bouwen van een aanbouw van 5 bij 3 meter. Dit is over de volle breedte van het huis. Het is een rijtjeswoning uit 1997 en de gehele achtergevel moet er uit, zodat de woonkamer en de aanbouw een grote open ruimte wordt. De achtergevel van de aanbouw moet in zijn geheel bestaan uit een schuifpui. Er moet sowieso geheid worden en er is mij verteld dat dit circa 17 a 19 meter diep moet. Op de aanbouw moet een plat dak komen. De vloer moet op hetzelfde niveau zitten als de vloer van de woning. De afwerking binnen verzorgen we zelf. Dit willen we eventueel samen met de buren doen. Graag ontvang ik een offerte voor zowel één uitbouw als twee.

HEA240 balk plaatsen in de achtergevel

Ik ben aan het verbouwen en de achtergevel gaat eruit, volgens de constructie berekening moet er een HEA 240 in lengte ongeveer 6200 mm. Het slopen en stempelen kan ik zelf doen. Kom het even opnemen.

Woning strippen en alles afvoeren

Ik wil mijn huis laten strippen, 2 schoorstenen afbreken en kleine houten aanbouw. Het huisje is ongeveer 90 m² (begane grond en 1e etage en kleine zolder). Alles opruimen en afvoeren, het huis staat in Ouderkerk aan de Amstel, parkeren is gratis en voor de deur of in de tuin. Opnemen in eerste week april en snel uitvoeren.

Verzakte muurkas herstellen

Ik heb een muurkas van 5 bij 3 meter, opgetrokken in aluminium met glas. De kas is enigszins aan het verzakken. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en maatregelen voor te stellen. Ik ontvang graag een indicatie van de kosten.

Drie slaapkamers stucen en nieuwe verwarmingen plaatsen

Wij willen graag drie slaapkamers laten stucken. De oppervlakte van de kamers zijn ongeveer 12 m2 waarbij het veelal gaat om twee of drie hele muren en een deel van een muur onder het raam. Plafonds weten we nog niet zeker. Verder hebben we wat scheuren in het plafond waar we iemand even naar willen laten kijken. Ook hebben wij een aantal verwarmingen waarvan wij denken dat die aan vervanging toe zijn.

Serre laten afbreken en afvoeren

Ik wil mijn serre laten afbreken en afvoeren.Deze zit alleen met schroeven aan het huis en is 5 bij 3 meter. Wat gaat mij dit kosten?

Kelder maken onder de woning

Graag ontvang ik een grove indicatie voor het realiseren van een kelder, woonverdieping, van 10 bij 6 meter. Er dient een daglichtvoorziening aangebracht te worden, wanden gestuukt en vloer gelegd. Onder de huidige trap kan er een trap naar beneden gemaakt worden Er is een kruipruimte aanwezig bij de tussenwoning en de woning zelf is flink verzakt.

Huis verbouwen

Voor Verbouwing in huis.

Betonnenvloer storten in een voormalige stal

Wij willen graag een betonnen vloer / dekvloer op de vloerverwarming in een voormalige stal, het gaat om 130 m2 die in een keer door te smeren is. Daarnaast willen wij 20 m2 buiten aanbrengen als terrasvloer. Er is voldoende ruimte buiten voor een pompwagen.

Gipsplaten plafond en gipswanden maken en stucen

Graag offerte voor het plaatsen en stuken van van 32 m2 stucplafondplaten. De oude zijn reeds verwijderd. Het betreft: - 1 muur van 2 meter; - 1 muur van 1 meter met deur; - 1 muur van 3 meter; - 1 muur van 2 meter met deur; - Plaatsen van 2 houten deurkozijnen. Graag all in prijs inclusief materialen, gespecificeerd per werkzaamheid en materiaalkosten.

Aanbouw op begane grond en 1e verdieping bouwen

Voor deze woning is een aanbouw nodig aan de rechterzijde voor 2 verdiepingen. De aanbouw op de begane grond dient dan als garage / schuur / berging. Op de eerste verdieping moet een slaapkamer en een badkamer komen. De huidige aangebouwde schuur/berging moet, denk ik, eerst verwijderd worden. De bouwvergunning is er al en ook de bouwtekening van de vorige bewoner, deze zijn bijgevoegd. De benodigde uitbouw zal zo'n 7 x 4 meter moeten worden op beide verdiepingen. Een iets grotere afmeting dan de huidige aanbouw. Gemetselde gevels en plat dak. Binnenzijde ook afwerken. Belangrijk is dat de aanbouw niet de hele breedte van de woning hoeft te beslaan.

Aanbouw aan de woonkamer bouwen

Wij willen een aanbouw aan onze woonkamer. Deze zal 5.5 meter breed moeten zijn en 2.5 meter diep. Er zullen openstaande deuren geplaatst moeten worden en elektra worden doorgetrokken. De aanbouw dient afgewerkt te zijn en wij willen graag de mogelijkheden weten voor dakramen. Wij hebben nog geen informatie betreffende de vergunning.