Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oostzaan te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oostzaan heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oostzaan u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oostzaan of directe omgeving.

89 klanten uit Oostzaan bevelen een bij Casius in Oostzaan aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oostzaan bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, onderkelderen bestaand huis, dakopbouw realiseren, uitbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in Oostzaan staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oostzaan:

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw realiseren van 3 bij 5 meter. Het gaat eventueel om een serre. Het gaat om een soort kamer verlenging. Deze moet eventueel volledig worden afgewerkt en daar zou ik een prijs met afwerking en zonder afwerking van willen. Kan er eventueel op de garage gebouwd worden? Zie foto's op funda.

Fundering maken en tuinmuur metselen

Ik wil een fundering voor een tuinmuur laten plaatsen. Deze komt tussen het huis en de schuur. De afstand is 7,87 meter. De tuinmuur wordt 70 cm hoog en is dubbelsteens. Daar komen drie kolommetjes op tot 2 meter hoog. Daartussen komen houten planken. Van de schuur richting de buren toe is 3,10 en daar moet ook een fundering met heipalen gemaakt worden. Daar wil ik namelijk ook zo een type muur laten maken. Daarnaast nog een stuk van 10,12 meter een fundering laten maken met dezelfde muur.

Achterzijde van de woning uitbouwen

Aan een bestaande woning (1995) willen wij graag een uitbouw. De fundering (palen+ringbalk) en kanaalplatenvloer is al aanwezig. De uitbouw zal circa 6,8 meter x 3,80 meter groot moeten worden met enkele daklichten en schuifpui(en) aan de achterzijde. Ik wil een deels gemetselde aanbouw en deels iets anders. Dat wil ik nog overleggen. De afwerking moet in overleg.

Uitbouw aan achterkant en zijkant huis bouwen

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 3 x 5,2 en aan de zij zijde van 1 x 7,5 meter.

Opbouw op de aanbouw plaatsen en woning renoveren

Ik heb een bouwvergunning voor een opbouw op de aanbouw (21 m2). Daarna moet de oude bovenverdieping en de oude benedenverdieping verbouwd worden. Tekeningen, bouw aanvraag en bestek kunnen worden aangeleverd. Het gaat om een opbouw van houtskeletbouw met schuin pannendak. Er dient dan vervolgens eventueel volledig afgewerkt te worden of casco geleverd worden. Daarna moet er een doorbraak gedaan worden van de beneden verdieping en boven verdieping en er moeten stalen profielen geplaatst worden. Alle afmetingen staan op de tekeningen.

Fundering maken voor de houten uitbouw

Het maken van een geïsoleerde fundering, inclusief twee palen heien voor een uitbouw van hout. Ik wil een serre, maar het moet wel passen bij de jaren '30 woning. De fundering moet ongeveer 4 x 3.5 meter worden.

Betonrot aan kwaaitaalvloer herstellen

Betonrot herstel van kwaaitaalvloer: Ruimte 1 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 1 Ruimte 2 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 7 Ruimte 3 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 5 Ruimte 4 : totaal aantal elementen met Chlorideschade is 6 Graag ontvang ik een offerte voor een duurzaamherstel van de betonrot in de vloer.

Uitbouw maken en leidingwerk omleggen

Wij willen een uitbouw van 2. 5 meter diep. Het pand is 4.68 breed. In de uitbouw moet de keuken komen. Water, afvoer en stroom moeten aangelegd worden. Wanden en plafonds afwerkklaar opleveren. De gehele ruimte wordt later gepleisterd. Bij het aan/omleggen van de afvoer in de kruipruimte, willen we de riolering van het toilet ook 2 meter verplaatst hebben.

Uitbouw maken

Uitbouw 3 meter x 4.87 (binnenmaat woning) breed. In het midden van de pui muurtje 90 cm en beide kanten hoge (231.5 cm) openslaande deuren van zwart hout met 6 ruitjes per raam. Alles stucklaar opleveren inclusief lichtraat van 2 meter breed. Gasaansluiting aanleggen. Per 3 april financiering bouwdepot.

Betonvloertje uit de schuur slopen

Ik wil een grotere schuur met overkapping plaatsen. Bestaande betonvloertje van 2 x 3 meter moet verwijderd worden. Onder betonnen vloer zit 1 betonnen heipaal die achter kan blijven. Terrein is goed toegankelijk en een beuken haag wordt tijdelijk deels verwijderd. Resten ook graag afvoeren.

Woning uitbouwen in achtertuin

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen in maart 20108 de sleutel. Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een uitbouw van 2.50 bij 5 meter laten plaatsen. In de achtergevel moeten er openslaande deuren geplaatst worden met roedes op de ramen in 6 vakken. Ook in de 2 zijramen moeten de roedes komen met 6 vlakken, De uitbouw mag sleutelklaar opgeleverd worden.

Slopen van een schoorsteen

Ik wil de schoorsteen op onze vrijstaande woning laten slopen en deze bovendien inpandig laten verwijderen vanaf de vloer van de 1e etage tot het dak. Deze schoorsteen eindigt in de nok van de zolderetage. Vanaf de vloer van de eerste etage loopt de schoorsteen vrij van de muur schuin omhoog. Op zolder loopt de schoorsteen schuin omhoog naar het midden van het dak. Het dak wordt door een andere partij gedicht, ik zoek nu een bedrijf voor het sloopwerk. Foto's kunnen eventueel aangeleverd worden. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Schoorsteen verwijderen

Het slopen van de bestaande schoorsteen tot de zoldervloer inclusief de puin afvoeren en de dak dichtmaken met hetzelfde dakbedekking. Het is een gemetselde schoorsteen met 2 ventilatiekanalen en word nu niet meer gebruik.

Asbest verwijderen

Mensen, het gaat om het plafond in mijn garage, ongeveer 18 m2. Het is eterniet, chrysotiel. Het zijn 6 grote platen aan de zijwanden en 3 kleinere in het midden. Het is gespijkerd, dus ik mag het niet zelf verwijderen. De spijkertjes zitten om de 10 tot 15 cm. Er is een inventarisatierapport, risicoklasse 2, type A. Dat rapport is van voor de regelgeving van 2017. Graag de 2e helft september van start.

Slopen en afvoeren van een vermoedelijke draagmuur

Ik ben bij een klant van mijn klusbedrijf een woning aan het verbouwen. Tussen de slaapkamer en badkamer moet een vermoedelijke draagmuur van ongeveer 7 m² worden gesloopt en er moet een steunbalk worden aangebracht. Ik wil een afspraak maken om de klus even op locatie te bekijken en ontvang daarbij graag uw prijsindicatie.

Asbest golfplaten verwijderen

Graag zou ik een offerte van u ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van 20 asbest golfplaten van 2.44 meter op de schuur en 6 platen van 1.80 meter op een boothuisje. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Aluminium serre met schuifdeuren plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning graag een aluminium serre laten bouwen van 400 x 675 cm. We hebben hiervoor geen vergunning nodig. Het terras is al deels onderheid, maar er moet nog een stuk van 125 fundering worden bijgemaakt. We willen een goede serre met sloten en zonwering. We gaan graag in gesprek met bedrijven die de serre op korte termijn kunnen leveren en monteren, zodat we er nog deze zomer van kunnen gaan genieten.

Woonhuis en schuren slopen en afvoeren, kavel bouwklaar maken

Graag willen we onze kavel bouwklaar maken, om er een nieuwbouwwoning op te plaatsen. Daarvoor moet de oude woning en bijgebouwen gesloopt en afgevoerd worden. Woning en bijgebouwen bestaan volledig uit hout en zijn niet onderheid. Naar verluid is er geen asbest aanwezig. We willen graag een indicatie van de kosten, gespecificeerd naar de diverse posten.

Woonhuis en garage slopen

Het betreft een woonhuis uit 1915, enkelsteenmuur, houten vloer + plafond. De begane grond en de eerste verdieping zijn ongeveer 6 bij 12 meter groot. De aanpandige stenen garage is ongeveer 5 bij 8 meter groot. Verder is er nog een stenen schuur met een asbest dak van 4 bij 10 meter wat ook nog verwijderd dient te worden. Voor het asbestdak is er nog geen inventarisatierapport aanwezig. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden.

Houten palen met betonzetter laten slaan

Houten palen slaan van 6 meter met betonzetter van 1 meter. Wij zouden graag 20 houten (vuren of grenen) palen met een 1 meter lange betonopzetter willen laten slaan voor het bouwen van een houten huis op veen grond. Wat is uw kostprijs?

Fundering schuur

Er dient een fundering gemaakt te worden voor de schuur: - Afmeting 7.65 x 2.40 meter; - Stellen bekisting 40 x 35 cm inclusief vorstrand en wapening; - Vloer dikte 16 cm dubbel met diameter 8 mm en 15 x 15 cm; - Betonvloer handmatig afgespaand; - Vloer op 6 geheide houten palen met opzetter 2.50 meter 18 x 18 cm / rond 23 cm.

Kelder onder nieuwbouw bouwen

Wat zijn de mogelijkheden voor een kelder onder een nog te bouwen woning? De maximale grote van de kelder zal 80 m2 zijn. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en de kosten daarvoor te ontvangen.

Houtrot in draagbalk plaatselijk herstellen

Onder de oude toilet waar inmiddels een groot gat/luik in de vloer is gezaagd, is een deel van de draagbalk rot. Dit zou ik graag laten oplossen zonder de hele balk te moeten vervangen (want vloer willen we behouden).

Houtrot in de vloer herstellen

Onder het oude toilet op de begane grond is een deel van de draagbalk verrot. Het gaat om een stuk van zo'n 60 centimeter. Ik kan eventueel een foto sturen. Je kan er van boven bij via een luik/gat in de vloer. De kruipruimte is niet diep genoeg om in te kruipen. Is dit te herstellen zonder de vloer eruit te halen? Alvast bedankt.

Kruipruimte uitdiepen, isoleren en eventueel vloer vervangen

Ons net gekochte hoek/2 onder 1 kap-huis uit 1960 (vloer oppervlakte van ongeveer 45 m2) heeft een houten vloer waaronder de kruipruimte vrij krap is (slechts 20 cm diep op veel plekken). Het liefst willen we de houtenvloer laten liggen. Wij willen ons laten informeren over vloer/kruipruimte isolatie, de ventilatie daarvan, want deze is volgens een aannemer die langskwam onvoldoende. Bij de technische keuring werd dit in februari 2016 echter niet gezegd. Ook hebben we vragen over houtenvloer vervangen door een beton vloer. We zijn opzoek naar een expert die met ons de opties kan doornemen en onze vragen kan beantwoorden.